Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Başlangıçta aksilikler bazı konularda başarılı olmanıza engel olabilir. Ardından, 12'sinden itibaren Mars ve 18'inden itibaren Merkür'ün düz hareketlerine geri dönmesi önünüzdeki engelleri kaldırıyor. Sözleşmeler imzalamak, görüşmeler yapmak, toplantılar düzenlemek veya işinizi tanıtmak için iyi bir zaman! Ocak 2023 Mottosu

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Ocak 2023

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olan, Oğlak burcunda bir araya gelen Venüs ve Plüton çalışma ve günlük koşullar konusunda masaya yumruğunuzu vurmanızı sağlayabilir. Eksiklerinizin ve imkanlarınızı bilerek ilerlemenin yeni yollarını bulabilirsiniz. Çalışmalarınız, verdiğiniz emek istediğiniz gibi karşılık bulmadıysa burada izlediğiniz metotları değiştirmeniz gerekebilir. Yeni bir disiplin kurmak maddi ve manevi yönden yeni kazançlar elde etmenizi kolaylaştıracaktır. Sağlığınız konusunda önemli sorunlarla karşılaşmamak adına yeme içme düzeninizde büyük ölçüde değişikliğe gitmelisiniz. Bedeninizin ihtiyaçlarını bilerek hareket etmeniz iştahınızın ve kilonuzun artmasını, gıda zehirlenmeleri gibi konulardan sizi koruyacaktır. Yeni alışkanlıklar edinmek, günlük koşullarınızın kurallarını yeniden yazmak gündeminiz olmalıdır. Güneş ve Merkür’ün de Oğlak burcundaki kavuşumu size bunu yapmayı, hayatınızın tüm alanları görmeyi mümkün kılabilir. Ertelediğiniz her konuyla yeniden ilgileniyorsunuz.

Venüs’ün Kova burcundaki seyri ile ikili ilişkiler gündeminizde yer tutmaya başlayabilir. Evlilik, yeni ortaklıklar gibi konularla ilgilenebilirsiniz. İlginizi çeken insanların ve işlerin hayatınıza gelmesi bu konulara olan bakış açınızı değiştirebilir. Hiç deneyimlemediğiniz konular ortaya çıkabilir. İlgi gösteren ve ilgi gören olmak için farklı yollara başvurabilirsiniz. Problem yaşadığınız insanlarla olan ilişkilerinizi yeniden değerlendirdiğinizde sorunları çözmenin kalıcı ve herkes için faydalı yollarını bulabilirsiniz. İyileşiyor, iyileştikçe de mutluluğunuzu yansıtmaya başlıyorsunuz.

7 Ocak’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay ile, eskiyle olan mücadeleniz son buluyor. Eski alışkanlıklar, eski travmaların yerini yeni hedeflere ve gündemlere bırakıyorsunuz. Gizli bilgilerin ortaya çıkışı, daha önce bilmediklerinizin ya da yeterince ilgilenmediklerinizin gözünüzün önüne gelmesi yeni bir sayfa açmanızı kolaylaştıracaktır. Korkularınızı, takıntılarınızı ve bunları yansıtmamak için verdiğiniz içsel savaşı kazanmak için yeni fırsatlar bulabilirsiniz. Günlük hayatınızı düzene sokacak bir çaba gösterdiğinizde içinizi kemiren konuların yer bulamadığını fark edeceksiniz.

İkizler burcundaki Mars’ın ileri hareketine başlamasıyla birlikte özlediğiniz sosyal yaşama geri dönebilirsiniz. Kendinizi çalışmaya, durağanlığaa adadığınız günlerin ardından motive olacağınız bazı ortamlara girebilirsiniz. Arkadaş ortamında yaşadığınız sorunlar, ifade etmekte ya da anlaşmakta zorlandığınız konularda çözüm yolları bulabilirsiniz. Yapacağınız görüşmeler bu noktada olumlu geri dönüşler almanızı sağlayabilir. Teknolojik alt yapılı işler, dijital mecralar, geleceğe dönük çalışmalarınız hızlanabilir. Bekleme sürecinde yaptığınız hazırlıklar şimdi size yeni bir yol haritası çizebilir. Hayatınızı nasıl ve ne şekilde kazanacağınıza dair birçok yeni girişiminiz olabilir.

Yönetici gezegeniniz Güneş’in Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşumu günlük yaşantınızı büyük oranda yenileyebilir. Sizi rahatsız eden ancak bir çözüm üretemediğiniz, yenileyemediğiniz detaylar üzerinde çalışabilirsiniz. Çalışma koşullarınızda beklentilerinizin gerçek olmaması ya da istediğiniz gibi sonuçlanmaması size kendi alanınızı oluşturma konusunda fırsat ve fikir verebilir. Bireysel olarak kazancınızı katlayacağınız işler yaparken otorite figürlerinde eleştirdiğiniz konuları yapmamaya dikkat etmelisiniz. Önünüz açılıyor. Merkür’ün de Oğlak burcunda ileri hareket edecek olması işlerinizi daha hızlı ve gelecek vaat eden bir düzeye çıkarabilir. Görüşme ve planlamalar hız kazanabilir. Sağlığınızı tehdit eden konularda daha önce yaptığınız fiziksel değişikliklerin olumlu etkilerini yaşamaya başlayabilirsiniz.

Güneş’in Kova burcuna geçişi ikili ilişkileri gündeminizde ilk sıraya taşıyabilir. Sorunları çözmek kadar iyi olan konuları da arttırabilirsiniz. Daha mutlu, daha özgür hissedeceksiniz. Bu da hem hislerinizi yansıtmanızı hem de karşılık bulmanızı kolaylaştıracaktır. Destek almanın sizi motive ettiğinizi gördüğünüzde hem duygusal hem de ticari ortaklıklarda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Emin olduğunuz konular söz konusu olduğunda da 21 Ocak’taki Kova yeniayı ile ilk adımı atabilirsiniz. Sözleşmeler, evlilik ve nişan gibi durumlar,birlikleri hayatınıza dahil olabilir. Geleceğinize etki eden, bundan sonraki süreçlerinizi belirleyen insanlarla bir araya gelebilirsiniz.

Venüs ve Satürn’ün Kova burcundaki kavuşumuyla duygusal konularda alacağınız kararlar önemli hale gelebilir. Bugüne dek tecrübe ettiğiniz, sınandığınızı düşündüğünüz ya da düşündüğünüz gibi olmadığını fark ettiğiniz tüm konuların ışığında hareket etmeniz gerekebilir. Evlilik, nişan, söz gibi geleceğe dönük düşüncelerinizi değerlendirirken içinde bulunduğunuz durumu, hisleri de göz ardı etmemelisiniz. Parasal sorunlar yaşadığınız bazı insanlarla aranızdaki buzları eritmenin yollarını bulurken bir daha aynı hataya düşmemek için buradaki eksik ve hataları iyi anlamalısınız.

Boğa burcundaki Uranüs’ün ileri hareketiyle birlikte işinizle ilgili fırsatları nasıl değerlendirdiğiniz ona göre sonuçlar almaya başlayabilirsiniz. Hedeflediğiniz gibi ilerlemenin yanı sıra beklentilerinizin dışında da gelişen işlerle ilgilenebilirsiniz. Direnç göstermediğiniz her alanda hem maddi getiri elde edebilir hem de iyi yerlere gelme şansı bulabilirsiniz. Eyleme döktüğünüz her işin, görüşmelerin ve projelerin ardından terfi, statü değişimi gibi gündemler de doğabilir.

Venüs’ün Balık burcundaki seyrine başlaması işiniz dışında elde ettiğiniz gelirleri arttırabilir. Ekonomik açıdan şanslı ve bereketli bir dönem geçirebilirsiniz. Ailenizin, ortak hareket ettiğiniz kişilerin destekleri sizi besleyebilir. Aynı fikirde olmadığınız insanlarla çıkarlarınızın ters düşmesi gibi durumlar doğabilir, bu konuda suistimal ve aldanmalara açık olabilirsiniz. Dolayısıyla elinize geçen bir fırsat olduğunda bunun gerçeklik ve gereklilik payını iyi hesaplamalısınız. Hayallerinizi kurarken bu detayları atlamamanızda fayda var.

Motivasyon Sözü: “Sarmaşık gibi olun! Gerçekleşene kadar hayalinize sıkıca sarılın, onu sarıp sarmalayın.”

Ocak 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 44' 05"
Ay
Akrep
19° 03' 46"
Merkür
Koç
26° 15' 14"
Venüs
Balık
21° 04' 22"
Mars
Balık
04° 37' 58"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 11"
Satürn
Balık
13° 15' 08"
Uranüs
Boğa
20° 38' 30"
Neptün
Balık
27° 47' 33"
Plüton
Kova
01° 49' 08"
Chiron
Koç
18° 46' 05"
Lilith
Başak
19° 44' 55"
True Node
Koç
15° 35' 45"
Son Güncelleme : 29/03/2024 01:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>