Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Geçtiğimiz ayın çizgisinde ilerlemeye devam ediyorsunuz. Mars ve Satürn projelerinizi gerçekleştirmeniz konusunda yardımcı oluyor. Planlarınıza sadıksınız ve asla pes etmiyorsunuz. Bu sayede özellikle finansal konularda başarı elde etme şansınız yüksek! Eğer iş arıyorsanız, ayın ilk haftasını değerlendirmeye çalışın. Nisan 2022 Mottosu

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Nisan 2022

Aslan Burcu

Koç burcunda gerçekleşecek yeniay ile vizyonunuzu geliştirecek kişilerle tanışabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Güneş’in burada Merkür ve Chiron’la da bir araya gelmesiyle, yeni bir çevre edinmenin hayatınıza olan olumlu katkılarını görebilirsiniz. Alıştığınız ortamların ve mekanların dışında olmak, yaptığınız işlerde sınırlarınızı genişletmek size yeni bir vizyon katabilir. Bu da ekonomik anlamda yeni girişimleri de beraberinde getiriyor. Alacaklısı olduğunuz davalarınız ya da yaptığınızbirlikleriniz varsa, bunlarla bağlantılı olarakve yaşam alanı değişikliklerine de gidebilirsiniz. Size neyin ve kimin iyi geldiğini gördüğünüzde bunun peşinden ayrılmamalısınız.

Merkür’ün Boğa burcuna geçmesihayatınızda önemli değişiklikleri ve planlamaları beraberinde getirebilir. Yeni bir sözleşme, görüşme ve yer değişikliği gibi gündemlere hazırlıklı olun. Bulunduğunuz konumu iyileştirecek fikirler ve projeler üzerinde çalışabilir, gelirinizi arttıracak zaman ve terfi gibi konularda gelen teklifleri değerlendirebilirsiniz. Bu noktada bazı durumlar için sözleşmeleriniz ya da yapacağınız işlerde geri çekilme olabilir.Asla burada olaylara bitmiş gibi davranmayın. Yeni başlıyorsunuz.Özellikle 12-13-14 nisan zamanlarında gelecek işleriniz çok önemli olacak.

Jüpiter ve Neptün’ün Balık burcunda bir araya gelmesiyle, psikolojik olarak kendinizi yeni bir bilinç düzeyinde hissedeceksiniz. Sizi korkutan ve bir şeyler yapmaktan alıkoyan sorunlara karşı çözümler bulabileceğiniz gibi, özgüveninizi ve kaynaklarınızı ortaya koyacağınız fırsatlar da elde edebilirsiniz. Geçtiğimiz ay istifa ettiyseniz ya dahayatınızda bazı mutsuz durumları yönetmekte zorlandıysanız bu ay çok daha sağlam kararlar alacaksınız. Yönetim değişikliği ya da beklemediğiniz çalışma arkadaşı değişiminiz sizin konumunuzu başka bir duruma taşıyabilir.

Hayal etmekten vazgeçmeyin ancak gerçeklerinizden de uzaklaşmayın. Kendinizi yeniliyorsunuz ve bu süre zarfında sezgileriniz yol gösterici olacaktır. Ekonomik anlamda da evliyseniz eşinizden dolayı, değilseniz miras ya da çeşitli ödemelerle yeni gelir kaynakları elde edebilirsiniz. Harcamalarınızı kontrollü yapmanız halinde isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Mars’ın Balık burcuna geçmesi, burada alacağınız aksiyonları arttırabilir. Kendinizi geri çekmek yerine uzman kişilerden destek alarak ya da kendinizce araştırmalar yaparak süreci başlatabilirsiniz.

16 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay ile uzun ve kesin vadeli planlarınızı hayata geçirebilirsiniz. Kendi fikrinizi ya da işinizi ortaya koymak için gereken koşullar artık hazırlandı, size sadece bunun gerektirdiği sorumlulukları yerine getirmek kalıyor. Yakın çevrenizden gelen tekliflerle hemhem de duygusal hayatınızda önemli gelişmeler yaşanabilir, kiminle nasıl bir ilişkide olduğunuza ya da olacağınıza dair gözle görünür sonuçlar elde edebilirsiniz. İnsanlara ve yaptığınız işe olan güveninizi yeniden gözden geçiriyorsunuz.

18 Nisan zamanlarında Merkür ve Uranüs’ün boğa burcundaki kavuşumu sizleri hızlı bir karara sürükleyebilir. Hiç olmadığı kadar kendinizi ikna edilmiş hissedeceksiniz. Size inananlarla çıktığınız yolda büyük bir başarı elde edeceksiniz. Size hiç inanmamış insanlar hayatınızdan artık eleniyor. Özellikle 30 Nisan’da boğa burcunda gerçekleşecek güneş tutulması sizleri güçlendirecek. İş hayatınızda haklılığınızın anlaşıldığı ve başarılarınızın konuşulduğu bir döneme işaret ediyor. Ay’ın sonunu görmeden hemen her şeye karar verip bir yargıda bulunmayın. Mucizeler sadece kendine inananlara gelir.

Motivasyon Sözü: “Günlerin, ayların, mevsimlerin sihirli güçleri yoktur. Değişim ve yenilenme senin bakış açındadır.”

Nisan 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 15' 38" R
Ay
Akrep
16° 25' 10" R
Merkür
Koç
15° 59' 39"
Venüs
Koç
24° 27' 11"
Mars
Balık
25° 37' 28"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 23"
Satürn
Balık
16° 05' 33"
Uranüs
Boğa
22° 02' 46"
Neptün
Balık
28° 44' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 21"
Lilith
Başak
22° 44' 54"
True Node
Koç
15° 36' 25"
Son Güncelleme : 25/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>