Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Eylül 2023

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 4 Eylül’de Jüpiter’in Boğa burcundaki geri hareketiyle beraber kariyerinizdeki ilerleyişinizi tüm aşamalarıyla görebilirsiniz. Maddi açıdan güçlendiğiniz ve yerinizi sağlamlaştırdığınız bir süreçte, kaçan fırsatlara da odaklanmanız gerekebilir. İş değişikliği, tekliflerle ve farklı alanlarla ilgilenmek konusunda yeniden düşünebilirsiniz. Yaptığınız yatırımlar, aldığınız işler, kendinizi göstermeye çalıştığınız alanların artı ve eksilerini görebilmek öfkenize hakim olmanızı zorlaştırabilir. Kendinize ya da yaşadıklarınıza kızmak, aşırı tepki vermek ve direnç göstermek yerine işaretleri yakalamaya çalışın. Düşüncelerinizin değil, eylemlerinizin hayatınıza olan etkisini net bir şekilde fark edeceksiniz Bu farkındalığı doğru kullanın.

6 Eylül’de Başak burcundaki Güneş Merkür kavuşumuyla, şanslı olduğunuz kadar şansınızı kullanacağınız alanları da sunabilir. Hayatınızı bir düzenin üzerine inşa ederken bir elemeye gitmeniz gerekebilir. Elle tutulur sonuçlar almanın, kendinizi garantide hissetmek için önemli olduğunu düşünebilirsiniz. Harcama kontrolü yapmanız gerekebilir. Bu sizi öngörülemeyen sorunlardan koruyacaktır. Emek vermek, sonu boş olan bir eylem değildir. Bunu görebilmek telaşınızı azaltacaktır.

15 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek yeniay ile birlikte emin olduğunuz her şey için adım atmak sizin için kolaylaşacaktır. Kendinizi nerede mutlu ve rahat hissedecekseniz, hangi koşul kazanımlarınızı koruyacaksa ona hizmet edebilirsiniz. Önemli sorumluluklar alıp bunların karşılığında da önemli sonuçlar alabilirsiniz. Hiçbir şeyi boşuna yaşamadığınızı düşündürecek konularla ilgilenebilirsiniz. Özel hayatınız ve manevi değerleriniz sizin için daha önemli hale gelebilir. Bu konuda kararlar almak için yeni kriterler oluşturabilirsiniz. Böylece acelece verilmiş, gereksiz risk alınmış durumların önüne geçebilirsiniz. Garantide kalmak isterken “garantinin” tanımını yeniden yapmanız gerekebilir. Bu size alışılmışın dışında gelebilir ya da sınırlarınızı, sinirlerinizi fazlaca zorlayabilir. Hayatla olan anlaşmazlığınızın sonuna gelmek için bu zorluğa göğüs germelisiniz. Ekonomik koşullarınızı iyileştirecek, ortakları işlerinizi düzene sokacak bazı fikirler ortaya koyabilirsiniz. Bunlar için akıllıca çalışılmış bir sistemle ilerlediğinizde çevrenizin desteğini de alabileceksiniz. Desteğe “hayır” dememek sizi ticari ve duygusal “evet”lere götürebilir.

23 Eylül’de yönetici gezegeniniz Güneş’in Terazi burcundaki seyriyle beraber kendinizi ve ifadelerinizi daha fazla ve daha şık bir şekilde göz önüne koyabilirsiniz. Hayata dair düşünceleriniz ve istekleriniz kadar bunların uygulanabilir, ilgi çekebilir olmasının önemli olduğunu fark edeceksiniz. Yaptığınız iş, eğitimini aldığınız konu, ilgilendiğiniz alan ne olursa olsun bir destek ve karşılık görebilmek için uygun bir zamandasınız. İnsanlarla tanışmak, bazı görüşmeleri gündeme getirmek, hem ticari hem de sosyal açıdan ziyaretler yapmak, vizyonunuzu genişleteceği gibi bu vizyonu değerlendireceğiniz alanların sayısını da arttırabilir. Yeteneklerinizi, yazılı işlerle ve sosyal ağlarla sunabilirsiniz. Bu konuda bilirkişilerden, yakınlarınızdan destekler alabilir ve daha profesyonel hareket etmeye başlayabilirsiniz. E-ticaret, danışmanlık gibi konularda bir gündeminiz varsa ya da oluşturmaya çalışıyorsanız başlangıç noktanızı bulmanız kolaylaşabilir. Hayatınızdaki insanların önem derecelerini, gerçek niyetlerini ve desteklerini ayırt edebileceğiniz bir süreç olabilir. Kiminle hangi mesafede durmanız gerektiğini düşünmekten kaçınmamalısınız. Kendinizi boşu boşuna feda ettiğiniz, hem cebinizden hem kalbinizden vermek zorunda kaldığınız ilişkilere yeni bir düzenleme yapmalısınız. Bu sayede sizi bir zorunlulukta bırakan arkadaşlıkları bitirmeniz ve buna bağlı olarak da gerçek dostluklarınızı pekiştirmeniz için önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Haklılığınızın anlaşılması, kazandığınız fakat elde edemediğiniz ödemeler, psikolojik destekler gibi konular gündeminize gelebilir. Adaletin var olduğuna şahit ve ikna olacağınız durumlar fiziksel geziler ve sanal ortamda yapacağınız görüşmeler, duygusal konuları hareketlendirebilir. İlişkileriniz, işiniz, düşünceleriniz başta olmak üzere hayatınızın kilometre taşlarını görmek ve bunları sağlamlaştırmak için altın tepside sunulacak gelişmelere hazır olun.

29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek dolunay sizi sınava tabi tutuyormuş gibi hissettirebilir. İyi hazırlandığınız, mantığınızı kullanabildiğiniz ve bir sonraki sorunun da ardından sınavı geçmeye odaklandığınızda üstesinden geleceğinizi bilmelisiniz. Toplum içerisinde ya da kendi yaşam alanlarınızda bireyselliğinizi gösterseniz de buna yeteri kadar önem verdiğinizle yüzleşebilirsiniz. Sizi en çok zorlayacak soru bu olabilir. Ne şekilde mutlu olabilir, hangi konuda ilerleyebilir, yeteneklerinizi nerede ve nasıl sergileyebilirseniz ona doğru yönelmelisiniz. Size bunu getirecek bilginin peşinden gideceğiniz ve bunu bir araca dönüştüreceğiniz bir dönemdesiniz. Yaşadıklarınızın inandıklarınızla, benimsediklerinizle uyuşmadığını görmek sizi bu anlamda cesaretlendirebilir. Bir kere yaşadığınızı bir daha yaşamamak iyi bir motivasyon kaynağı olabilir. Kendinizle karşı karşıya kalmak, hakkınızı kenarda bırakmak yerine artık konumunuzu değiştirmelisiniz. Bu değişiklik size çevre değişikliğini ve beraberinde gelecekfırsatlarını, sosyal desteklerini de getirebilir. Arayış içinde olmak bulmanın önemli bir parçasıdır, dolayısıyla da bu süreci kendiniz için daha fazla zorlaştırmamalısınız. Sancısını çektiğiniz her şeyin güzel neticeleceğini bilerek ilerlediğinizde insanlarla ve yaşadıklarınızla barışmanız kolaylaşacaktır. Eğitim hayatınızda bir sayfa açmak, bilgilerinizi paylaşmak, sosyal mecraları daha aktif kullanmak ve bunları tek başına sağlayabilecek bir düzenek hazırlamak isteyebilirsiniz. Fikirlerinizi projelendirmek, aklınızdan geçenleri somut bir çalışmaya dönüştürmek adına resmi kurumlardan ya da araştırmalarınızdan destekler alabilirsiniz. Hukuksal konular, özellikle yakın çevrenizle ve ailenizdeki bazı bireylerle yaşayabileceğiniz anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Herkesin hakkını ayırabilen ve kendi hakkını da uygun bir dille savunabilen biri olmak dikkatlerden kaçmayacaktır.

Motivasyon Sözü: “Değişim yaşamınız için bir tehdit değil, yaşamak için bir davettir.”

Eylül 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 06' 00" R
Ay
Aslan
12° 05' 58" R
Merkür
Koç
28° 25' 41"
Venüs
Boğa
18° 23' 37"
Mars
Koç
10° 33' 59"
Jüpiter
Boğa
27° 16' 36"
Satürn
Balık
17° 42' 19"
Uranüs
Boğa
23° 09' 49"
Neptün
Balık
29° 17' 55"
Plüton
Kova
02° 04' 20"
Chiron
Koç
21° 25' 31"
Lilith
Başak
24° 54' 16"
True Node
Koç
14° 53' 15"
Son Güncelleme : 14/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>