Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasım 2023

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Satürn'ün 4 Kasım'da Balık burcundaki ileri hareketine geçmesi motivasyonunuzun ve enerjinizin kırık olduğu zamanları sonlandırıyor. Sakin, kenarda ve beklemekle geçen bir sürenin ardından sahaya dönüyorsunuz. Dönmelisiniz. Çünkü bu süre zarfında, beklemenin ve kendi hayatına müdahale etmemenin ne demek olduğunu çok iyi öğrendiniz. Özellikle ekonomik koşullar söz konusu olduğunda, kendi sorumluluğunuzu kendinizin alması gerektiğini fark etmek size yeni yollar gösterecektir. Tercihleriniz, öncelikleriniz ve ihtiyaçlarınız değişebilir. Bu da yapacağınız işleri, ilgi alanlarınızı, sizi engelleyen durumlar karşısındaki tutumunuzu büyük oranda etkileyebilir. Ekarayışları, ödemelerinizi tamamlamak, parasal konulardaki anlaşmazlık ve belirsizliklerin sonuçlanmasıyla önünüzü daha rahat görebilirsiniz. Psikolojik rahatsızlıkların oluşturduğu bazı fiziksel sorunlar, operasyon ve tedaviler konusunu gündeme getirebilirsiniz. Hastalıklara yediklerinizden ziyade, sizi yiyip bitirenlerin sebep olduğunu görmek sizin için bir kırılma noktası olabilir. Tavırlarınızın, bakış açınızın ve güven mekanizmanızın değişimiyle gücünüzü daha iyi kullanabilirsiniz. Bu konuda sadece istekli olmak değil, bu isteğe uygun hareketler ve planlar dahilinde olmanın da önemli olduğunu unutmayın.

8 Kasım'da Venüs Terazi burcundaki seyrine başlıyor ve çalışmalarınız, düşünceleriniz, istekleriniz için yeni kapılar aralıyor. Kendiniz için kurduğunuz, bulunduğunuz çevreyi de ilgilendiren planları yürürlüğe koyabilirsiniz. Her şeyin bir zamanının ve gereğinin olduğunu bilerek ilerlemek, bu dönemdeki en büyük kazanımınız olacaktır. Başvurularınızın veya bekleyen işlerinizin sonuçlanması, yenialmak ya da bir konuda uzmanlaşarak kazanç aşamasına geçmek söz konusu olabilir. Sosyal medya, el becerisi ve sanatsal yetenek gerektiren konulara gereken önemi vermelisiniz. İşlerin yolunda gitmesi, düşüncelerinizi iyi bir şekilde ifade etmeniz ve insanların ilgisini çekmeniz dışarıya bıraktığınız intibayı da olumlu yönde etkileyecektir. Yakınlarınızla, kardeş ve aileden diğer kişilerle olan ilişkilerinizde önemli ve keyifli paylaşımlar yapabilirsiniz. Seyahat planlarınızı daha iyi yapabilmek için araç alım satımı, ulaşımınızı kolaylaştıracak maddi çözümler noktasında şanslısınız. Yalnız bir Aslan burcuysanız, aile ortamında ya da aileniz aracılığıyla tanışacağınız insanlar sayesinde hayatınızda önemli bir döngüye başlayabilirsiniz.

10 Kasım itibariyle Yay burcunda ilerlemeye başlayacak olan Merkür, size hayatın rahat ve iyimser yönünü daha fazla gösterebilir. Aile sorunları, çevresel faktörler, maddi sorumluluklar gibi konulardan arta kalan zamanı arttırabilirsiniz. Kendinize, sevdiğiniz hobilere ve çevrelere daha fazla yönelebilirsiniz. Yoğun bir sosyal programınız olabilir. Fiziksel yorgunluktan etkilenmiyor olsanız bile, hayatınızı ve şansınızı dolu dolu değerlendirmeniz gerektiğini unutmayın. Heyecanınızı kullanın. Bu heyecanla kendinizi geliştirin, araştırın, okuyun ve yaşamınızı daha iyi ve kazançlı şekilde yaşamanın yeni yollarını arayın. Arkadaşlıklar, aşk, ilişkileri resmiyete taşımak gibi konulara çekilebilirsiniz. Kalıcı ilişkiler kurmakta zorlandığınız durumlar yaşayabilir ya da bu konuyu yeteri kadar isteyip istemediğinizi düşünebilirsiniz. Ne yaşadığınızın ve hissettiğinizin, bunların ne sonuçlar getirdiğinin farkında olduğunuzda düşünceleriniz belirginleşecektir.

13 Kasım'da Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay ile aile hayatınızla ilgili konularda net sonuçlar almaya başlayabilirsiniz. Zorlu ve çözülmez gibi hissettiğiniz her şeyde, aslında bunu kendi tutumlarınızla bu hale getirdiğinizi ya da sizi baskılayan bir konu neticesinde olduğunu fark edebilirsiniz. Bu da aile ortamınızda, yaşam alanlarınızda, ilişkilerinizde önemli değişimlere gitmenizin önünü açacaktır. Arada kalma durumundan ziyade herkesin yerinin ve sınırının belirgin hale geldiğini görebilirsiniz. Bunu otorite figürleriyle bir restleşmeye, yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermeden konuşabilmelisiniz. İşiniz gereği taşınmak ya da ev-aile gündemlerinize göreyaşamınızı düzenlemek gerekebilir, evlilik, ev sahibi olma, miras ya da çalışma yoluyla gelen gayrimenkulleri değerlendirme gibi konulara zaman ayırabilirsiniz.

18 Kasım'da kesinleşen Güneş ve Mars kavuşumun Akrep burcunda olması, ailenize olan bağlılığınız ve ilişkilerinizde bazı çözülmeler getirebilir. Bunu hemen olumsuz bir yoruma çekmemeli, birbirinizin üzerinde bıraktığınız etkiyi fark ederek ilerlemeniz gerektiğini düşünmelisiniz. İyi niyetle kurduğunuz bir cümlenin, yaptığınız bir hamlenin geri dönüşlerini görebilmelisiniz. Sağlıklı ilişkiler ve mutlu bir yuva istiyorsanız buna göre hareket etmeli, çevrenizi de bu yönde desteklemelisiniz. Bilmediklerinizi öğreneceğiniz bir etki altındasınız, makul ve mantıklı olanın kazanacağını ve üzerindeki yükten kurtulacağını unutmayın.

22 Kasım'da yönetici gezegeniniz Güneş'in Yay burcuna geçişi sizi neşelendiriyor. Geçmişten ve bugününüzden gelen sorunlardan, sorumluluklardan sonra şimdi kendinize ve sizi mutlu eden insanlara, konulara zaman ayırabilirsiniz. İlerletmek istediğiniz çalışmalar, hayatınızın merkezine koymak istediğiniz fikirler ve yatırımlarla ilgilenebilirsiniz. Sosyal bilimler, internet ve dil çalışmaları ilginizi çekebilir. Yeni bir dil öğrenmek, öğrendiklerinizi uygulamak ya da bunlarla ilgili platformlar oluşturmak adına iyi bir zamandasınız. Bu süreç, sizi neyin mutlu ettiğini ve rahatlattığını görmeniz için önemli fırsatlar barındırabilir. İlişki ve çocuk sahibi olmakla ilgili fikirleriniz yoğunlaşabilir. Hayatınıza yeni pencereler açabilirsiniz. Seyahat planları, bunlarla ilgili işlemler, görmek istediğiniz yerler gündeminizde yer bulabilir. Yerinizde durmak istemeyeceğiniz bir süreç olabilir ama kendinizi fiziksel, ekonomik açıdan da buna hazırlamanız gerektiğini unutmamalısınız.

24 Kasım'da Mars'ın Yay burcuna geçişi, iyi geldiğine ikna olduğunuz alanları geliştirmek ve bu konuda bir başarı elde etmek adına sizi destekleyecektir. Enerjinizi, zamanınızı gelip geçici konular yerine fayda sağlayacak ve uzun vadeli olacak konulara ayırmak isteyebilirsiniz. İçinizdeki heyecan, yaratıcılığınızı ve iyiçıkardığınız yönleri size gösterebilir. Kendinize ve hayatınıza dair yeni keşifler yapabilirsiniz. Özellikle ilişkiler konusunda beklentileriniz ve hislerinizi fark etmeniz, bu konuda bazı adımlar attırabilir. Bitiş ve başlangıçlar, hayatınızın her döneminde karşınıza çıkabilir ama bu dönemde bu yönde alacağınız kararların kalıcı ve olumsuz izler bırakmamasına dikkat etmelisiniz. Dilinize ve davranışlarınıza hakim olmanız önemlidir. Ekonomik planlar yapabilir, gerek bireysel gerekse ortaklı işlerde bulunabilir, mevcut kariyerinizle ilgili değişiklikler yapacağınız konulara eğilebilirsiniz.

27 Kasım'daki İkizler dolunayı hayattan beklentilerinizin vardığı noktayı, size getirdiği sonuçları net bir şekilde gösterebilir. İnsanlarla iletişim kurmak kadar bu konudaki kriterlerinizi de gözden geçirebilirsiniz. Ortaklı işler konusunda başarılı olmak, kendinizi bir toplulukta ispat etmek istiyorsanız kelimelerinizin ve hareketlerinizin önemine eğilebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar ya da aslı olmayan konuşmalardan kaçınmak önemli olacaktır. Özellikle sosyal mecralardaki paylaşımlar, işler ve görüşmeler noktasında bazı geri dönüşler alabilirsiniz. Bu konudaki işlerinizin sonuçlanması, başvurular neticesinde terfi ve yer değişikliğinin gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Bir fikrin peşine düşmek, içinizdeki girişimci isteğini uyandırabilir. Kendi işinizi kurmak, insanlarla işbirliği yapmak isteyebilirsiniz. Doğru kararların doğru çevrelerde yer edineceğini unutmadan seçim yapmalı, hareket etmelisiniz.

Motivasyon Sözü: “İstediğiniz çoğu şey, rahatlık alanınızın tam dışındadır.”

Kasım 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 04' 36" R
Ay
Oğlak
06° 37' 11"
Merkür
Koç
16° 26' 36"
Venüs
Koç
29° 17' 20"
Mars
Balık
28° 39' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 01"
Satürn
Balık
16° 27' 07"
Uranüs
Boğa
22° 16' 05"
Neptün
Balık
28° 51' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 49"
Lilith
Başak
23° 11' 01"
True Node
Koç
15° 24' 17"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>