Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ayın 3'ünde düz hareketine dönen Merkür işlerinizi yoluna koyuyor. Mars ve Jüpiter size destek olmaya devam ediyor. Mayıs ayında sarf ettiğiniz çabaların bu ay karşılığını almayı umabilirsiniz. Önemli bir sözleşme ya da kârlı bir iş anlaşması imzalama şansınız yüksek. Haziran 2022 Mottosu

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Haziran 2022

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, İkizler burcundaki yeniayın ardından kendinize yeni bir “yapılacaklar listesi” hazırladınız, Merkür’ün de Boğa burcundaki ileri hareketiyle artık bu konuda düğmeye basabilirsiniz. Beklettiğiniz görüşmeler, ertelenen konuşmalar ve durağanlaşanhayatınızda işler sizin lehinize dönmeye başlıyor. Sorumluluklarınızı göz önünde bulundurarak yaptığınız ve yapmadığınız her şeyin karşılığını alabilirsiniz. Mali olarak daha iyi bir seviyeye çıkacağınız haberler alabilirsiniz.

5 Haziran’da Kova burcundaki Satürn geri hareketine başlıyor ve ilişkileriniz yeniden gündeminize geliyor. İlişkilerinizi derinden etkileyecek kararlar alırken kendinizi daha iyi hazırlamanız, maddi ve manevi yönden daha olgun bir seviye yakalamanız gerekebilir. Fedakarlık yapmalısınız, bunun için bir değişim gerekiyorsa artık onu görmezden gelmeyi bırakmak ilişkinize yapacağınız en büyük yatırım olacaktır. Ay’ın burcunuzda ilerleyeceğiz 4-5 Haziran günlerinde bu konu kafanızı fazla meşgul edebilir. Ben-sen kavgasına girmek yerine hem birey olarak kendinizin hem de ilişkinizin farklı bir yeri olduğunu hatırlamalısınız.

12 haziranda Venüs -Uranüs’ün boğa burcunda kavuşması ve 13 haziranda İkizler burcuna gelen Merkür size yeniden sahalara döndüğünüzü hissettirebilir. Sosyal çevrenize, hobilere daha fazla zaman ayıracağınız bir dönemdesiniz. Ne istediğinizi, nasıl mutlu olduğunuzu ifade etmeniz eskiye nazaran daha kolay olabilir. Adımlarınız hızlanıyor, isteklerinizi gerçekleştirmek adına yoğun bir çaba sarf ediyorsunuz. Bu hızın bir felakete sebep olmaması adına söylediklerinizin ve yaptıklarınızın nereye vardığını iyi hesaplamalısınız. Dinlemek bu dönemin püf noktası olabilir. Aktif rol alacağınızprojeleri, sosyal etkinlikler takviminizi doldurabilir. Önemli bir teklif alıp hızlı adım atıyorsunuz.

14 Haziran’da Yay burcundaki dolunay ile duygusal konularda yeni kararlara doğru ilerliyorsunuz. İlişki beklentilerinizin netleşmesi bu kararları daha belirgin hale getirecektir. Şanslı ve sürprizlere açık bir dönem başlıyor. Ancak her tanıştığınıza insana şans vermek, her bulduğunuz fırsatın tam ortasında yer almak doğru bir davranış olmayacaktır. Daha iyi düşünüp değerlendirmeli, bunu bir alışkanlık haline getirmelisiniz.

21 Haziran’da yönetici gezegeniniz Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi hayatın temposunu düşürerek evinizde, kendi alanlarınızda daha çok vakit geçirmenizi sağlayabilir. Ertelediğiniz, bir süredir ilgilenemediğiniz işlerle ve ailenizin ihtiyaçlarıyla ilgilenebilirsiniz. Burada aslında neler yaşadığınızı, olayların sizin bildiğinizin dışında geliştiğini görebilirsiniz. Evinizde düzenlemeler yapmak, ilişkilerinizi güçlendirecek yollar bulmakla ilgili kaygılarınız son buluyor. Her şey önünüze seriliyor, göremediğiniz her şey ve herkesle ilgili fikir sahibi oluyorsunuz. Size karşı iyi niyetli olmadığını öğreneceğiniz insanlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Duygusal tepkiler vermeden önce neler olduğunu anlamaya çalışın ve objektif olun.

23 haziranda Venüs’ün İkizler burcundaki seyriyle yeni bir şeyler öğrenmek, dijital kanallar hakkında bilgi sahibi olmak, bu sayede yeni çevrelere bağlanmakla ilgili gündemleriniz olabilir. El becerisi ve pratiklik gerektiren yenimodelleri üzerinde çalışabilirsiniz. Tanışacağınız insanlar size yeni imkanlar da sunabilir. Buradan maddi gelir elde edeceğiniz fırsatlar doğacağı gibi, üzerinizdeki yalnızlık ve durağan hissini kısa vadede atacağınız bir düşünce yapısına da kavuşabilirsiniz. Hayattaki hedefini bulmaya çalışıyorsunuz, bunun için birçok seçeneğiniz var ve sürekli yeni bilgiler ediniyorsunuz. Mental olarak geliştiğiniz bir dönemdesiniz.

Balık burcundaki Neptün’ün geri hareketi size hayalleriniz için neler yaptığınızı sorabilir. Bir şeyler korkuyor olmak, adım atmanıza engel olmamalıdır. Bu korku sizi adım atarken temkinli olmaya, gerektiği yerde yardım istemeye ittiğinde onunla başa çıkabilirsiniz. Ekonomik ve psikolojik sorunlarınızı kendi kendinize teşhis etmeniz, çözmeniz zor gelebilir. İşin uzmanından yardım almak size büyük katkı sağlayacaktır. Ertelenen işler ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Durumunuzu toparlamaya yönelik gayretleriniz size retro süreci bittikten sonra daha temiz sayfa açma fırsatı verebilir. Hakkınız olanı teslim alıyorsunuz.

29 Haziran’daki Yengeç yeniayı ile iç dünyanızdaki karmaşaya bir son veriyorsunuz. Tutumlarınızı, ilişkilerinizi, gizli saklı bilgilere nasıl tepki vereceğinizi yeni yöntemlerle geliştiriyorsunuz. Sizin faydanıza ilerlemeyen, duygusal olarak destek görmediğiniz yerlerde durmanın ya da böyle insanlara bağımlı kalmanın son günündesiniz. Bir sonraki gün itibariyle sadece hayatınızda iyi ve değerli olanın kalması için çalışmalısınız. Yeniden başlıyorsunuz, bu kez daha güçlü bir biçimde olacak.

Motivasyon Sözü: “Hayat bir kamera gibidir. Önemli olan şeye odaklanın. İyi zamanları yakalayın. Ve işler yolunda gitmezse, başka bir çekim yapın.” Ziad K. Abdelnour

Haziran 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 23' 04"
Ay
Akrep
14° 43' 13"
Merkür
Koç
26° 04' 23"
Venüs
Balık
20° 38' 06"
Mars
Balık
04° 21' 26"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 42"
Satürn
Balık
13° 12' 42"
Uranüs
Boğa
20° 37' 31"
Neptün
Balık
27° 46' 46"
Plüton
Kova
01° 48' 48"
Chiron
Koç
18° 44' 51"
Lilith
Başak
19° 42' 33"
True Node
Koç
15° 35' 29"
Son Güncelleme : 28/03/2024 17:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>