Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Nisan 2023

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Merkür'ün Boğa burcuna geçişi ilehayatınızı birçok açıdan etkileyecek bir döneme giriyorsunuz. Güçlü olmak ve bunu devamlı hale getirmek bu dönemin en büyük motivasyonu olabilir. Sizi kamçılayan doğru hedefi bulduğunuzda onun için çalışmak daha kolay olacaktır. Yapmanız gereken tek şeyin, o hedefi bulmak ve gereklerini yerine getirmek olduğunu unutmayın. Böyle ego oyunlarına, maddi kayıplara ve huzursuzluklara mahal vermemiş olacaksınız. Attığınız adımdan emin olmak, kesin ve sağlam sonuçlar almak çevrenizin de dikkatini çekecektir. Bu da size yeni insanlar ve imkanlar getirebilir. Yer değişikliği, maddi iyileşmeler gibi gündemlerle karşılaşabilirsiniz. Emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz. Merkür'ün Kuzey Ay Düğümü ile yapacağı kavuşum da bunun tetikleyicisi olabilir. Hayatınızın gidişatını etkileyebilir, farklı bir düzlemde ilerleyeceğiniz konularla tanışabilirsiniz. Bildiğiniz ve güvendiğiniz alanların dışında da bir hayat olduğunu gösterecek gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. Karşılaştığınız her şeyin maddi ve manevi olarak sizin hayrınıza geliştiğinin farkında olun.

Terazi burcunda 6 Nisan'da gerçekleşecek dolunay iyi şeyler duymak isteğinizi gerçekleştirebilir. Hem arkadaş çevrenizden hem dehayatınızdan alacağınız geri dönüşlerle enerjinizi yükseltebilirsiniz. Çemberinizi genişleteceğiniz yeni olanaklar karşınıza çıkabilir, yaptığınız mevcut çalışmaların olumlu neticeleriyle daha ilerisini planlayabilirsiniz. Duygusal ve sosyal açıdan şanslı günler yaşayabilirsiniz. Yeni arkadaş çevrelerine katılmak, arkadaşlarınız ya da yakın akrabalarınız vasıtasıyla birileriyle tanışmak gibi durumlara sıcak bakabilirsiniz. İtiraf edemediğiniz çekincelerinizi atıyorsunuz. Güneş Chiron'un Koç burcunda bir araya gelişi yaşama daha önceden bakmadığınız bir pencereden bakmanızı sağlayabilir. Kendi bildiğinizden kendi isteğinizle şaşabilirsiniz. Bu da hem çevrenize karşı duruşunuzu hem de hayat mücadelenizi değiştirecektir. Fevri ve ani tepkileriniz yerini daha ılımlı yaklaşımlara bırakabilirsiniz. Hakkınızı dengeleri koruyarak savunuyorsunuz.

Venüs'ün İkizler burcuna geçmesiyle beraber sosyal hayat sizin için önemli hale gelebilir. Eğlenmek, keyif almak, yeni insanlara ve tecrübelere açık olmak motivasyonunuzu yükseltecektir. Yoğuntemponuz, yaşadığınız stres ve kaygılı zamanların ardından kendinize mola anları ve alanları tanımak isteyebilirsiniz. Bu süreç bazı konuları yeniden düşünmenizi de sağlayabilir. Hayattan beklentilerinizi düzenlemek, önünüzdeki engelleri kaldırmak ve düşüncelerinizi uygulanabilir hale getirmek adına fırsat ve cesaret sağlayacaktır. Bunu daha iyi yapabilmeniz adına arkadaş çevrenizden de önemli destekler alabilirsiniz. Teknoloji, dijitale yönelik yatırımlar dikkatinizi çekebilir. Devamını getireceğinizi bildiğiniz alanlarda ilerlemek bu konuda şansınızı katlayabilir.

Yönetici gezegeniniz Güneş'in Koç burcunda Jüpiter ile kavuşumu ilerlemek istediğiniz konularda bunu nasıl daha iyi yapacağınıza dair imkanlar sunabilir. Sadece adım atmakla, düşünmekle hatta araştırmakla bile yol kat edebilirsiniz. Ancak bu dönemde bundan daha fazlasını yapacak zamana ve güce sahip olduğunuzu bilmelisiniz. Özellikle kariyerinizi desteklemek adına eğitimler alabilir, bilirkişilerden destekler isteyebilir, sosyal medya ve haberleşme kanalları aracılığıyla kendinize bir pazar oluşturabilirsiniz. Hakkınızı teslim almakla ilgili mücadelenizde fevri hareketlerden kaçınmanız önemli olacaktır.

Koç burcunda 20 Nisan'da gerçekleşecek Güneş tutulması yaşamınızda nerede durduğunuzu nereye varmanız gerektiğini size gösterecektir. Kendi kendinize liderlik etmelisiniz. Çünkü bu sayede öğrenecekleriniz ve yapacaklarınız yaşantınızın tümüne etki edecektir. Taşınmalar, çevre vedeğişiklikleri ya da bunları destekleyecek girişimler sözkonusu olabilir. Davalarınızın lehinize sonuçlanması, maddi kazanımlar elde etmek elinizi güçlendirebilir. Kendinizi her konuda geliştirebilirsiniz ancak bir tam anlamıyla uzman olmaya çalışın, hayatınızı buradan kazanın. Fırsatlar ve bunları kullanma sebepleriniz gün gibi ortaya çıkıyor.

Güneş'in Boğa burcunda ilerlemesiyle beraber nasıl bir kariyer hedeflediğinizi, kendinizi gördüğünüz yeri size hatırlatabilir. Uzun vadeli ve kalıcı bir düzen kurmak adına önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Kendinizi nerede ve ne şekilde iyi hissettiğinizi anlamak için zamana ihtiyacınız olabilir. Bir yandan sorumluluklarınızı yerine getirirken bir yandan da zamanı kullanmakla ilgili tereddütlerinizi ortadan kaldırabilirsiniz. Motivasyonunuz yüksek, bu da çevrenizin veortaklarınızın dikkatini çekiyor. Ayağa yere sağlam basan, gerektiğinde risk alan ve bunu da mantıklı çerçevelerle dolduran biri olmak bu dönemdeki en iyi etiketlerinizden biri olacaktır.

Merkür'ün Boğa burcunda geri hareketine geçmesiyle bir işi geliştirmenin, bir unvanı hak etmenin aşamalarını gözden geçirebilirsiniz. Neyi nasıl yaptığınızı, nasıl süreçlerden geçtiğinizi görmek eksiğinizi ve hatanızı size gösterebilir. Böylece sürekli aynı şeyleri konuşmak yerine işinize yeni sayfalar açmak sizin için daha kolay olabilir. Terfi ve zaman haberlerinizle ilgili gecikmelere aldırış etmeyin. Bu zamanı biraz daha çalışmak, kafa karışıklıklarını atmak için değerlendirebilirsiniz. İş ortamınızda kullandığınız araçlara, yazışmalara daha fazla özen göstermenizde fayda var.

Güneş ve Kuzey Ay Düğümünün Boğa burcunda bir araya gelmesiyle beraber kariyerinizde parlayacağınız yeni bir sayfa açabilir. Mecburi ilgilendiğiniz, belki birinin yerine destek amaçlı baktığınız konularda başarılı olduğunuzu fark edebilirsiniz. Bunun üzerine eğilmekten kaçmayın. Kendini sürekli yenileyen ve geliştiren biri olarak dikkatleri üzerinize çektiğinizde bunun maddi ve statü gelirleri de söz konusu olacaktır. Ekonomik kaygılarınızı sona erdirecek haberler alabilirsiniz.

Burcunuzdaki Ay'ın Plüton ile karşıtlığı ilişkiler konusunda bazı çekişmeleri ve zorlanmaları getirebilir. Ne hissettiğinizle ne yaptığınız arasında bir fark gördüğünüzde bunun faturasını hayatınızdaki insanlara kesebilirsiniz. Olayları kendi tarafınızdan değerlendirdiğiniz gibi empati yaparak karşınızdaki insanın hislerine de kulak vermelisiniz. Anın etkisine kapılarak bazı konuşmaları, kararları havada bırakmamanızda fayda var.

Motivasyon Sözü: “Hiçbir şeyden korkmayın. İçinizde tüm bilgeliğe, tüm güce, kuvvete ve tüm anlayışa sahipsiniz.”

Nisan 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 43' 07" R
Ay
Terazi
27° 03' 34" R
Merkür
Koç
16° 10' 21"
Venüs
Koç
22° 30' 05"
Mars
Balık
24° 24' 00"
Jüpiter
Boğa
22° 21' 27"
Satürn
Balık
15° 56' 35"
Uranüs
Boğa
21° 57' 27"
Neptün
Balık
28° 41' 30"
Plüton
Kova
02° 04' 59"
Chiron
Koç
20° 15' 52"
Lilith
Başak
22° 34' 22"
True Node
Koç
15° 38' 58"
Son Güncelleme : 23/04/2024 12:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>