Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ayın 5'ine kadar Mars ve Plüton sizi strese sokuyor ama sonrasında Boğa burcundaki Mars profesyonel yaşamınızı hareketlendiriyor. Rekabete hazırlıklı olun! Rakipleriniz de oldukça dişli! Belki de üstlerinizin sizden beklentileri çok fazladır? Bu ritmi korumak için daha çok efor sarfetmeniz gerekecek. Temmuz 2022 Mottosu

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Temmuz 2022

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, son üç aydır bir çok konuda hevesleriniz kaçtı derken Haziran'ın sonlarındaortamınız ya da eşiniz, ortağınız gibi işbirliği yaptığınız insanlarla yaşadığınız gerilimler sizi düşündürttü. Bu ay artık bazı şeyleri yapmak mecburiyetinde kalabilirsiniz. Bu ayın sonunda 28 Temmuz'da sizin burcunuzda Aslan yeniayı gerçekleşecek. Bu tüm gücünüzle sahneye çıktığınız zamanlar olacak. Bu yüzden önden sizin bu ayın başlarında birtakım konuları farkedip hazırlık yapmanız gerekiyor. Mars’ın Boğa burcuna geçmesi Temmuz ayını kariyer anlamında emin adımlarla başlatabilir. İş ortamınızı değiştirmek, teklifleri değerlendirmeye almak için uygun bir zamandasınız. Bulunduğunuz konumla ilgili değişiklikler, parasal getiriler elde etmek sözkonusu olabilir. Kendi sözünüzü ve isteklerinizi baskın tutabilirsiniz. Emin olduğunuz her konunun arkasında durmak,arkadaşlarınız ve üstlerinizle ilgili bazı sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Güç savaşlarından uzak durmalısınız. Gerektiği noktayı esnemeyi bilmek, size elinizdeki imkanı daha verimli ve uzun vadeli şekilde kullanmayı sağlayabilir. Sürprizlere hazırlıklı olmalısınız.

Merkür’ün Yengeç burcundaki seyri, içinizde tuttuğunuz birçok konuyu dışa vurabilir. Bu sadece olumsuzlukları değil, beklenti ve herkesten gizli planlarınızı da uygulamaya koymak demek olabilir. Hikayenize göre şekillendireceğiniz bu durum karşısında, duygusal manipülasyonlara kapılmamaya dikkat etmelisiniz. Zira öğrenecekleriniz ve ailenizle ilgili konuların gündeme düşmesi sizi etkileyebilir. Emin olmadan, anlamadan hiçbir konunun içinde yer almamalısınız. Lilith’in Merkür ile konuşacak olması size istemediğiniz sözler söyletebilir. Gücünüzü ve hislerinizi açığa çıkarırken günlük yaşantınızı ve sağlığınızı tehlikeye atmamaya özen göstermenizde fayda var.

13 Temmuz’daki Oğlak dolunayı ile birlikte günlük yaşantınızı önemli derecede etkileyecek gelişmeler kapınızı çalabilir. Bunlar birer sürpriz değil, emeklerinizin ve kurduğunuz sistemin getirileri olacaktır. Yer değişikliği, yeni sorumluluklarla ilgili konular karşınıza gelebilir. Değişmeye ve yeni kurallarla yaşamaya istekli olmalısınız. Bu sayede günlük hayatınızın akışını kontrol altında tutabilir, kazancınızı ve zamanınızı daha iyi yönetebilirsiniz. Yoğun vebitirici bir süreç yaşayabilirsiniz.

Güneş ve Merkür Yengeç burcunda kavuşarak içsel olarak kendinizi yorgun ve depresif hissettiğiniz konularda size yeni fikirler veriyor. Kendinize merhamet etmeyi öğrenebilirsiniz. Üzerinizdeki olumsuz etkiyi atmak için karşınıza çıkan fırsatları görmelisiniz. Bunu da, sizi değersizleştiren ve yoran bağları kopararak sağlayabilirsiniz. Vazgeçmekten korkmayın. Gizli düşmanlıkların ortaya çıkacağı, insanların gerçek yüzlerine ve konuşmalarına şahitlik edeceği gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yengeç burcunda harekete başlayan Venüs eski arkadaşlıklarınızı, ortamlarınızı ve aşklarınızı hatırlatabilir. Geçmişe özlem duyacağınız günler yaşayabilirsiniz. Bu durumu bir depresif harekete dönüştürmemelisiniz. Bir araya gelebileceğiniz insanlarla iletişime geçebilirsiniz. Ama bunu yaparken bu insanların ve olayların neden geçmişte kaldıklarını da hatırlamalısınız. Düşmanlıkları sonlandırmak, hayatın akışına geçmişin ayağınıza takılmamasını sağlamak bu sürecin en iyi yanı olabilir.

Önce Merkür’ün, sonra da yönetici gezegeniniz Güneş’in burcunuzdaki seyahatiyle motivasyonunuz yükseliyor. Kendinizi daha özgür, mutlu ve enerjik hissedebilirsiniz. Dış görünüşünüz, saç bakımınızla ilgilenebilirsiniz. Zamanı daha iyi kullanacağınız, hayatın keyifli yanlarına odaklanacağınız bir dönem olabilir. Çevrenizde dikkatleri çekiyor oluşunuz, hemhem de ilişkiler konusunda yeni sürprizleri de beraberinde getiriyor. Güneş Neptün üçgeni, size hayallerinizdeki hayatı getirme imkanı tanıyabilir. Gerekli motivasyona ve potansiyele sahip olduğunuzu fark ediyorsunuz. Bunu doğru yerde, doğru zamanda ve doğru şekillerde kullanmaya gayret etmelisiniz.

Koç burcunda geri hareketine başlayan Chiron, kendinizi geliştirmeniz gereken alanları göz önüne getirebilir. Yaptıklarınızın ve yapmadıklarınızın neticeleriyle yüzleşiyorsunuz. Hayatınıza yeni amaçlar koyabilir, önceki kaygılarınızdan sıyrılacağınız bir yaşam tarzı belirleyebilirsiniz. Yaşayacağınız bazı olumsuz gelişmeler, eksiklerinizi daha net görmenizi sağlayacaktır. Bunlardan ders çıkarmaya çalışmalısınız. Maddi olarak kendinizi hazırladığınız seyahate çıkmak ya da yer değişikliğiyle ilgili fikirlerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. Destekler alıyorsunuz.

Motivasyon Sözü: "Arkamda bıraktığım köprüleri yıkarım ki, ilerlemekten başka çarem kalmasın."

Temmuz 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 59' 02" R
Ay
Yay
08° 38' 60"
Merkür
Koç
16° 02' 31"
Venüs
Koç
26° 38' 09"
Mars
Balık
26° 59' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 60"
Satürn
Balık
16° 15' 24"
Uranüs
Boğa
22° 08' 45"
Neptün
Balık
28° 47' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 27"
Lilith
Başak
22° 56' 41"
True Node
Koç
15° 31' 14"
Son Güncelleme : 26/04/2024 21:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>