Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ayın 27'sine kadar Merkür'ün etkisiyle geveze ve meraklı yönünüz ağır basıyor. Çeşitli gruplar adına söz alıyorsunuz ve durum epey hoşunuza gidiyor, Aşk hayatınızda ise romantizmle dolup taşıyorsunuz. Buna rağmen 15 Eylül'den sonra ailenizle daha çok ilgileniyorsunuz ve sevgilinizin arzularını düşünmez oluyorsunuz. Eylül 2021 Mottosu

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Eylül 2021

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar; yakın çevrenizin ve bazı projelerinizin önem kazanacağı bir Eylül ayına giriyorsunuz. Merkür’ün Terazi burcuna geçişi, yakın çevrenizle olan ilişkilerinizle olan ilişkilerinizde ve bazı fikirlerinizde daha iyi yol alabileceğinizi gösteriyor. Hem çevrenizi hem de işlerinizi birbiriyle doğru orantılı şekilde etkileyecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Önceliğinizin üstün olmak yerine anlaşılmak ve onaylanmak olması dikkatten kaçmayacak ve yerinizi daha güçlü hale getirecektir.

07 eylül, Başak burcundaki yeniay, finansal konulara daha titiz bir şekilde eğileceğiniz yeni fırsatları getirebilir. Bazı hazırlıkları tamamladınız, bazı sis perdelerini araladınız. Artık hazır olduğunuzu biliyor, güvenli olduğuna emin olduğunuz yollarda yürümeye başlıyorsunuz. Hayatınıza değer katmanın, başkalarının değerine hizmet etmekten geçtiğini bir kez daha görebilirsiniz. Emekleriniz, yeni başlangıçlarda sizi destekleyecektir.

10 Eylül, Venüs Akrep burcuna geçiş yapıyor. Sağlam temellere inşa etmek istediğiniz her şeye daha büyük bir tutku ile bağlanabilirsiniz. Evinizle ilgili bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz, burada tamamen kendi fikirlerinizi ve kararlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz. Güçlü duygularla ve isteklerle hareket etmek, aile bireyleriyle olan ilişkilerinize yeni bir soluk getirebilir.

15 Eylül, Mars’ın Terazi burcuna geçmesiyle kendinizi ne yönde geliştireceğiniz konusunda bazı çalışmalar yapabilirsiniz. Yeni bir eğitim, yeni bir çalışma ya da yeni insanlarla geçireceğiniz bu süre yazılı ve hukuksal konularınızla ilgili gelişmeler de yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz haberlerin gelmesi ya da bu haberlerin gelmesi için fazladan gayret göstermeniz gereken durumlar olabilir. İletişim ve trafik kazaları konusunda daha dikkatli olmalısınız.

21 eylül Balık burcunda gerçekleşecek dolunay ile mülk edinme ve maddi kaynaklarınızı değerlendirme noktasında son kararlarınızı veriyorsunuz. Detaylı araştırmalar sizi endişelerden kurtaracaktır.

Yönetici gezegeniniz Güneş, 22 eylülde Terazi burcuna geçiyor. Çevrenizde popülariteniz artarken, yaklaşım tarzınızda dengeli davranışlar sergilemeye özen göstereceksiniz. İşlerinizin açıldığını ve lehinize sonuçlandığını görebilirsiniz. Özellikle sosyal mecralarla ilgili girişimleriniz hem hız kazanabilir hem de kısa sürede kalabalık kitlelerin dikkatini çekebilirsiniz. İyi gelişmeler motivasyonunuzu ve kendinizi ifade etme biçiminizi daha da güçlendirebilir.

27 eylül,Merkür’ün Terazi burcunda geri hareketine başlayacağı ayın son günlerinde, hızınızı düşürebilirsiniz. Bunu yapmak durumunda kalmak olumsuz bir şey değildir. Sorgulamalarınızın yönünü değiştirmelisiniz. Bu süreci neden yaşadığınızı, bu aksaklıkların size ne anlatmak istediğini anladığınızda retro bitiminde daha güçlü bir şekilde ayağa kalkabilirsiniz. Bazı projeleri hayata geçirmek veya devam ettirmek konusunda daha dikkatli çalışmalı, bazı ilişkilerinizi daha iyi yönetmelisiniz.

Motivasyon Sözü: “Nereye gidersen git, bulacağın aydınlık, zihninin aydınlığı kadar olacaktır.”

Eylül 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 01' 28" R
Ay
Yay
09° 10' 52"
Merkür
Koç
16° 02' 46"
Venüs
Koç
26° 41' 14"
Mars
Balık
27° 01' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 34"
Satürn
Balık
16° 15' 38"
Uranüs
Boğa
22° 08' 54"
Neptün
Balık
28° 48' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 36"
Lilith
Başak
22° 56' 58"
True Node
Koç
15° 31' 06"
Son Güncelleme : 26/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>