Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Temmuz 2023

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Neptün Balık burcunda geri hareketine başlıyor ve size hakkınızı teslim ediyor. Şanslı bir dönemdesiniz, bu şans altın bir tepside olsa da sizin ayağa kalkarak ona ulaşmanız gerekecektir. Başka konular ve insanlar için çabalamaktan, oldurmaya çalışmaktan yorulduğunuzu kendinize itiraf etmelisiniz. Bu itiraf sayesinde enerjinizi, kazancınızı, zamanınızı neye ve kime harcayacağınızı daha iyi belirleyebilirsiniz. Duygularınızı, haklarınızı ve beklentilerinizi konuşmaktan çekinmemelisiniz. İçsel olarak hazır olduğunuzu ya da hazırlanmanız gerektiğini netleştirebilirsiniz. Altının üstünden daha iyi olabileceğini görmek için gözlerinizi bu yöne açmalısınız.

Yönetici gezegeniniz Güneş'in Yengeç burcundaki Merkür ile kavuşumu size bazı olumsuz haberler getirebilir. Hakkınızda konuşulanlar, sizden gizlenenler ya da sizin saklı tuttuklarınız gündeme gelebilir. Karşılaştıklarınız size yeni bir düşünme ve sevme mekanizması kurma imkanı sunabilir. Bu sayede güvenli bulduğunuz, yenisinden çekindiğiniz alanların ve ilişkilerin değişimine de yeşil ışık yakabilirsiniz. Fikirlerinizi beyan ederken ruhsal pozisyonunuzu sarsmamaya özen göstermelisiniz.

3 Temmuz'da Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte fiziksel ve ruhsal olarak sizi yoran alışkanlıkları daha iyi fark edebilirsiniz. Yeni bir düzene geçmek isterken bu düzenin gerekliliklerine göre hareket etmeyi öğreniyorsunuz. Özellikle çalışma koşullarınızda önemli başlangıç ve bitişler gündeme gelebilir. Yeni bir sorumluluk, çalışma alanı ya da gelir durumu söz konusu olabilir. Günlük planlarınızı, yeme içme ve uyku düzeninizi neye göre belirleyeceğinizi görebilirsiniz. Dış görünüşünüzü iyileştirmek için spora başlayabilirsiniz ancak kemik sağlığınızı dikkate almanızda ve buna uygun egzersizlerle çalışmanızda fayda var.

Mars'ın Başak burcuna geçişi parasal konuları hızlandırabilir ve sonuç alınan hale getirebilir. Yeni kararlar almaya, işinize daha çok özen göstermeye açık olduğunuz bir dönemdesiniz. İş görüşmeleri,birlikleri yapabilirsiniz. Özellikle işveren iseniz çalışma arkadaşlarınıza karşı tutumlarınız önemli olacaktır. Olumsuz bir durum oluşturmamak ve ekibinizi motive etmek sizin de mutlu ve sakin çalışmanıza destek verebilir. Ödemelerinizi kontrol altına alabilir, harcamalarınızı sadece belli ihtiyaçlarınız doğrultusunda yapabilirsiniz. Elinizdeki imkanları iyi kullandıkça daha iyisi ve daha fazlası sizi bulabilir. Beslenme düzeninizi gözden geçirebilir, doktorunuzla görüşerek daha sağlıklı gıda hazırlama ve tüketmek üzere bazı planlar yapabilirsiniz.

17 Temmuz'da Ay Düğümlerinin Koç-Terazi burçlarında ilerleyecek olması ve Yengeç burcunda bir yeni ay gerçekleşmesiyle sizi bir öz disiplin, düzen ve rahatlıktan uzaklaştıran her şeyi hayatınızdan uğurlamaya başlıyorsunuz. Hislerinin, duygularının, endişelerinin farkında olan biri olarak büyüme fırsatlarını yakalayabilirsiniz. Seyahat planları, taşınma gerektiren yer vedeğişiklikleri gündeminize gelebilir. Bulunduğunuz çevrelerin ve sınırların dışında olmak sizi hem ruhsal olarak rahatlatacak hem de fiziksel olarak yeni yerler görmenizi sağlayacaktır. Paranın sizin için sadece bir araç olduğunu, bunu hayatınızı daha enerjik ve potansiyeli yüksek bir hale getirmek için kullanacağınızı düşünebilirsiniz. Hayatınızdan yanlış ilişkileri, gizli saklı konuları çıkaracağınız için içsel olarak da hafifleyebileceksiniz. Tüm bu yeni deneyimleri bir araya getirdiğinizde ve bunu hayatınızın geri kalanı için kalıcı hale getirmeye çalıştığınızda bunun karşılığını alabileceksiniz. Cesaretinizi bilginizle ayağa kaldırıyorsunuz.

Mars ve Satürn'ün karşıtlığı işle ilgili bazı hamlelerinizi zorlaştırabilir. İsteklerinizin dışına çıkmak isterken ailevi ya da psikolojik engellerle karşılaşabilirsiniz. Sorumluluklarınızı kenara atmak yerine kendi önceliklerinizi düşünerek ve bunların sınırlarını belirleyerek ilerlemeye çalışmak yaşadığınız kaosu aşmanızı sağlayacaktır.

Burcunuzda geri harekete başlayan Venüs sevmek ve sevilmekle ilgili tüm algınızı değiştirebilir. Verdiğiniz kararları düşünebilirsiniz. Bitiş ya da başlangıçlar konusunda aceleci olmadan, anlamaya ve taşları yerine oturtmaya gayret gösterirseniz bunu avantaja dönüştürebilirsiniz. Sağlığınız, fiziksel değişiklikleriniz konusunda bir adım atmak istediğiniz mecbur olmadıkça riske girmemeye, özellikle sağlık konusunda doktorunuzun bilgisi dahilinde bir süreç geçirmeye özen göstermelisiniz. 23 Temmuz'da yönetici gezegeniniz Güneş'in burcunuza geçecek olması burada yaşayacağınız olumsuzlukları en aza indirmenizi, krizi fırsata dönüştürmenizi sağlayabilir. Özgüveninizi zedeleyen bazı ilişkilerin ve işlerin ardından hızlıca motivasyonunuzu yakalayabilir, kendinizi daha iyi ve gerçek konulara hazırlayabilirsiniz. Dikkatlerin üzerinizde olacağı bir dönemdesiniz. Tanışacağınız kişiler hayatınızda önemli rol oynayabilir ya da bu rolün sahibi siz olabilirsiniz. Hayatın her şeye rağmen keyfinin çıkarılacağı bir noktasının olduğunu düşünmek, adımlarınızı hep bu noktaya götürebilir.

Chiron'un Koç burcunda geri hareketine geçişi gidemediğiniz yollar, alamadığınız eğitimler ya da bunları uygulamamakla ilgili çekincelerinizi günyüzüne çıkarabilir. Pes etmek, utanmak ya da geri planda durmak yerine bunları nasıl telafi edeceğinizi düşünmelisiniz. Bu konudaki gereken motivasyonu, düşüncelerinizi daha önce hayata geçiren birileriyle konuşarak ya da başarabildiğinizde kendinizi gördüğünüz yeri hayal ederek bulabilirsiniz.

Merkür ve Venüs'ün burcunuzdaki kavuşumu zamanı kendinize ayırmakla ilgili bir meşguliyet getirebilir. Fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarınıza odaklanmalısınız. Bununla ilgili ertelediğiniz bir şeyler olduğunu bilmek sizi çevrenize karşı olumsuz gösterebilir. Yorgunluk ve stresinizi bu şekilde attığınızda motivasyonunuzun yükseldiğini görebilirsiniz. Kendinizde ne varsa çevrenize onu yansıtacağınız için ilişkileriniz de bundan nasibini alabilir. Yardıma ya da fikirlerinize ihtiyaç duyulan noktalarda çalışmalar yapabilirsiniz.

Merkür'ün Başak burcuna geçişi ekonomik açıdan şanslı ve bereketli bir dönem yaşamanızın önünü açabilir. Para kazanmak, parayı değerli hale getirmek ve bunu uzun vadeye taşımak adına yeni fikirler üretebilirsiniz. Ödemelerinizi düzenleyerek arta kalanlarda yeni yatırımlar, ekgibi çalışmalara vakit ayırabilirsiniz. Keyfini süreceğiniz bir hayat için öncelikle yoğun bir çaba vermeniz gerekecektir. Bunun farkına daha iyi varıyor ve gereğini uygulamaya başlıyorsunuz.

Motivasyon Sözü: “Zaman, Tanrı tarafından fikirlere fırsat vermek için icat edilmiştir.”

Temmuz 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 11' 14" R
Ay
Aslan
13° 12' 19" R
Merkür
Koç
28° 32' 07"
Venüs
Boğa
18° 30' 16"
Mars
Koç
10° 38' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 17' 53"
Satürn
Balık
17° 42' 42"
Uranüs
Boğa
23° 10' 08"
Neptün
Balık
29° 18' 03"
Plüton
Kova
02° 04' 19"
Chiron
Koç
21° 25' 48"
Lilith
Başak
24° 54' 52"
True Node
Koç
14° 53' 06"
Son Güncelleme : 14/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>