Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Merkür retrosu sizi gerçek anlamda 22 - 23 Mayıs civarı, Boğa burcunda konumlandığında rahatsız etmeye başlıyor. Görüşmelerinizle ilgili gecikmeler yaşanabilir, girişimlerinizde önünüze bazı engeller çıkabilir. Ayın 25'inden itibaren Koç burcundaki Jüpiter'e Mars da eklenince verimliliğiniz artıyor. Başarı sizi bekliyor! Mayıs 2022 Mottosu

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Mayıs 2022

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Balık burcundaki Venüs ve Jüpiter’in kavuşumu size finansal açıdan yüz güldürecek birtakım gelişmeler yaşatabilir. Ekonomik kaygılarınızdan sıyrılıyorsunuz. Eşinizden ya da ailenizden gelecek olan imkanlar ya da desteklerle sadece kendinizi toparlamakla kalmayabilir, yeni bir atılıma da gidebilirsiniz. 5 Mayıs’ta yönetici gezegeniniz Güneş’in Balık burcundaki Mars ile bir üçgen açı oluşturması, yapmak istedikleriniz konusunda hem cesaretinizi toplamanızı hem de ilerlemenizi kolaylaştıracaktır. Toplu kaynakların heyecanına kapılmak yerine adımlarınızı sağlam bir şekilde atmaya gayret etmelisiniz.

Uranüs’ün yönetici gezegeniniz Güneş ile Boğa burcunda kavuşuyor. Yaptığınızya da bulunduğunuz konum her ne olursa olsun, artık kendinizi ortaya koymanız gerektiğini anlıyorsunuz. Bu, beklenmedik bir yer değişikliğiyle ya da proje ile de olabilir. Her koşulda bunun sizin için bir sürpriz olacağını bilmeli ve bundan rahatsızlık duymamalısınız. Bugüne kadar yaşadığınız olumsuz tecrübeleri geride bırakmak ve artık yeniden başlamak için nereden ne şekilde hareket edeceğinizi öğrenebilirsiniz. Dikkatinizi işinize ve hedeflerinize verin.

İkizler burcundaki Merkür 10 Mayıs’ta geri hareketine başlıyor. Sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizden sınanabilir, öğrenecekleriniz karşısında öfkenize yenik düşebilir. Hafta başında Ay’ın burcunuzdan çıkıp boşluğa girmesi bu durumu daha çok tetikleyebilir. Fikrine güvendiğiniz eski arkadaşlarınıza danışmak ve onlarla bir organizasyon yapmak üzerinizdeki negatif etkiyi azaltabilir. Ölçülü olmak, olayların nasıl geliştiğini iyice anladıktan sonra yorum yapmak sizin kurtarıcınız olacaktır. Süreç içerisinde kendinize koyduğunuz hedeflere bir yenisini eklemek yerine, hala masanızda bekleyen işlerinize zaman ayırmalısınız. Böylece işlerin lehinize dönmediğini düşündüğünüz noktada sorunun kaynağını da bulabilirsiniz.

15 Mayıs’ta Jüpiter’in Koç burcundaki seyriyle birlikte, vizyonunuz genişliyor. Her zaman yaptığınızdan farklı işler yapabilir, daha öncesinde yapamadığınız girişimleriniz için fırsatlar elde edebilirsiniz. Özellikle yurtdışı seyahatleri, taşınma, yer değişikliği, bir idealin peşinden gitmekle ilgili düşünceleriniz varsa gereken koşullara sahip olabilirsiniz. Kendinizi geliştireceğiniz, çalışmalarınızı sunacağınız alanlar oluşturabilirsiniz. Hukuksal konularda haklılığınızı ele alabilir, olumlu yönde ilerleyen süreçler yaşayabilirsiniz. Hakkınızı savunuyor, sesinizi duyuyorsunuz. Yönetici gezegeniniz Güneş’in Kuzey Ay Düğümü ile kavuşacağı 12-13-14 tarihleri toplumdaki yerinizi sağlamlaştıracak, adınızdan söz ettirecek işler yapmanız oldukça uygun olacaktır. Ne isteğinizden tam olarak emin olduğunuzda, genişleyen vizyonunuz kariyerinizi destekleyecek işler yapmanızı sağlayabilir.

Akrep’teki Ay tutulması ev ortamınızda vereceğiniz birtakım mücadelelere dikkat çekiyor. Ebeveynlerinizle olan ilişkilerinizi doğru değerlendirmelisiniz. Hikayenize bir kötü bulmak, öfke patlamaları yaşamak yerine yapıcı bir tutum sergilemelisiniz. Bu tutum her şeyden önce, kendi yuvanızı kurma isteğinizle ilgili adımlarınızı da kolaylaştıracaktır. Seçiciliğinizi ve güç takıntınızı iyi yöne çevirin. Böylelikle hem aile içi sorunlara yeni ve kesin çözümler getirebilir, ev ve yaşam alanlarınızda da daha ferah ortamlar oluşturabilirsiniz.

Neptün ve Mars Balık burcunda kavuşarak, parasal konularda yeni bir yön belirliyorsunuz. Önceliği kendi hayallerinize verebilir, maddi kaynaklarınızı size istediğiniz konforu sunması yönünde değerlendirebilirsiniz. Mantığınızın da desteklediği borçlanma ya da yatırımlar yapmalısınız. Bu sayede kendinizi olası nakit çıkışlarına karşı da korumuş olacaksınız. Aileden gelen destekler, ekgelirlerinizin yeni işlerle artışı sözkonusu olabilir.

Güneş Merkür İkizler kavuşumuyla birlikte yeni bir sosyal çevreye dahil olabilirsiniz. Kendinizi bir anda farklı bir çevrede, farklı girişimlerin hazırlığını yaparken bulabilirsiniz. Bu sayede yeni planlar yapmak, kendinize yeni hedefler koymak da mümkün olacaktır. Hiçbir konuda umutsuzluğa kapılmayın. Hayatınızı doğru bir planlama üzerine oturtmak için çabalamak, planınızda da olmayan yatırım ve aşk gibi durumları da size getirecektir.

Mars’ın Koç burcundaki seyriyle siz de yerinizde duramıyor ve uzak sınırlara açılıyorsunuz. Yurtdışı kaynaklı projeleriniz, eğitimleriniz ya dabirlikleriniz için hareket geçmek için ideal bir zamandasınız. Birçok konuyla ilgilenmek sizi beklentilerinizin üzerinde bir farkındalığa eriştirebilir. Hayatınızın akışı hızlanıyor, üzerinizdeki toprağı atıyorsunuz. Taşınma, uzun vadeliya da gezi seyahatleri ön plana çıkabilir. Tüm bunların alt mesajı, inandığınız değerler uğruna mücadele etmek olacaktır. Sadece bunu yaparken diğer insanların da değerleri için verdiği mücadeleyi görmezden gelmemelisiniz. Hukuksal ya da sosyal alanlarda haksız bir rekabete tutuşmak sizin lehinize sonuç vermeyecektir.

Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle birlikte hem kariyerinizi hem de özel hayatınızı aynı anda etkileyecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evlilik, yer değişiklikleri, yeni yaşam ve çalışma stilleri gibi gündemleriniz olabilir. Maddi kazancınızı arttıracak yenigirişimleriniz olabilir, geri hareketteki Merkür’ün de Boğa burcuna geçmesi daha önceki çalışmalarınıza son noktayı koymanıza yardım edebilir. Hayatınız beklenmedik düzeyde güzelleşiyor, emekleriniz karşılığını buluyor.

İkizler burcundaki yeniay size “bir hedefin vardı, onu uygulamak için bundan iyi zaman bulamazsın” diyor. Çekincelerinizden kurtuluyorsunuz. Özgüveninizi doğru yerde değerlendireceğiniz, aklınızdakileri hayata geçireceğiniz ve tüm söylentilere cevap vereceğiniz girişimleriniz olabilir. Yeni bir sosyal çevreye dahil olabilir, tanışacağınız insanlar arasından destekler alabilirsiniz. Sosyal mecralarda kendinizden söz ettiriyorsunuz.

Motivasyon Sözü: "Kalbin yorulduğunda ayaklarınla yürü; ama yola devam et."

Mayıs 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 54' 29" R
Ay
Oğlak
04° 19' 23"
Merkür
Koç
16° 23' 50"
Venüs
Koç
29° 04' 30"
Mars
Balık
28° 31' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 35"
Satürn
Balık
16° 26' 11"
Uranüs
Boğa
22° 15' 29"
Neptün
Balık
28° 51' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 13"
Lilith
Başak
23° 09' 52"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>