Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ayın 8'indeki Dolunay, değer verdiğiniz bir proje konusunda size dostça bir destek bahşedecek. Yeteneklisiniz ve çaba sarf ediyorsunuz. Dolayısıyla pozitif gelişmeleri dört gözle bekleyebilirsiniz. Finansal açıdan bakıldığında, Jüpiter ayın 20'sinden itibaren size destek olacak. Tatillerde ailenizi şımartabildiğiniz için çok mutlusunuz! Aralık 2022 Mottosu

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Aralık 2022

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Neptün’ün Balık burcunda ileri hareketine başlaması özgüveninizi geliştiriyor. Bildiklerinizi daha kolay bir şekilde uygularken yanlış kişilerden desten aldığını düşünebilirsiniz. Yanılgılarınızla yüzleşme fırsatları elde ediyorsunuz. Mali anlamda hak ettikleriniz size dönüyor, miras konularında güzel haberler alıyorsunuz.  

Merkür’ün Oğlak burcuna geçişiortamınızı ve sorumluluklarınızı değiştirebilir. Daha kazançlı bir sistem kurmak için uygun bir zamandasınız. Bu noktada mantıklı olmalı ve hırslarınıza yenik düşmemelisiniz. Çalışma arkadaşlarınız ve üstlerinizle yapacağınız konuşmalar önem kazanabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Venüs’ün de Oğlak burcuna geçmesiyle, tecrübeleriniz ışığında hayat standartlarınızı değiştirebilirsiniz. Fiziksel anlamda yapacağınız yeniliklerin karşılığını kalıcı olarak alabilirsiniz.  

8 Aralık’ta gerçekleşecek İkizler dolunayı, sosyal çevrenizde kırılma noktaları yaşatabilir. Fevri hareketlerden uzak durmalı ve sağlık iletişim kurmaya odaklanmalısınız. Böylelikle ilişkilerinizde ve girişimlerinizde fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ticari girişim ve yatırımlarınız sonuç verebilir.

Ay’ın Satürn ile karşıt olduğu 12-13 Aralık günlerinde özel hayatınızda sakin kalmaya çalışmalısınız. Duygusal gereksinimlerin çift taraflı olduğunu hatırlayın. Korkularınızı dolandırmadan, direkt bir şekilde paylaşmalı ve düşüncelerinizin dışına çıkmalısınız.  

Güneş Jüpiter karesinin etkisiyle abartılı davranmaya yatkın olabilirsiniz ancak ilişkilerinizde hayallerinizi ortaya koyduğunuz durumlarda kendiniz gibi davranmaya çalışmalısınız. Bu zamanı yeteneklerinizle alakalı eğitim ve görüşmelere ayırarak potansiyelinizi ortaya çıkarmalısınız.  

Jüpiter’in Koç burcuna geçişi ile hayatınıza yenilik katmak için önce, kendi içinizde yer açmanız gerektiğini fark ediyorsunuz. Hayatımıza şekil veren şeyin düşüncelerimiz olduğunu anlamanız, girişim başlatmanızı kolaylaştıracaktır. Resmi işlerinizle alakalı haberler alabilirsiniz ve özgüveninizi güçlendiren işlerle bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Chiron’un da Koç burcunda ileri hareketine geçmesiyle yumuşayabilir ve yargılarınızı esnetebilirsiniz. Size ait olanı almak için sizin de verici olmanız gerektiğini öğrendiğinizde, hayalleriniz size hizmet etmeye başlayacaktır.

22 Aralık’ta Güneş’in Oğlak burcuna geçmesiyle tecrübelerinizi konuşturabilir,hayatınızı ele alabilir ve yeni bir düzen kurabilirsiniz. Zihninize ve bedeninize iyi bakmanızın faydalarını Oğlak yeni ayında görebilirsiniz. Kendinizi ileriye taşıyacak görüşmeler yapabilir ve otorite figürleriyle görüşebilirsiniz. Yeni sorumluluklara açık olmanız size maddi kazanç sağlayabilir.

Merkür’ün Oğlak burcundaki geri hareketi 29 Aralık itibariyle enerjinizi düşürebilir ve biraz dinlenmeniz gerekebilir. İzin alarak çalışma ortamınızı düzenlemeniz kendinize zaman ayırmanızı kolaylaştırabilir. Kurallara uygun çalışırken ihmal ettiğiniz diğer konularla yüzleşebilirsiniz. Sağlığınızı göz ardı etmemeli ve uykunuzu düzenlemelisiniz. Böylece kilo kontrolü ve mide sorunlarınızla alakalı olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu şifalanma sürecinde kendinize zaman verin.

Motivasyon Sözü: “Elimizden gelenin en iyisini yaptığımızda, hangi mucizelerin bizleri beklediğini asla bilemeyiz.”

Aralık 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 55' 45" R
Ay
Yay
21° 08' 47"
Merkür
Koç
16° 10' 39"
Venüs
Koç
27° 50' 02"
Mars
Balık
27° 44' 36"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 32"
Satürn
Balık
16° 20' 44"
Uranüs
Boğa
22° 12' 03"
Neptün
Balık
28° 49' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 47"
Lilith
Başak
23° 03' 10"
True Node
Koç
15° 27' 57"
Son Güncelleme : 27/04/2024 20:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>