Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ayın 3'ü ve 6'sı arasında rakipleriniz ve karşınıza çıkan engeller yüzünden mücadele etmek zorunda kalıyorsunuz. İş hayatınızda oldukça temkinli davranıyorsunuz. Ciddi ve güvenilir ortaklar arıyorsunuz. Bu sayede başarılı bir ekiple uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Mart 2022 Mottosu

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Mart 2022

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, mart ayı sizin için oldukça bereketli bir şekilde başlıyor. 2 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek yeni ay ikili ilişkileriniz ve buna bağlı ekonomik durumunuzla ilgili iyileştirici etkiler getiriyor. Kendinizden taviz verdiğiniz veya net bir planla ilerleyemediğiniz konularda yeni bir sayfa açıyorsunuz. Bu kez, en çok da kendi değerleriniz için bir savaş vereceksiniz. Yönetici gezegeniniz Güneş’in Balık burcundaki Jüpiter ile kavuşumu, kendinizi motive etmek ve hangi yoldan gideceğinizi görmek konusunda sizi destekliyor. İmkanlar iyi ihtimaller doğurabilir. İş hayatınızda yeni bir yola giriyorsunuz. Bu ay eski sizi üzen ne varsa adeta rövanşını alacaksınız.

Ay’ın ilk haftasında Merkür ve Satürn’ün, Venüs ve Mars’ın Kova burcundaki kavuşumu, özel hayatınız vebirlikleriniz konusunda sizi kalıpların dışına çıkarıyor. Kendiniz ve partneriniz için yeni ve farklı bir dönem olabilir. İlişkilerinizin ilerlemesi, resmiyet kazanması, yeni ortaklıklar kurulması ve buradaki yol haritası, hafta boyunca fazlasıyla kafa yoracağınız konular olacaktır. İş ortaklıklarınız ya da finansal konularda

10 Mart’ta Merkür’ün Balık burcuna geçmesi ve aynı hafta yönetici gezegeniniz Güneş’in Neptün ile kavuşumu, bir süredir emek verdiğiniz hatta bir savaşta olduğunuzu bile düşündüğünüz her şeyi sona erdiriyor. Hayal ettiğiniz yaşamın sırrını bulmak, bundan alıkonulduğunuzu düşündüğünüz her şeyden sıyrılmak için tüm imkanlar sizden yana olacaktır. Hayal kırıklıklarınızı nasıl iyileştireceğinizi, bunların size yeni hayalleri nasıl kurduracağını deneyimleyebilirsiniz. Ekonomik anlamda da kazanımlarınız olabilir. Miras ve ödemelerle ilgili konularda hakkınızı teslim alabilir, ilerleyen günlerde Jüpiter’in de buraya temas edecek olmasıyla hayallerinizi gerçekleştireceğiniz birçok maddi ve manevi imkana sahip olabilirsiniz. Motivasyonunuz yükseliyor, bu da size yeni bir yol bulmak için yardımcı oluyor.

18 Mart’ta gerçekleşecek Başak dolunayı, maddi koşullarınızla ilgili bazı düzenlemeler getirebilir. Hayatın keyifli yanlarına odaklanmanız gerektiğini anlıyor ve sizi bunu yapmaya iten detaylarla karşılaşıyorsunuz. Ortaklı işleriniz ve destek amaçlı içinde yer aldığınız projelerinizden olumlu dönüşler gelebilir. Mevcut imkanlarınız dahilinde yeni çalışmalara başlayabilir, bireysel olarak ortaya çıkaracağınız işlerle ilgilenebilirsiniz. Süreç içerisinde çok fazla efor harcamanız gerekebilir. Bu yüzden yeni bir beslenme alışkanlığı edinmek, daha sağlıklı ve zinde olmanızı sağlayacaktır.

Yönetici gezegeniniz Güneş 20 Mart’ta Koç burcuna geçerek bir yıllık yeni bir döngüye giriyor. Bu durumdan en çok etkilenen ve ders çıkaranlardan biri siz olabilirsiniz. Eğitim hayatınız yeniden canlanabilir, yarım bıraktığınız ya da yeni başlamayı düşündüğünüz çalışmalara ağırlık verebilirsiniz. Bir süredir üzerinizde olan durgunluğu atmak yeni yerler keşfedebilir, sosyal medya aracılığıyla deneyimlerinizi paylaşabilir ve bu sayede hayatı farklı bir yerinden yakalama şansı da bulabilirsiniz. Merkür’ün de Koç burcuna geçmesiyle bu süreç biraz daha fazla hızlanabilir. Yoğun bir iletişim trafiği ve kurulacak bağlantılar sizi bekliyor. Hukuksal konulara ağırlık verebilir ya da burayla ilgili mevcut durumu nihayete erdirebilirsiniz.

Ay’ın Kova burcundaki seyri ile Venüs ve Satürn’ün Kova burcundaki kavuşumu, ilişkilerinizle ilgili nihai kararlara dikkat çekiyor. Bu konuda yeni bir düzene girmek, yeni bir yaşam tarzı oluşturmak isteyebilirsiniz. Hayata nasıl bir devam etmeniz, kime ne kadar değer vermeniz gerektiğiyle ilgili düşünceleriniz ağırlıkta olabilir. Bu bir ayrılığı getireceği gibi evlilik veya nişan gibi ilişkinize resmiyet kazandırabilir.

Motivasyon Sözü: “Her şey sonunda iyi olacaktır. Eğer iyi değilse, henüz sonu gelmemiş demektir.”

Mart 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 15' 14" R
Ay
Yay
12° 11' 54"
Merkür
Koç
16° 04' 22"
Venüs
Koç
26° 58' 41"
Mars
Balık
27° 12' 25"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 52"
Satürn
Balık
16° 16' 56"
Uranüs
Boğa
22° 09' 42"
Neptün
Balık
28° 48' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 24"
Lilith
Başak
22° 58' 32"
True Node
Koç
15° 30' 18"
Son Güncelleme : 27/04/2024 03:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>