Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Satürn abartıya kaçmanıza engel olsa bile, ilerlemek için enerji veya moral konusunda hiçbir eksiğiniz yok. Dört nala ilerleyin! Şubat 2023 Mottosu

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Şubat 2023

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, geride kalmaktan hoşlanmasanız da bazen iyiliğiniz için bunu yapmanız gereken bir zamandasınız. Bazı işlerinizi arka planda yürütmek, kendinizi daha iyi hazırlamanızı sağlayabilir. Sakin ve sağlam bir zihin hem içsel hem de kariyer noktasında elde edeceklerinizi hayatınıza daha iyi bir şekilde dahil etmenize yardımcı olacaktır.

5 Şubat'ta burcunuzda gerçekleşecek dolunay ile birlikte hem ilişkilerde hem de bireysel alanlarda bazı sorgulamalara gidebilirsiniz. Şüpheye düşmediğiniz, hayatınızda soru işaretlerinin olmadığı durumlarda ilerlemeniz daha kolay olacaktır. Dolunay size bu ayrımı yapmanız için bazı gelişmeler getirebilir. Öfkeli, yorgun ve kırgın hissedebilirsiniz. Asıl ihtiyacınızın bunlar değil, hayatınızı mutlu ve sağlıklı bir şekilde geçirmenizi sağlayacak gelişmeler yaşamak olduğunu bilmelisiniz. Bedensel sağlığınız ve fiziksel durumunuzla ilgilenmenizi gerektiren bazı problemlerle karşılaşabilirsiniz. Gerekli önlemleri alarak yeme içme düzeninize ve yaşam şeklinize yön vererek sorunları aşmanız kolaylaşacaktır.

Oğlak burcundaki Merkür Plüton kavuşumuyla günlük yaşantınızın sorunlu alanlarına kesin bir çözüm getirmek isteyebilirsiniz. Yüzleştiğiniz her şeyin altından kalkabilirsiniz. Bu bilinci hayatınızın bir rutini haline getirmek için bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz. Sorgulamalara, alacağınız önlemlere ne istediğinizi bilerek zaman ayırmalısınız.

Merkür'ün Kova burcuna geçmesi ikili ilişkilerinizi, ortaklıklarınızı gündeme getirebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak, keyifli zamanlar yaşamak, kararlar almak için elverişli bir dönemdesiniz. Geleceğe yönelik adımlar atmak için pek konuda fırsatınız olabilir. Olaylara ve insanlara daha önce bakmadığınız bir açıdan bakmak bu süreçteki isteklerinizi ve kriterlerinizi etkileyebilir. Bunları belirlerken sadece kendinizi değil, karşı tarafı ve hedef kitlenizi de düşünerek hareket etmelisiniz. Fırsat tanımayan bir tavır değil birleştiren ve değer veren cümleler, duruş size avantaj sağlayabilir.

Güneş ve Satürn'ün Kova burcundaki birlikteliği size bazı konuları daha açık bir şekilde masaya yatırmanızı hatırlatabilir. Ortaklarınız ya da yakın ilişkilerinizin olduğu kişilerle yapacağınız konuşmalar, birlikte geldiğiniz noktayı net bir şekilde görebilirsiniz. Herkesin üzerine düşeni yapıp yapmadığını fark edeceksiniz. Bu da size ortak fikirlerde bulunduğunuz insanları daha iyi ayırt etmeyi sağlayacaktır. İnsan ilişkileri konusunda sizin de üzerinize düşen, almanız gereken dersler olduğunu hatırlayabilirsiniz.

Venüs ve Neptün Balık burcunda bir araya gelerek kendinize iyi gelen şeyleri size hatırlatabilir. Yalnız kalmaktan korkmadığınızı görebilirsiniz. Kendi isteklerinizi, ihtiyaçlarınızı bilmek, bunları anlamlandırmaya zaman ayırmak ruhsal bir tedavi süreci geçirmenizi sağlayabilir. Korkularınızı yenmeniz isteklerinize ulaşma konusunda yolunuzu açacaktır. Operasyon işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ancak bunu yaparken sağlığınızı ve maddi durumunuzu tehlikeye atacak hamlelerden kaçınmalısınız. Güneş'in Balık burcuna geçmesi burada size sadece fiziksel anlamda değil maddi olarak da şans getirebilir. Miras ya da aileden/eşten gelecek şekilde bir destekle eliniz rahatlayabilir Hakkınızı alabildiğinizi görmek, başvurulardan destek almak motivasyonunuzu arttırıyor.

Venüs'ün Koç burcundaki seyri ile fiziksel ve zihinsel olarak hareketli bir döneme giriyorsunuz. Yeni bir amaç edinmek, hayatınızda birtakım değişiklikler yapmak ve bunu rutin haline getirmek için uğraş verebilirsiniz. Seyahat ve taşınma işlerine bağlı olarak önemli yer değişiklikleri yapabilir, burada tanıştığınız kişilerle bazı ortaklıklara girebilirisniz. Hakkınız olanı almak, hukuksal süreçleri lehinize çevirmek için iyi bir süreç olabilir. Medya, ticaret, anlaşmalı işler ve fikirlerinizi geniş alana sunacağınız yeni alanlar üzerindeki çalışmalarınızı başlatmak kariyerinize ve kişisel gelişiminize önemli katkılar sunabilir.

Balık burcunda gerçekleşecek yeniay özellikle parasal konuları ele alan konularda size bazı sonuçlar getirebilir. Kredi ve borçlanmalarla ilgili gündemleriniz varsa bunlarla ilgili ödeme kolaylığı sağlayacak gelirler elde edebilir, yaptığınız işlerin ya da gecikmeli ödemelerin tahsilatını alabilirsiniz. Değerlendirmek istediğiniz alanlar sözkonusu ise bunlar için fırsatlar bulabilirsiniz. Öte yandan ailenizle olan işbirlikleriniz, fikir birlikleriniz önem kazanabilir. Birbirinizi hem maddi hem manevi yönden destekleyeceğiniz bazı sorunları aşmak daha kolay olacaktır. Aydınlanıyor, farkındalık yaşıyor ve hayatınızı şu an olduğundan daha iyi bir noktaya evirmek için çabalıyorsunuz. Bunun karşılığını almaya çok hazırsınız.

Motivasyon Sözü: "Kendini bulan bir kişinin bu dünyada kaybedeceği bir şey yoktur."

Şubat 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 12' 49" R
Ay
Akrep
28° 37' 49"
Merkür
Koç
15° 59' 19"
Venüs
Koç
25° 39' 36"
Mars
Balık
26° 22' 52"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 59"
Satürn
Balık
16° 11' 01"
Uranüs
Boğa
22° 06' 04"
Neptün
Balık
28° 46' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 44"
Lilith
Başak
22° 51' 25"
True Node
Koç
15° 33' 46"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>