Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Ekim 2023

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 5 Ekim'de Terazi burcuna geçiş yapan Merkür'ün desteğiyle birikimlerinizi paylaşacak alanlar kurmak ve çevrenizin desteğini almak kolaylaşacaktır. Artık kenarda tutma değil gündeme getirme döneminde olduğunuzu unutmayın. Tanıdığınız insanlar kadar tanımadığınız birçok insanla da bir araya gelebilir, çevrenizi genişletebilirsiniz. Niteliklerinize sahip çıkarak ilerlediğinizde, sizi de bu doğrultuda insanların karşılayacağını bilmelisiniz. Bu yüzden okumaya, çalışmaya ve güzelleştirmeye çalıştığınız her ne varsa daha fazla ve dikkatle ilerlemelisiniz. İş görüşmeleri yapmak, mevcut işinizi geliştirmek adına eğitimler almak, başka insanların tavsiyelerinden yararlanmak için bu zamanı iyi değerlendirin. Böylece uzlaşma sağlamanın zor olduğu ilişkileri de daha iyi yönetebilir, çevrenizin size karşı olumsuz düşünceleri varsa bunları da kırabilirsiniz. Nezaket hiçten değil, bu kez içten gelerek her şeyi değiştirmenize yardımcı oluyor. Yakınlarınızla, kardeş/kuzenlerinizle olan ilişkilerinizdeki anlaşmazlıklar son bulabilir, arabuluculuğunuza ihtiyaç duyulan gündemlerle ilgilenebilirsiniz.

9 Ekim'de bir süredir burcunuzda hareket eden Venüs'ün artık Başak burcuna geçişi ile derin bir nefes alabilirsiniz. Yorulsanız da çok deneyimler elde ettiğiniz bu sürecin ardından şimdi bu deneyimleri fırsata dönüştürebilirsiniz. Gelirinizin ve çalışmalarınızın düzeni, hayatınızı üzerine kurduğunuz sistemin değişimiyle ilgilenebilirsiniz. Daha sağlıklı, daha net ve daha farkında olmak adına tarzınızda yeniliklere gidebilirsiniz. Bu da bazı sorumlulukların, gerçek bir sorumluluk olmadığını görmenize ve sizin için gerekli olan konuların farkına varmanıza yardımcı olacaktır. Ekonomik koşullarınıza fazla kafa yorabilir, gelir gider dengenizi koruyacak planlar yapabilirsiniz. Sevdiklerinize olan yaklaşımlarınızı daha yapıcı hale getirebilir, bildiğiniz konularda onlara destek olabilirsiniz. Sağlıklı bir beslenme düzenine geçmek için iyi bir zamandasınız.

Plüton'un 11 Ekim'de Oğlak burcunda geri hareketini sonlandırmasıyla çalışma ortamınızdaki ve koşullarınızdaki gidişatı değiştirebilirsiniz. Bir düzen kurmakta zorlandığınız durumlarda tepkilerinizi doğru yönetmelisiniz. Size yük olan, sorumluluğunuzun dışında kalan işlere veda edin. Yaptığınız yanlışları, size yapılan yanlışları yapıcı bir şekilde değerlendirerek davranışlarınızı şekillendirebilirsiniz. İş görüşmelerinizin sonuçlanması, çalışmalarınızın karşılık bulması, statü ve gelir değişimi gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Ciddi ve gerçek bir sürece giriyorsunuz. Fiziksel olarak zinde hissetmeniz önemli olacaktır, buna yatırım yapın.

12 Ekim'de Mars'ın Akrep burcuna geçişi ile ailenizle ilgili konuları önünüze getirebilir. Çözüme kavuşturmak, sorunları sonlandırmak, beklentileri karşılamak gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Mantığınıza ve sağduyunuza fazlasıyla ihtiyacınız olan bir dönemdesiniz. Aile ilişkilerinize dair yeni gündemler öğrenebilir, geçmişte yaşananları tekrar etmeniz gerekebilir ya da gizli saklı konularla karşılaşabilirsiniz. Sürprizler her zaman sevindirici olmayabilir ancak adım atmadan önce temkinli ve tedbirli oluşunuz bunu terse çevirmeye yardımcı olacaktır.

14 Ekim'de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması duygusal ve ticari imzaları beraberinde getirebilir. Teklifler, anlaşmalar, size hitap eden ya da sizin hitap edeceğiniz alanlar gündeminizde yer bulacaktır. Dijital mecraları kullanabilir, yazma ve anlatma becerilerinizi uygulayabileceğiniz işler yapabilirsiniz. Dolayısıyla kendinizi her zaman gelişime açık halde tutmalısınız. Eğitimler almak, ertelediğiniz konularda bilgilenmek ve bunlara resmiyet kazandırmak için iyi bir dönemdesiniz. Editörlük işleri, bilgisayar kullanımı, el becerisi ve hayal gücü gerektiren konular, araç sahibi olmak gibi sizi fiziksel ve mental olarak taşımaya yardım eden durumlara zaman ayırabilirsiniz. Bakış açınızı değiştirdiğinizde hayattaki acılarınızdan da kurtulabilirsiniz. Yakınlarınızla olan problemleriniz, ilişkilerinizdeki pürüzler sona erebilir. Hafifleyeceksiniz.

20 Ekim'de Terazi burcundaki Güneş Merkür kavuşumuyla sözlerinizle, davranışlarınızla çevreniz üzerinde olumlu bir etki bırakabilirsiniz. Duygusal, sosyal ya da ticari olması fark etmeksizin, hayatınızda belirleyici olacak konularda önemli girişimler yapabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanırken bunu daha güzel şekilde nasıl yapacağınıza odaklanabilirsiniz. Yazılı işlere başlamak, sosyal medya hesaplarınızı etkinleştirmek, arkadaşlarınızlave fikir birlikleri yapmak isteyebilirsiniz. Yeni iletişim araçları edinebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki bazı kadın figürler, kardeşleriniz ya daortaklarınızla ortak hareket edeceğiniz bir gündeminiz olabilir.

22 Ekim'de Merkür'ün Akrep burcuna geçmesiyle beraber ev ve aile hayatınızla ilgili gündemler yoğunlaşabilir. İyi gelişmeler olduğunda bunları rahatlıkla karşıladığınız gibi olumsuz durumlarda da aynı tavrı takınmalısınız. Hayatın hiçbir noktasında, söz konusu eviniz ve aileniz olduğunda, sorumluluktan kaçamazsınız. Dolayısıyla onlarla yapacağınız konuşmalar ve fikir birlikleri önemli olacaktır. Birbirinize destek vereceğiniz, açıklarınızı kapatacağınız bir süreçtesiniz. Evinizi düzenleyebilir, fazla eşyalarınızdan kurtulabilir, dekorasyon değişiklikleriyle stres yerine rahatlık hissettirecek bir ortam kurabilirsiniz. İmzalı işler, geçmişten gelen haberler gibi durumlarda temkinli olmak isterken gereksiz şüpheye düşmediğinizden emin olun.

23 Ekim'de yönetici gezegeniniz Güneş'in Akrep burcuna geçişi hayatınızın temeline koyduğunuz konulara dikkat çekebilir. Nasıl bir yerde yaşadığınız, kendinize nasıl bir yaşam tarzınızı layık gördüğünüz önem kazanabilir. Bu doğrultuda bazı değişikliklere gidebilirsiniz. İş gereği ya da ihtiyaçlarınıza bağlı olarak taşınma konusu gündeme gelebilir, alıştığınızın dışına çıkmak sizi tedirgin etse de buna ayak uydurmak durumunda olabilirsiniz. Bulunduğunuz çevreyle ilişkileriniz, ailenizi ilgilendiren konuların ön plana gelmesi zihninizi meşgul edebilir. Maddi ve manevi yönden önemli sorumluluklar alabilir, parasal durumunuzu düzenleyecek kararlar verebilirsiniz. Aile büyüklerinizle ilgili konular söz konusu olabilir.28 Ekim'de Boğa burcundaki Ay Tutulması, kariyerinizin önünü açacak köklü değişimleri beraberinde getirebilir. Çalışmalarınızın sonuçlanması, beklentilerinizin gerçekleşmesi ve kalıcı sorumluluklar almanıza dair haberlerin gelmesi gündeminiz olabilir. Etkisi altında kaldığınız konuların sizi nasıl yönlendirdiğini fark etmelisiniz. Buna bağlı olarak yer değişikliği, yeni sektörler, insan hayatı için mecburi olan konulara eğilmek gerekebilir. Bu sayede kazancınızı da garantileyebilirsiniz. Mülk sahibi olmakla ilgili fikirleriniz için çevrenizden, aile büyüklerinden destek alabilirsiniz.

Akrep burcundaki Merkür ve Mars'ın 29 Ekim'deki kavuşumu aile gündemlerinizi hızlandırabilir. Cesur ve dikkat çekici olmak isterken bunun olumsuz bir şekilde yansımamasına özen göstermelisiniz. Taşınma, evle ilgili değişiklikler, aile içi sorunların çözümü, kapandı sanılan hesapların gün yüzüne çıkması gibi konularda sabırlı ve mantıklı hareket etmelisiniz. Bir planlama yaparken, günün sonunda zararlı çıkmayacağınız noktalar üzerinden ilerleyin.

Motivasyon Sözü: “Yeterince seyahat edin, kendinizle tanışın.”

Ekim 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 01' 46" R
Ay
Oğlak
05° 58' 34"
Merkür
Koç
16° 25' 49"
Venüs
Koç
29° 13' 44"
Mars
Balık
28° 37' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 20"
Satürn
Balık
16° 26' 52"
Uranüs
Boğa
22° 15' 55"
Neptün
Balık
28° 51' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 39"
Lilith
Başak
23° 10' 42"
True Node
Koç
15° 24' 25"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>