Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Mart 2023

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Merkür ve Satürn Kova burcunda buluşuyor ve ortaklı işlerinizde yaşadığınız tereddütleri size hatırlatıyor. Yorulmuş ve bunalmış olabilirsiniz. Ancak devam ettirilmesi gereken işler olduğunun bilincinde olmalısınız. Üzerinize düşen sorumlulukları yerine getirmenize rağmen hala sorunla karşılaşıyor olmak, yapmak kadar nasıl yaptığınıza da dikkat çekebilir. Destek almak ve ikili ilişkilerinize önem vermek yerinde bir çözüm olacaktır. Merkür'ün Balık burcuna geçmesi ekonomik ve psikolojik özgürlüğünüzün sınırlarını genişletebilir. Şansınızın yüksek olduğu zamanlara ilerliyorsunuz. Eşinizden, ailenizden gelecek olan destekler tahmininizin de üstüne çıkabilir ve altından kalkamayacağınızı düşündüğünüz konuların üstesinden rahatlıkla gelebilirsiniz. Bu rehavete kapılmayıp ne yaptığınızı ne harcadığınızı bilerek hareket etmek sizi aldatılma ve kandırılma gibi durumlardan koruyacaktır.

Venüs Jüpiter ve Chiron'un Koç burcundaki kavuşumu bağlantılar oluşturma ve işinizi pratik şekilde halletmek açısından sizi destekleyebilir. Kısa vadeli gibi görünse de çabanızla bunu büyüteceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Parasal açıdan da geçmiş dönem ödemelerinizi almak, yeni kaynak edinmek sizi rahatlatabilir. Umudu kesmek, inandığınız temelleri sarsmak yerine hala yapabilecek bir şeyler olduğunu bilerek ilerlemelisiniz.

Balık burcunda hareketine başlayan Satürn size özellikle kazanımlar konusunda bazı hatırlatmalar yapabilir. Birikim yapmak, bunları yönetmek, hakkınız ya da sorumluluğunuz dahilinde olan konuların peşine düşmek gibi gündemlerle ilgilenebilirsiniz. Miras, borçlanmalar, ek işler gibi konularda şansınız açık olsa da her zamankinden daha fazla emek vermeniz gerekebilir. "Elini taşın altına sokmak" deyimini gerçeğe dönüştüreceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Fedakarlığın ya da "kurban" hissinin geride kalması gerekiyor ve kendinizi psikolojik olarak buna hazırlamanızda fayda var. Engellendiğinizi düşünebilirsiniz. Her şeyin düşüncelerinizle doğru orantılı olduğu bilmeli, zihninizde buna yönelik düzenlemeler yapmalısınız.

7 Mart'ta gerçekleşecek Başak dolunayı ile ekonomik konularla fazlaca ilgilenebilirsiniz. Yatırım ve birikim planlarınız için öncelikle mevcut durumunuzu iyi analiz etmelisiniz. Bu dolunay ile harcama dengelerinizi daha iyi görebilir, gerektiği noktada ortaklık girişimleri de başlatabilirsiniz. Destek vereceğiniz ve destek göreceğiz kişilerle bir arada olmalısınız. Şüphe ve aşırı eleştiri halinden uzaklaştığınızda hem mental olarak rahatlayacak hem de çevrenizdeki insanları daha iyi anlayabileceksiniz. Üzerinde iyi düşünülmüş her şeyin hayat kalitenizi arttırdığını görebilirsiniz.

Güneş Neptün ve Merkür'ün 16-17-18 Mart tarihlerinde Balık burcunda bir araya gelmesi psikolojik olarak bir sıkışıklık hissettirse de aslında bulunduğunuz durumu aşmanız için size destek verebilir. Size uymayan tedavilerden, önerilerden ve işlerden kurtulmayı beklememeli; kendinizin kurtarıcısı olmalısınız. Bağımlılıklarınızı kontrol etmelisiniz, bir şey yapmak istediğinizde neyin ayak bağı olduğunu iyi bilirseniz bundan kurtulmanın yolunu da kolaylıkla bulabilirsiniz. Parasal açıdan oldukça bereketli bir süreç olabilir, hakkınızı teslim alacağınız ekve miras gibi konular gündeme gelebilir. Haklarınızı iyi bilin ve bunun üzerine gidin.

Venüs'ün Boğa burcunda hareket etmesiyle işle ilgili tüm girişimlerinizi sağlamlaştırabilir, maddi ve sosyal açıdan kazançlar elde etmeye başlayabilirsiniz. Taşların yerine oturduğunu hissedebilirsiniz. Bu da size özgüven vereceği için bildiğin yoldan gitmeye, bunu geliştirmeye daha çok zaman ayırabilirsiniz. Keyif aldığınız işler yapmak, bulunduğunuz ortamı ve sorumlulukları rahatlatmak adına fikirlerinizi uygulayabilirsiniz. Yaptıklarınızın görünmesi, isminizin duyulması statünüzü sağlamlaştıracağı gibi kalıcı bir düzen kurmak konusu kolay hale gelebilir. Bu süreç size önemli insanları da getirebilir. Adım atmak zor gibi gelse de bunu yapmaktan çekinmemelisiniz. Duygusal ve sosyal açıdan önemli etkiler altındasınız.

Merkür'ün Koç burcuna geçmesiyle devletle ilgili işler, yazışmalar, hukuki konular gündeme gelebilir. Sonuç almak isteyebilirsiniz, başvurularınız ve girişimleriniz de bu yönde olacaktır. Pasaport, vize, yurt dışı işlemleri, seyahatlerle ilgilenebilirsiniz. Bu belli bir vadeyle sınırlı da olabileceği gibi taşınma, yer değişikliği gibi konular da sözkonusu olabilir. Sizi amacınıza götürecek her işin, konunun içinde yer alabilirsiniz. Çok yönlü ve hareketli bir sürece giriyorsunuz. Zamanı doğru yönetmek bu süreçte işinizi kolaylaştıracaktır. Yeni araştırma konuları, eğitim alanları, medya ve haberleşme kanallarıyla ilgili süreçleriniz hızlanabilir.

yönetici gezegeniniz Güneş'in Koç burcundaki seyrine başlaması ve burada bir Koç yeniayı gerçekleşmesiyle kendinden emin duruşunuzu daha da süsleyebilirsiniz. Hem ticari hem de sosyal hayatınıza hareketlilikler katabilirsiniz. Öğrenmek, öğrendiklerini uygulamak sizin için her zamankinden daha keyifli ve verimli olabilir. Bu hayatta nasıl var olacağınız, hayata neler katacağınız, inandığınız hangi konuyu ön plana çıkaracağınız konusunda önemli adımlar atabilirsiniz. Bu konudaki mevcut çalışmalarınızın bir çıkış noktasını görebilirsiniz. Güçlenmek kadar gücü kullanmanın da püf noktalarına ulaşabilirsiniz. Hukuki ve ticari anlamdaki mücadelenizden olumlu neticeler alabilirsiniz. Eğitim amaçlı gezi ve görüşmeler gündeme gelebilir.

Plüton'un Kova burcuna geçmesiyle ilişkileriniz ve bu yöndeki tutumlarınızda önemli değişiklikler yapabilirsiniz. Dengede kalmayı, bilmediklerinizi kabullenmeyi ve öğrenmeyi, bildikleri daha iyi işlemeyi öğrenebilirsiniz. Kendi alanlarınız kadar karşınızdaki kişinin alanlarını ve ihtiyaçlarını anlamanız gerekebilir. Tek taraflı düşünmek yerine empatinin ve birlikteliğin önemini kavrayabilirsiniz. Bazı yüzeyselliklerin son bulması ilişkilerinizin gidişatını da değiştirebilir. Bu yönde kalıcı ve etkili kararlar alabilirsiniz. Hem duygusal ilişkilerde hem de sosyal, ticari ilişkilerde hayatınızın devamını farklılaştıracak adımlar atabilirsiniz.

Mars'ın Yengeç burcundaki hareketi size geçmişle ilgili bazı maddi ve manevi konuları getirebilir. Daha önceki tecrübelerinizin bir önizlemesini ve tekrarını görmek size ilerisi için ışık tutabilir. Kurtulmanız gereken alışkanlıklar, ödemeniz gereken borçlar, almanız gereken sorumlulukları düşünmeniz ve kendinizi buna hazırlamanız gerekebilir. Hayatınızın birçok noktasında belirsizlik yaşamak sizi yormuş olabilir. Şimdi biraz kenara çekilip dinlenebilirsiniz. Bunu yaparken yapıcı ve kaliteli zaman geçirmelisiniz. Dolayısıyla eski ve olumsuz ilişkiler, iyi niyetli olmayan kişiler ve aslı olmayan haberlerle hayatınızı devam ettiremeyeceğinizi kabul etmelisiniz. Stres ve gerginlik size istediğinizi vermeyecektir. Sakin, makul, ders çıkaran bir tutumla her şeyin yönünü kendinize çevirebilirsiniz.

Merkür ve Jüpiter Koç burcunda buluşuyor ve size özellikle hukuksal konularda, kendi davalarınızda ve hak mücadelesi verdiğiniz alanlarda bir kapı aralıyor. Haklılığınız anlaşılabilir, fikirleriniz değer görebilir ve işlerinizle ilgili geri dönüşler alabilirsiniz. İptal olan yolculuklar ve işlemlerde yeniden deneme cesareti gösterebilirsiniz. Bu haklı olma ve kazanç elde etme halini korurken haksız pozisyona düşmemeye dikkat etmelisiniz. Tekrar aynı sınavı vermemek üzerine düşen sorumlulukları yerine getirin. Gelişmesi gerekeni geliştirin, ortaya çıkan büyük resim için alan oluşturun. İnandıklarınızdan kuşku duymayın. Kuşkuyu değil inancın meyvelerini önemsemek size kazanç getirir.

Venüs'ün Boğa burcundaki Uranüs ile kavuşumuhayatınız, kadın ortaklarınız ya da ailenizin kadın figürleriyle ilgili konuları gündeme taşıyabilir. Kendinize ve işinize daha çok özen göstermeniz gereken teklifler, sorumluluklar sözkonusu olabilir. İşbirliğine, farklı bir alanda çalışmaya açık olun. Kazancınızın desteklenmesi, hayat standartlarınızın yükselmesini istiyorsanız bunun için içinde bulunduğunuz ve değişim gerektiren durumların farkına varın. 31 Mart tarihinde Ay'ın da burcunuza gelişiyle kendinizi göstermek için imkanlar bulabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Her şeyini kaybettiğinde, cesaretini bulursun.”

 

Mart 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 24' 10" R
Ay
Yay
01° 04' 43"
Merkür
Koç
15° 59' 49"
Venüs
Koç
25° 53' 59"
Mars
Balık
26° 31' 52"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 41"
Satürn
Balık
16° 12' 06"
Uranüs
Boğa
22° 06' 44"
Neptün
Balık
28° 46' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 24"
Lilith
Başak
22° 52' 43"
True Node
Koç
15° 33' 10"
Son Güncelleme : 26/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>