Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ayın 2'sinden itibaren düz hareketine dönen Merkür ve ay boyunca çeşitli projelerinizi destekleyen Mars, hedeflerinizi makul seviye tutmanızı sağlayan Satürn bu ay yararlanabileceğiniz olumlu etkilerden birkaçı. Araştırmalar yapın, çalışın ve rüzgar sizden tarafa eserken işlerinizi halledin. Ekim 2022 Mottosu

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Ekim 2022

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Başak burcunda gerileyen Merkür’ün artık ileri harekete geçmesiyle ekonomik açıdan yaşadığınız sorunlar geride kalıyor. Daha düzenli ödemeler, gelirinizi ve zamanınızı daha işlevsel olarak kullanmak sizi rahatlatacaktır. Yatırım veplanlarınızdaki açıklarını tamamlamak üzerine çalışmalar yaptıysanız artık uygulamaya geçebilirsiniz. Kendinizi hem fiziksel hem manevi hem de ekonomik açıdan daha iyi hissetmenin yeni ve daha düzenli yollarını bulabilirsiniz. Özellikle Plüton’un da Oğlak burcunda ileri hareketine başlaması sizi bu yönde destekleyecektir. Yanlış düzeliyor, eksikler tamamlanıyor. Çalışma ortamınızla ilgili değişik ve yeniliklere hazırlıklı olun. Ancak bu sadece beklemek değil, beklerken bu değişikliklere ayak uyduracak şekilde çalışmaktır. Bazı kavramları yeniden tanımlıyorsunuz.

9 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek dolunay size aradığınız tüm cevapları getirebilir.  Hayata dair düşüncelerinizde, inandıklarını doğrultusunda yaptıklarınızda bir sorgulama yapabilirsiniz. Bu diğerlerinden daha farklı ve sonuç odaklı olabilir. Çünkü tüm soruların cevaplarının hayatınızda var olduğunu göreceksiniz. Çevrenizin de desteğini aşarak bu duvarı aştığınızda, hem bireysel hem de ekonomik olarak rahat bir alan kurabilirsiniz. Eğitim ve hukuksal konularda emeklerinizin karşılığını buluyorsunuz. Burada kalıcı ve kadersel etki taşıyan gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Merkür’ün Terazi burcunda seyredecek olmasıyla Eylül ayı itibariyle hayatınıza dahil olan insanlarla ilişkileriniz seviye değiştirebilir. Ilımlı tavırlarınız ve nazik tutumunuz size pek çok kapı açabilir. Yarım kalan ya da ertelenen seyahatleri yeniden gündeme getirebilir, anlaşma ve sözleşmelerin üzerine düşünebilir ve artık gerekeni yapabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken hususları kendi hikayenize göre belirleme şansını retro sürecinde değerlendirdiniz. Şimdi bunları hayata geçirme zamanındasınız. Doğru kararı bulmak için fazla düşünmemelisiniz. Bunun yerine hamle yapmayı, denemeyi tercih etmelisiniz.

Güneş ve Mars’ın destekleyici açısıyla özellikle 14-15-16 Ekim tarihleri adım atmak ve kendinizi ispatlamak konusunda size fırsat tanıyabilir. Resmi olarak işlem başlatmasanız bile bu yönde çevre edinmek, fikirlerinizi/çalışmalarınızı paylaşmak etki uyandırabilir. Sadece ne yaptığınızdan ve ne yapmamanız gerektiğinden emin olarak hareket etmelisiniz.

Terazi burcunda kavuşan Güneş ve Venüs’ün etkisiyle para ve ilişki konusunda şansınızı katlayabilirsiniz. Sosyal medya ve editörlükle ilgili çalışmalarınız hız kazanabilir, bu yönde maddi kazanç elde edeceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Çalışmayı ve doğru bağlantı kurmayı hiç bırakmamış olmak şu anda fark edilmenizi ve diğerlerinden bir adım öne çıkmanızı sağlayacaktır.

Kova burcundaki Satürn’ün düz harekete geçmesiyle ilişkileriniz de sonunda düze çıkıyor. İkili ilişkilerde yaşadığınız sorunlar, farkındalıklar ve eksiklerinizle geçen retro sürecinin ardından şimdi bunların meyvelerini toplamaya başlıyorsunuz. Sınava tutulduğunuzu hissettiğiniz durumların ardından bir karar vermek, kararınızı belirleyecek kriterleri yenilemek gündeminize gelecektir. Daha gerçekçi ve ne istediğini bilen tavırlarla hareket etmenin önemini biliyorsunuz. Bunu çevrenize de yansıtarak hem duygusal hem de ticari konularda ilerleme kaydedebilirsiniz.

23 Ekim’de Güneş ve Venüs’ün Akrep burcuna geçişiyle, ev ve aile hayatınızı ilgilendiren konular ön plana çıkabilir. Yaşam tarzınızı ve ilişkilerinizi daha net göreceksiniz. Bu da size bazı sorunları getirebilir. Ancak yapmanız gereken enerjinizi ve zihninizi bunları çözmeye yöneltmek olmalıdır. Kendinizi evinize, ailenize adamak ve bunun da karşılığını almak isteyebilirsiniz. Alamadığınız noktada bunu bir probleme dönüştürmek yerine nedenlerini anlamaya çalışın. Evdeki huzurunuzhayatınızdaki gelişiminizle doğru orantılı olacaktır.

25 Ekim’de Akrep burcunda Güneş tutulması gerçekletiğinde ailevi meselelerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sağduyu ve uzlaşı bu süreçte size fazlasıyla lazım olacaktır. Bunları koruduğunuzda yaşananlardan kendinize fayda bile sağlayabilirsiniz. Aile içinde huzursuzluk yaşamamak, yeni kararlar almak ve bunlar ışığında ilerlemek için birbirinizin ne istediğini ve hissettiğini iyi anlamalısınız. Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle hem iletişim trafiğiniz hem de kararlarınızın uygulanabilirliği daha da netleşebilir. Hemen adım atmasanız bile bu süreci sağlam bir hazırlıkla geçirebilirsiniz. Alım satım, yeni yaşam alanlarında güvenlik öncelikli tercihiniz olacaktır.

Jüpiter’in geri hareketine Balık burcuna geçmesiyle gelir giderlerinizle ilgili konuları öncelikli hale getirmeniz gerekebilir. Yaptığınız harcamaların, yatırımların nereye ne kadar gittiğini bilmelisiniz. Kontrollü olmak ve sınırları korumak sizin için önemli olacaktır. Eknoktasında daha sıkı çalışmanız, farklı alanlara yönelmeniz gerekebilir. 2022 yılı başı itibariyle karşılaştığınız fırsatlar ya da çalıştığınız alanlar varsa önceliği buraya verebilirsiniz. Kendinizi zor ve çıkılmaz bir durumda hissettiren ilişkilerden uzak durmak ruhsal sağlığınızı korumanıza yardımcı olacaktır.

Mars’ın İkizler burcunda geri hareketine başlaması arkadaşlarınız ve onlarla yaptığınız sosyal, finansal işbirliklerine daha çok dikkat etmenizi öneriyor. Belirsiz durumlar karşısında bunlara fevri çıkışlarla yaklaşmamalısınız. Anlaşmazlıklar yerine buna sebep olan durumları tespit etmeli ve işleri birazdan ağırdan almalısınız. Kendi maddi durumunuzu düşünerek hareket ettiğinizde, hem maddi olarak hem de ilişkiler açısından bu süreci daha hafif ve faydalı geçirebilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Hayat, bisiklet sürmek gibidir. Dengenizi korumak için, devam etmelisiniz.”

Ekim 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 53' 30" R
Ay
Aslan
03° 43' 07"
Merkür
Koç
19° 17' 21"
Venüs
Koç
13° 52' 35"
Mars
Balık
18° 59' 01"
Jüpiter
Boğa
20° 45' 30"
Satürn
Balık
15° 15' 18"
Uranüs
Boğa
21° 34' 25"
Neptün
Balık
28° 27' 31"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
19° 51' 23"
Lilith
Başak
21° 47' 50"
True Node
Koç
15° 33' 45"
Son Güncelleme : 16/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>