Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ayın 28'ine kadar devam eden Venüs retrosu sizi aşk meşk konularında hiçbir şeyi aceleye getirmemeye yönlendiriyor. Bazı insanlardan uzak durmanız gerekse bile her şeyden önce iç huzura kavuşmak niyetindesiniz. Ayın 9'undan itibaren Güneş ve Venüs bir dileğinizi yerine getiriyor. Ayın 14'ünden sonra yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olun. Ocak 2022 Mottosu

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Ocak 2022

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Yönetici gezegeniniz Güneş’in Oğlak burcuna geçmesiyle günlük yaşantınıza şekil verecek bazı planlar yapmaya başladınız. 2 Ocak’taki Oğlak yeniayı ile de bu kararları uygulamaya koyuyorsunuz. Kendinizi yoğun bir tempoya hazırlayın. Hem yenialanlarınız hem de bugüne kadar üzerinde çalıştığınız konularla ilgili sonuçlar, veriler elde edebilirsiniz. Eğerarayan ya da istediği şekilde bir çalışmanın içinde olmayan biriyseniz, yeniaydan sonraki hafta itibariyle adım atmaktan ve kendi kurallarınızı koymaktan geri durmayın. Yeni yıla, yeni ve gerçekçi bir “siz” olarak girebilirsiniz.

Merkür’ün aynı tarihte Kova burcuna geçmesiyle birlikte, ilişkilerinizi ve hayatınızdaki insanları daha fazla konuşmaya başlayabilirsiniz. Eğer bir birlikteliğiniz varsa bazı kararlar alabilir, ortaklıklar kurabilirsiniz. Mevcut durumunuza yenilikler getireceğiniz bir sürecin içindesiniz. Size ayak uyduracağını düşündüğünüz insanlarla bir araya gelebilir, anlaşmalarınızı da yine bu insanlarla yapabilirsiniz. Satürn’ün de burada ilerliyor olması, konuşmalarınıza vebirliklerinize yeni bir düzen getirdiği için daha öncekilerden daha sağlam ilişkiler kurmanız mümkün olacaktır. 14 Ocak’ta Merkür’ün geri hareketi, sizi bu anlamda bir sağlamlık testine tabii tutabilir. Söylemleriniz ve eylemleriniz arasındaki tutarlılığı gözden geçirmeniz gerekecektir. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak, henüz tam anlamıyla çözülmemiş sorunlara eğilmek bu süreçte önceliğiniz olacaktır.

18 Ocak’ta Uranüs Boğa burcundaki ileri hareketi, ay düğümlerinin de Boğa Akrep hattına geçecek olması kariyerinizdeki önemli ve sürprizli günlerin kapısını aralıyor. Beklentilerinizin dışında ilerleyen kariyer öykünüzde, işler sizin için daha verimli olabilir. Elde etmeye çalıştığınız konumlar, karşılaştığınız insanlar ve sorunlar konusunda karar almak artık daha kolay ve önemli hale geliyor. Değişime zorlandığınız konulara uyum sağlamanız daha kolay olabilir, yaşam alanınızdan ya da çalışma ortamınızdan ayrılmak gibi düşüncelerinize yeniden yoğunlaşabilirsiniz. Bu aşama, hayatınızın geri kalanına da önemli derecede etki edecektir. Aniden gelen teklifler ve ilişkiler, geçmişte yaptığınız hataların gölgesinde kalmadığınız müddetçe hayatınızı farklı bir konfor alanına taşıyabilir.

Yönetici gezegeniniz Güneş’in 20 Ocak’ta Kova burcuna geçmesi, 23 Ocak’ta da Merkür ile kavuşması, ilişkileriniz konusundaki tutumlarınızı ve geldiğiniz yeri size daha net bir şekilde gösterecektir. Yalnızsanız yalnızlığınız son bulabilir, birlikteliğiniz varsa bunu ileri götürebilirsiniz. Kendinizi daha mutlu ve etkin hissedebilir, insan içine karışmak, fikirlerinizi paylaşmak ve yeni insanlarla tanışmak konusunda daha istekli olabilirsiniz. Var olan sorunların çözümüne ilişkin gökyüzünden aydınlık destekler alıyorsunuz.

24 Ocak’ta Mars’ın Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte sizi oldukça yoğun bir gündem bekliyor olacaktır. Günlük hayatınızda sorumluluklarınız artabilir, çalışma alanınızda yeni işleri üzerinize alabilir veya bununla ilgili tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Yoğun çalışmanın ve stresin etkisiyle özellikle üstlerinizle gireceğiniz diyaloglarda temkinli olmalısınız. Zira önemli figürlerle tanışabilirsiniz, bulduğunuz fırsatları doğru değerlendirmek için sakin ve makul kalmanızda fayda var. Bu süre zarfında sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. Kaza ve yaralanmalara açık olabileceğiniz gibi, yorgunluğun verdiği etkiyle bağışıklık sorunları yaşayabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Hayatta 2 kural vardır: Kural 1: Asla vazgeçmeyin. Kural 2: Bir numaralı kuralı asla unutmayın.”

Ocak 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 56' 36" R
Ay
Yay
08° 07' 09"
Merkür
Koç
16° 02' 16"
Venüs
Koç
26° 35' 04"
Mars
Balık
26° 57' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 25"
Satürn
Balık
16° 15' 10"
Uranüs
Boğa
22° 08' 37"
Neptün
Balık
28° 47' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 18"
Lilith
Başak
22° 56' 25"
True Node
Koç
15° 31' 22"
Son Güncelleme : 26/04/2024 20:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>