Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ayın 7'sinden itibaren Güneş, Mars ve Venüs tüm ışıkları sizin üzerinize doğrultuyor. Bugünlerde tam bir yıldızsınız bu yüzden en güzel gülümsemenizi hazır edin. İlişkiniz varsa partneriniz sizi göklere çıkarıyor ve bekarsanız da hayranlarınız peşinizde koşuyor. Aşk hayatınızda girişimlerde bulunmaktan çekinmeyin. Doğal bir cazibeye sahipsiniz.  Ekim 2021 Mottosu

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Ekim 2021

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar; her şeyin netleşeceği ve yoluna girmeye başlayacağı bir Ekim ayına giriyorsunuz. 6 Ekim'de Terazi burcunda gerçekleşen yeniayla birlikte, yakın çevrenizle olan ilişkileriniz ve işbirlikleriniz önem kazanıyor. Görmezden geldiğiniz ya da bir şekilde göremediğiniz her şeyi geride bırakıp fikirlerinize göre hareket etmeye başlayabilirsiniz. Daha tutarlı davranışlar bu dönem başlattığınız her şeye bir anlam katabilir. Plüton'un aynı gün Oğlak burcunda ileri hareketine geçmesiyle, bu gündemihayatınızda da yaşayabilirsiniz. Bazı sınavlardan geçmiş olmak, bakış açınızı değiştiriyor. Bu değişime izin vermeniz, çalışma alanınızda başarı elde etmenizi sağlayacaktır.

7 Ekim’de Venüs'ün Yay burnundaki seyahati boyunca, sevgiyi hissetmekten öte yaşamak isteyebilirsiniz. Hayatınıza renkli kişiler dahil olabilir. Tatil seçeneklerinizde daha esnek olabilir, gezi turlarına katılabilir, burada yeni insanlar ve fikirlerle karşılaşabilirsiniz. Öğreneceklerinizden size kazanç sağlayacak bir fırsat çıkarabilirsiniz.

8 Ekim’de Güneş ve Mars Terazi burcunda kavuşarak, herkesin hakkını teslim ediyor. Kendinizden ödün vermek zorunda kaldığınız konularla ilgili gelişmeler yaşanabilir, hukuki yollarla hakkınızı arama yoluna gidebilirsiniz. 9 Ekim’de Güneşin geri hareketteki Merkür ile de bir kavuşum gerçekleşmesi, özellikle ticari faaliyetlerle ilgili kararları yeniden gözden geçirmenizi sağlayabilir. Kendinizi ifade etmeye çalışmakta zorlandığınızda bunun üzerine gitmek yerine beklemeyi tercih edebilirsiniz.

11 Ekim’de Satürn Kova burcunda ileri hareketine başlıyor ve ikili ilişkilerinizde tekrarlanan yanlışları çözüyorsunuz. Aldığınız sorumluluk üzerine yeni bir olgunluk kazanarak sosyal ilişkilerinize yön vereceksiniz. Ortaklı işleriniz daha sistematik şekilde ilerleyebilir, çalışmalarınızın meyvelerini toplayabilirsiniz. 19 Ekim’de Jüpiter'in de Kova burcunda düz hareketine geçmesi, iyi günler yaşamak için kaçırdığınız fırsatları telafi etmenizi sağlayacaktır. Hedefleriniz konusunda kendinizi ifade ederken daha istekli ve heyecanlı hissedebilirsiniz.

18 Ekim’de Merkür'ün ileri hareketine geçmesiyle, ayın başından bu yana yaşadığınız aksaklıklar son buluyor. Karar vermek, imza atmak, bir şeyler paylaşmak sizin için daha kolay ve akıcı hale gelebilir.

20 Ekim'de gerçekleşecek olan Koç dolunayı ile özellikle hukuki meselelerinizde büyük ölçüde rahatlayabilirsiniz. Kendinize yeni bir yol haritası çizmek için, daha önceki girişimlerinizin ve kurduğunuz bağlantıların faydasını göreceksiniz. Hayata en çok da kendi gözlerinizden bakmanız gerektiğini bir kez daha anlıyorsunuz.

Yönetici gezegeniniz Güneş 23 Ekim’de Akrep burcuna geçiyor. Aile meselelerinizi ilgilendiren konularda bazı gerçekler ortaya çıkabilir. İlişkileriniz ve yerleşim alanlarınızla ilgili her şeyin netleşmeye başlaması mümkün. Mars'ın da 30 Ekim’de Akrep burcuna geçecek olması, eviniz ve aileniz için vereceğiniz mücadeleyi artıracaktır.

Motivasyon Sözü: "Nasıl gördüğünü değiştir, nasıl değiştiğini gör."

Ekim 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 07' 30" R
Ay
Balık
18° 57' 48"
Merkür
Koç
18° 50' 34"
Venüs
Boğa
05° 41' 49"
Mars
Koç
02° 39' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 56"
Satürn
Balık
16° 54' 13"
Uranüs
Boğa
22° 33' 57"
Neptün
Balık
29° 01' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 19"
Lilith
Başak
23° 45' 38"
True Node
Koç
15° 23' 12"
Son Güncelleme : 04/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>