Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ağustos başında bir ikilemle karşı karşıya gibisiniz. Jüpiter sizi daha hırslı kılıyor. Mars, Uranüs, Satürn ve Merkür sizi farklı yönlere çekiyor. Ve siz de bu her zaman istediğiniz şey olmasa bile elinizden geleni yapıyorsunuz. Ayın 20'sinden sonra daha çok tatmine kavuşuyorsunuz. Ağustos 2022 Mottosu

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Ağustos 2022

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Mars ve Uranüs’ün Boğa burcunda kavuşması, işinizde ve garanti gördüğünüz konularda değişiklik getirebilir. Ertelediğiniz konulara karşı kayıtsız kalmayın. Para vekonularında şanslısınız, yeni kazanç elde edebilirsiniz. İletişiminizde profesyonel olun.

Merkür’ün Başak burcuna geçişiyle, finansal düzenlemeler yapabilir, durumunuza göre hareket edebilirsiniz. Önünüze çıkanfırsatlarını değerlendirebilirsiniz. İş hayatınızdaki özeni sağlığınız için de gösterin.

Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi, kendinizi parlattığınız ve girişken olduğunuz bir döneme işaret ediyor. Fiziksel değişiklikler yaparken abartılı ve takıntılı olmamaya dikkat edin. İlişkiler için de yeni bir adım atabilirsiniz.

Kova burcunda 12 Ağustos’ta gerçekleşecek Dolunay ile birlikteliklerin gerçek yüzünü görüyor ve bazı kararlar alıyorsunuz. Kendiniz ve partneriniz ile ilgili sorgulamalar yapmanız, sorunların çözülmesine yardımcı olabilir.

İkizler burcuna geçen Mars ile sosyalleşiyor ve enerjik günler geçiriyorsunuz. Çok yönlü ve sosyal olurken dedikodulara ve söylentilere dikkat edin. İlişkilerden pratik kazanımlar elde etmek için eleştirinin dozuna dikkat edin.

Güneş Satürn karşıtlığının etkisiyle ilişkilerde zorlanabilirsiniz. Sorumluluk ve değerleriniz konusunda ayrım yapmak yerine farklı konular olduklarını fark edin. Bu etkiyi olumlu hale getirmek için sizi zorlayan konuları çözmeye çalışın.

Güneş’in Başak burcuna geçmesi parasal konularda şansınızı artırıyor; daha çok kazanıyor, yatırım yapıyor ve planlarınızı hayata geçiriyorsunuz. 27 Ağustos’taki Başak Yeni Ayı ile sağlığınıza önem veriyorsunuz. Evlilik ve ortaklıktan yana şanslı bir dönemdesiniz.

Uranüs’ün Boğa burcundaki retrosu, çalışma koşullarınıza farklılık getiriyor. Yarım bıraktığınız veya geçmişte kalmış eski konularla ilgilenebilirsiniz. Ani değişikliklere karşı dikkatli tepkiler verin. Aile ve otorite ilişkileriniz mercek altında olduğu bu süreçte her şeye karşı dikkat etmeniz size yarar sağlayacaktır.

Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi, sevdiklerinizle bir seyahate çıkmanızı gündeme getirebilir. Sorunları çözerken ve yeni ilişkiler kurarken tatlı dilli olmanızda fayda var.

Motivasyon Sözü: "Mucize, enerjinizi korkularınıza değil, rüyalarınıza verdiğiniz zaman başlar."

Ağustos 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 06' 44" R
Ay
Yay
10° 19' 60"
Merkür
Koç
16° 03' 21"
Venüs
Koç
26° 47' 54"
Mars
Balık
27° 05' 40"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 50"
Satürn
Balık
16° 16' 08"
Uranüs
Boğa
22° 09' 12"
Neptün
Balık
28° 48' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 54"
Lilith
Başak
22° 57' 34"
True Node
Koç
15° 30' 47"
Son Güncelleme : 27/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>