Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Bu ay karmaşık bir ay olacak. Satürn ve Uranüs sizi geri planda tutacak. Mars'la Kare yapan Neptün yüzünden kendinizi bir dizi çelişkili olayın, karmaşık durumların içinde bulacaksınız. Her şeyden önce, sakinliğinizi koruyun ve işinizi duygularınızla karıştırmayın! Kasım 2022 Mottosu

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasım 2022

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 8 Kasım’da Boğa burcundaki Ay tutulması, kariyer konularında radikal gelişmeler yaşamanızı sağlayabilir. İş değişikliği ve gelir artışı konularında beklemediğiniz haberler alabilirsiniz. Olumsuzluğa odaklanmak yerine, değişimi kabul etmelisiniz. Yeni görüşmeler yaparak şansınızı katlayabilirsiniz. En iyi versiyonunuza ulaşmak için emek vermelisiniz. Merkür Uranüs karşıtlığı ile kararlarınızı uygulama konusunda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Fikirlerinizin geçerliliğini sorgulamanız sürprizlerin olumsuz sonuçlanmasını önleyecektir.

Güneş ve Merkür’ün Akrep burcundaki kavuşumu, aile içindeki gizli konuları gündeme getirebilir. Aile içindeki kararların değerlendirilmesi ve gayrimenkul işlemlerindeki bilmediğiniz durumlar sayesinde, ne hissetmeniz gerektiğini göreceksiniz. Büyüklerinizin öngörülerini dinlemelisiniz.

Venüs’ün Yay burcundaki seyahatine başlaması, seyahat planlarınızı gündeme getirebilir. Durgunluğunuzu bırakıyor ve hayata karışıyorsunuz. Dikkat çekici oluşunuz sayesinde aşk hayatınız da hareketlenebilir. 14-15 Kasım’da Ay’ın burcunuzda ilerliyor olması, fırsatlara şans vermeniz gerektiğini vurguluyor.

Merkür’ün Yay burcuna geçişi ile, fikirlerinize önem verebilir ve yeni kazanç kapıları aralayabilirsiniz. Araştırma yapmak ve yeni ortamlara dahil olmak isteyebilirsiniz. Bu noktada ani ve fanatik kararlar vermemelisiniz. Özenli hareket ederek imkanlarınızı ve yeteneklerinizi doğru değerlendirebilirsiniz.

22 Kasım’da Güneş’in Yay burcuna geçişi, duygusal ve ticari anlamda önünüzü açıyor. Hayatın güzelliklerine odaklanabilir ve mutlu hissedebilirsiniz. Hobilerinize ve yeteneklerinize yöneldiğiniz bir dönemdesiniz. Çocuk sahibi olma konularında şanslısınız. Artan motivasyonunuzla hayatınıza renk katabilirsiniz.

24 Kasım’daki Yay Yeni Ayı, duygusal anlamda doyurucu ilişkiler yaşamanızı sağlayabilir. Yalnız bir Aslan burcuysanız, ilişkiye başlayabilir veya var olan ilişkilerinizi ilerletebilirsiniz. Problemleri çözüyor ve pozitif etkileri kucaklıyorsunuz. Yeni bir şeyler başlatma arzunuza fazla kapılmamalı ve iyi bilmediğiniz konularda büyük adımlar atmamalısınız.

Jüpiter’in ileri hareket ederek Balık burcuna gelmesi, manevi değerlerinizi yeniden düşünmenizi sağlıyor. Bu anlamda eksiklerinizi kapatarak avantaj elde edebilirsiniz. Yarım kalan çalışmalarınıza yönelerek ek gelir kaynaklarınızı düzenleyebilirsiniz. Korkularınızı aşma şansını değerlendirin.

Ay’ın Kova burcunda ilerlemesi, ilişkilerinizdeki dengeyi değerlendirmenizi gerektirebilir. İhmal ettiğiniz konularda konuşabilirsiniz. Bu noktada karşınızdaki kişinin de görüşlerini önemsemelisiniz. Merkür Satürn üçgeni, bu durumu belirginleştirebilir. Mutlu olmanın yollarını öğrenmelisiniz.

Motivasyon Sözü: “Kendi içinde hüküm süren; tutkulara, arzulara ve korkulara hükmeden kişi, bir kraldan daha fazlasıdır.”

Kasım 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 25' 22" R
Ay
Akrep
18° 29' 03" R
Merkür
Koç
15° 59' 15"
Venüs
Koç
24° 39' 31"
Mars
Balık
25° 45' 11"
Jüpiter
Boğa
22° 45' 42"
Satürn
Balık
16° 06' 29"
Uranüs
Boğa
22° 03' 20"
Neptün
Balık
28° 44' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 21' 56"
Lilith
Başak
22° 46' 01"
True Node
Koç
15° 36' 01"
Son Güncelleme : 25/04/2024 06:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>