Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ayın 5'inden itibaren aşk hayatınızda soğuk rüzgârlar esiyor. Etrafınıza gergin bir atmosfer hâkim ve eleştirilere göğüs germek için daha stratejik davranmaya çalışmanız gerek. Bu yüzden kimi zaman sabrınızı kaybedebiliyorsunuz. Yine de ailenizden biri zorluklarla karşılaşırsa, onu tüm gücünüzle destek oluyorsunuz.  Kasım 2021 Mottosu

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasım 2021

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, üzerinizde olup sizi sıkan ve rahatsız eden gömleği çıkarıp daha rahat ve şık bir gömlek giydiğinizi hayal edin. Kasım ayı o gömleğin ta kendisi olmak için geliyor. Artık tepkilerinizi ortaya koyuyor, kendiniz için daha iyi olan seçeneklere yöneliyorsunuz. Yeni adımlar ve koşullar oluşturmak için zihnen kendinizi hazırladığınızda, 5 Kasım’daki Akrep yeniayı da sizi destekliyor olacaktır.

Kararlarınızın arkasında durmanın önemini daha iyi anlayacaksınız. Aynı tarihlerde Venüs’ün Oğlak burcuna Merkür’ün de Akrep burcuna geçmesi, size önemli bir konuşma yaptırabilir. Bu konuşma hem aile hem dehayatınızı etkileyecek türden olacaktır. Neye bağlanacağınız, nasıl bağlanacağınız hususunda önemli başlangıçlar ya da bitişler sizi bekliyor. Daha doğrusu siz, bunlara yönelik adımlarınızı hızlandırıyorsunuz. Sabit fikirde olmanın sizi uğrattığı zararı düşünmelisiniz. Bu düşünce de daha gerçekçi ve stratejik hamleler yapmanızı sağlayacaktır. Yapmanız gereken en önemli şey, buna inanmak ve bu doğrultuda kendinizi yenilemek, ortaklarınızı, ilişkilerinizi devam ettirmektir.

10 Kasım’da hem Ayın Kova burcunda oluşu hem de Merkür/Satürn arasındaki kare açının etkisiyle, istenmeyen bazı diyaloglara girebilirsiniz. Bu etki altında yapacağınız konuşmalarda sabrınız ne kadar ağır basarsa ay sonunda bu durumu iyileştirmeniz de o kadar kolay olacaktır. Olaylara sadece kendi gerçekliğinden bakmak belki gerilim yaşamanıza neden olabilir. Bazen olmaz ve bunun neden olmadığının da bir önemi olmaz. Kendinizi bu düşünce ile beslemelisiniz. Tevekkül içinde olun. Bu davranış sizi bir üst aşamaya taşıyacak.

Mars ve Uranüs’ün gökyüzünde karşı karşıya duruşu, yeryüzünde işleri sizin için biraz zorlaştırabilir. Bu zorluk muhtemelen planlamadığınız bir işin ya da gelişmenin neticesinde ortaya çıkabilir.Ama bir yandan da, özellikle çalışma koşullarınızı etkileyecek önemli bir kararı da beraberinde getirebilir. Size uygun olan koşulu bulun ve ona göre fedakarlıklarınızı belirleyin. Kendinizi kariyerin söz konusu olduğunda reddettiğiniz değişimlerin ortasında bulabilirsiniz. 19 Kasım’daki ay tutulmasıyla, ne yapacağınız tam anlamıyla netleşmiş olacaktır. Otoriter kişilerle aranızdaki ilişkilerin boyutu, güvendiğiniz insanlar değişebilir. Kritik konuşmalar yapabilir, artık farklı bir şey istediğinizi nüfuzlu bir şekilde ifade edebilirsiniz. Bu tutulma ile özellikle son 2 yıldır sizi yorunortamı sorunlara veda ediyorsunuz.

Yönetici gezegeniniz Güneş 22 Kasım’da Yay burcuna geçiyor. Merkür’ün de bu seyahate eşlik etmesi, hem psikolojik hem de ilişkisel açıdan keyifleniyorsunuz. Hayatta en büyük tutkunuz sevmek ve bunu yaymaktır. Yeteneklerinizi kullanarak başarılı ve mutlu edici işler ortaya koyabilirsiniz. Yeni tanıştığınız insanların ilgisi üzerinizde olabilir. Hem kariyerinizi hem de özel hayatınızı ilgilendiren tekliflere açık hale gelebilirsiniz. Şansınızın döndüğünü hissedeceksiniz. Bu şansınızı, size karşı iyi niyetli olmayan insanlardan ayrışmak konusunda da kullanmalısınız. Artık önünüz açılıyor, kenarda duran konular ve insanlara karşı dikkatli olun ama üzerinde de fazla durmamaya çalışın. 25 Kasım’daki Ay, Uranüs ve Mars arasındaki kare açı, bazı restler çekmenize neden olabilir. Abartılı tepkiler pişman olacağınız durumlar doğurabilir. Bu tarihleri not alın ve abartmayın. Yurtdışı, basın medya ya da eğitim öğretim gibi alanlarda gelişmek için bu zamanı kullanmayı seçin.

Motivasyon Sözü: “Rüzgar gibi ol. Önüne ne getirirlerse getirsinler, üzerine düşeni yapmaya devam et.”

Kasım 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 14' 46" R
Ay
Balık
20° 46' 44"
Merkür
Koç
18° 55' 24"
Venüs
Boğa
05° 51' 03"
Mars
Koç
02° 45' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 42"
Satürn
Balık
16° 54' 51"
Uranüs
Boğa
22° 34' 23"
Neptün
Balık
29° 01' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 44"
Lilith
Başak
23° 46' 28"
True Node
Koç
15° 23' 23"
Son Güncelleme : 04/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>