Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Mars ve Merkür ayın ilk on gününde eylem gücünüzü, ikna kabiliyetinizi, ticari becerilerinizi ve hazırcevaplığınızı öne çıkaracak. Aynen devam çünkü daha sonra bazı aksilikler sizin için önemli olan bir sözleşmeyi veya anlaşmayı erteleyebilir. Finansal açıdan, ayın 25'indeki Yeniay size yeni bir ivme kazandırıyor. Eylül 2022 Mottosu

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Eylül 2022

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Venüs’ün burcunuzdan ayrılıp Başak burcuna geçmesiyle kendinize kattığınız tüm değerlerle hareket etmenin ve kazanmanın önemini kavrıyorsunuz. Önünüze yeni kazanç kaynaklarının geleceği, parasal anlamda şanslı olacağınız bir dönemdesiniz. Yoğun bir çalışma takviminiz olabilir, birçoküstlenebilirsiniz. Ancak hem problemleri, eksikleri hem de iyi olunan noktaları daha net görecek olmak sizin işinizi kolaylaştıracaktır. Planlı bir süreç yaşamak için çabalar ve bunu bir rutin haline getirirseniz her şeye daha hızlı ulaşabilirsiniz. Beslenme düzeniniz konusunda, daha sağlıklı seçimler yapabilirsiniz. Bir uzman desteği almak, faydalı ve gerekli ürünler üzerinden hareket etmek daha zinde olmanızı sağlayacaktır.

Balık burcunda 10 Eylül’de gerçekleşecek dolunay ile eşiniz üzerinden faydalanabileceğiniz imkanlar üzerine düşünebilirsiniz. İyi planlayıp ne yapmanız gerektiğini belirlediğinizde tüm belirsizlikleri ortadan kaldırabilirsiniz. Özellikle ekonomik durumlar noktasında içinde bulunduğunuz durumu ve imkanları doğru değerlendirmeli, hayalleriniz kadar gerçeklere de önem vermelisiniz. Feragat ettiğiniz bazı değerlerin size tekrar sunulduğunu görebilirsiniz. Bu da özgüveninizi, ilişkilerinizi, beklentilerinizi iyileştirecektir.

Merkür’ün Terazi burcundaki retro hareketi seyahat planlarınızı yeniden gözden geçirmenizi sağlayabilir. Yolculuk öncesi son hazırlıklarınızı daha dikkatle yapmanız sizi olumsuz sürprizlerden koruyabilir. Yakın çevreniz veilişkilerinizde konuştuklarınız dikkat çekiyor. Dolayısıyla kiminle ne paylaştığınıza, size gelen haberlerin doğruluğuna önem vermelisiniz. Elektronik cihazlarınızın yedeklemeleri, sosyal medya paylaşımlarınıza özen göstermenizde fayda var.

Güneş Uranüs üçgeninin etkisiyle kariyerinizde belirleyici olacak işler yapmanızı ve burada kendinizi göstermenizi kolaylaştırabilir. Özellikle 13-14 Eylül tarihleri bu konuda bazı sürprizlere ev sahipliği yapabilir. Üzerinde çalıştığınız bir konu, ekonomik durumunuzu iyileştirecek bir hamle yapmak için önemli ve şaşırtıcı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu fırsatları uzakta aramak yerine kendi çalışma alanlarınıza bakmalısınız. Zira kendinizi neye adıyorsanız bununla ilgili sonuçları hayatınıza çekeceksiniz.

Ay Jüpiter üçgeniyle kendinizle ilgili yeni potansiyelleri ortaya çıkaracağınız bazı durumlar doğabilir. Kendinizi geliştirmek ve bunu geleceğe taşımakla ilgili fikirlerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Girişken ve motivasyonu yüksek bir süreç içindesiniz, bunu değerlendirin. Özellikle sosyal medya ve yabancı dille ilgili uygulamalarda şanslısınız.

Yönetici gezegeniniz Güneş Terazi burcuna geçerek sizi sosyal hayatın aranılan isimlerinden biri yapabilir. Dikkatleri üzerinizde topluyorsunuz. Uyumlu tavırlarınız yeni birçok insanı hayatınıza almanızı sağlayacağı gibi bulunduğunuz ortamdaki eksikleri de kapatabilir. Yeni çalışmalar başlatmak için gereken motivasyonu bulabilirsiniz. Fikirlerinizi ve yeteneklerinizi ortaya çıkarıyorsunuz, bunun için çevrenizin desteği de sizinle olacaktır. Geri hareketteki Merkür’ün Güneş ile kavuşumu kaçırdığınız bazı fırsatları yeniden önünüze getirebilir. Bu kez daha az hata yaparak ilerlemek konusunda şanslısınız. Eski arkadaşlarınız, ilişkileriniz gündeminizde yer tutabilir. Sürecin bu noktaya gelişini doğru değerlendirmelisiniz.

26 Eylül’deki Terazi yeniayı ile hem ticari hem duygusal konularda şans kapınızı çalabilir. Artık bir karara varıp harekete geçmeniz gereken bir sürece giriyorsunuz. Bu motivasyonu doğru kullanmak hem işiniz hem de ilişkilerinizde sizi mutlu edecek sonuçlar doğurabilir. Çevrenize bırakacağınız izlenimlerin etkisini fazlasıyla görebilirsiniz, dolayısıyla nasıl bir etki bırakmak istiyorsanız ona yönelik seçimler yapmak avantajlı olacaktır. Venüs’ün de Terazi burcuna geçişi bu yönde trafiğinizi arttırabilir. Hemhem de keyfi seyahatler vaktinizin büyük kısmını doldurabilir. Özellikle sosyal medya çalışmaları, yazılı işleriniz, eğitim ya da satın alma gerektiren konularınızda hem hızlı hem de sonuç odaklı süreçler yaşayabilirsiniz.

Merkür ve Venüs’ün Başak burcundaki birlikteliği ekonomik yeni girişimler ve bunların olumlu neticelerini beraberinde getirebilir. Özellikle kadın girişimciler ve kadın otorite figürlerinden destekler göreceğiniz,birlikleri kuracağınız imkanlar doğabilir. İnce eleyip sık dokuyacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Detayların sizi yavaşlatmasına ya da fırsatları kaçırmanıza mani olmalısınız.

Motivasyon Sözü: "Yaşamın ilginç yanlarından birisi de en iyinin dışında bir şey kabul etmeyenlere genellikle en iyiyi vermesidir."

Eylül 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 52' 57" R
Ay
Akrep
24° 21' 52"
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 14' 26"
Mars
Balık
26° 07' 05"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 15"
Satürn
Balık
16° 09' 07"
Uranüs
Boğa
22° 04' 55"
Neptün
Balık
28° 45' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 33"
Lilith
Başak
22° 49' 09"
True Node
Koç
15° 34' 46"
Son Güncelleme : 25/04/2024 17:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>