Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ayın 5'i civarı, Güneş ve Satürn karşınıza üzerinde düşünmenizi hak edecek bir sözleşme fırsatı çıkarıyor. Gelen tekliflere kulak verin! 11 Şubat gibi Merkür ve Plüton kafanızda soru işaretlerine sebep olan bir meseleyi çözmenize yardımcı olacak. İnsanları ikna etmek konusunda ise doğal becerilerinize güvenebilirsiniz. Şubat 2022 Mottosu

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Şubat 2022

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, ilişkilerinizin hayatınıza etkisini hissetmeye başlıyorsunuz. 1 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek yeniay ile ikili ilişkilerinize bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Birlikte hareket etmek, eş ve takım olmak kavramları hayatınızda daha fazla yer tutabilir. Yönetici gezegeniniz Güneş’in Satürn ile Kova burcunda kavuşuyor olması, size önemli bir rehber olacaktır. İş hayatınızı etkileyen ve kalıcılığı olan girişimler yapabilirsiniz. Kendinize yeni bir sistem kuruyorsunuz.

Merkür’ün Oğlak burcunda ileri hareket edecek olmasıyla sağlığınızın kontrolünü yeniden elinize alıyorsunuz. Yeni bir diyet ya da beslenme düzenine girmek, takviyelerle desteklenmek daha zinde olmanızı sağlayacaktır. Zira bu hafta itibariyle işleriniz eski yoğunluğuna geri dönebilir, fiziksel ve zihinsel olarak fazla efor harcamanız gerekebilir. Venüs ve Mars’ın da buradaki kavuşumuortamınızı, çalışma koşullarınızı değiştirebilir. Size kazanç getirecek, hayatınızı daha yüksek standartlarda yaşamanızı sağlayacak imkanlar arayabilirsiniz. Temponuz ve enerjiniz oldukça yüksek olacaktır. Kendinizi her açıdan formda ve zinde tutmalısınız. Zira Merkür’ün 15 Şubat’ta Kova burcuna geçecek olması, ilişkilerinizi ön plana getirecektir. Önemli konuşma ve anlaşmalar yapabilirsiniz. Bunların bir kısmı sürpriz bir şekilde size geleceği gibi, siz de beklenmedik adımlarla ve kararlarla hareket etmek isteyebilirsiniz.

Burcunuzda gerçekleşecek dolunay ile birlikte 16 Şubat ve sonrası sizin için oldukça önemli hale gelecek. Taviz vermek istemeyebilir, kendi fikirlerinize ve planlarınıza öncelik tanıyabilirsiniz. Yeni fırsatlara çok açık olduğunuz bir döneme giriyorsunuz. Bu fırsatlar sadece kariyerinizi değil, ilişkilerinizi de önemli derece etkileyecektir. Mevcut durumunuza saygısı ve desteği olan kişilerle yolunuza devam etmek isteyebilirsiniz. Ancak “Ben-sen” kavgasından uzak durmak, bu dolunayın size en önemli mesajı olacaktır. Kulak vermeniz sizin kazancınızı katlayabilir.

Yönetici gezegeniniz Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle birlikte, mali konular gündeminizde önemli yer tutabilir. Ek işler yapabilir, bununla ilgili enerjinizi ve motivasyonunuzu yeniden bulabilir ve birtakım görüşmeler yapmak isteyebilirsiniz. Parasal konularda kontrolü elinizde tutmak önemli olacaktır. Sizin desteğinizle aile büyüklerinizle ilgili konularda sonuçlar elde edebilir, ailenizin koşullarını iyileştirecek işler yapabilirsiniz. Bu sayede sadece gelir düzeyi konusunda değil, ailenizin refahıyla ilgili de size birtakım getiriler sunabilir.

Şubat ayını tamamlamak üzereyken, 23 Şubat’ta, Güney Ay Düğümü ’nün Akrep burcunda ileri hareketine başlaması ailevi konuları, ailenizin geçmişini ve eski günleri gün yüzüne çıkarabilir. Evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir, bir taşınma veya geri dönüş işleriyle ilgilenebilir hem yakın hem uzak akrabalarınızla bir araya gelebilirsiniz. Bazen eski defterleri açmanın insana kazanımları ve rahatlıklar sağlayacağını deneyimlemeye hazırlanıyorsunuz.

Motivasyon Sözü: “Strese karşı en iyi silah, bir düşünceyi diğerine tercih etme yeteneğimizdir.”

Şubat 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 21' 43" R
Ay
Akrep
17° 42' 34" R
Merkür
Koç
15° 59' 23"
Venüs
Koç
24° 34' 54"
Mars
Balık
25° 42' 17"
Jüpiter
Boğa
22° 44' 50"
Satürn
Balık
16° 06' 08"
Uranüs
Boğa
22° 03' 07"
Neptün
Balık
28° 44' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
20° 21' 43"
Lilith
Başak
22° 45' 36"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 25/04/2024 05:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>