Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Partnerinize özellikle Mayıs ayının ilk haftasında şefkat gösteriyorsunuz. Sonrasında ise daha ziyade aile bağlarınıza odaklanıyorsunuz. Ayın 14'ünden itibaren Balık burcunda konumlanan Jüpiter iyi kalpliliğinizi artırıyor. Herkesin bakış açısına saygı gösteriyorsunuz ve onların fikirlerine kulak vermeyi ihmal etmiyorsunuz. Bu yüzden insanlardan sizinle vakit geçirmekten epey keyif alıyor. Mayıs 2021 Mottosu

Balık Burcu Aylık Burç Yorumu

Mayıs 2021

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, kendiniz, aileniz ve yakın çevrenizle keyifli vakitler geçireceğiniz güzel bir aya başlıyorsunuz. Merkür ve Venüs’ün İkizler burcuna geçmesiyle, anılarınızdan güç alacak ve ailenizle aranızdaki bağları güçlendireceksiniz. Ev hayatınızdaki istediğiniz düzen ve mutluluğa doğru evriliyorsunuz.

11 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay, yakın çevrenizle olan diyaloglarınız farklı bir boyut kazanmaya doğru ilerlerken aradaki üçüncü kişilerin gerçek yüzlerini ortaya çıkaracak bir etkiye sahiptir. Mutlu olurken bir yandan da dikkati elden bırakmamalı, güven vermeyen bir arkadaşlık olduğunu fark ettiyseniz buna müdahale etmelisiniz.

Ayın en güzel gelişmelerinden biri yönetici gezegeniniz Jüpiter’in sizin burcunuza geçmesidir. İkili ilişkilerinizde kişiliğinizi daha rahat yansıtabileceğiniz bir dönemi başlatıyorsunuz. Şansınızın açıldığı bu dönem size birçok açıdan iyi gelecektir. Bu dönemde iştah artışı ve kilo alımıyla ilgili konular söz konusu olabilir. Yenilenmek ve güzelleşmek için her şey elverişliyken bu noktada sınırı korumaya çalışmalısınız.

Güneş 20 Mayıs’ta İkizler burcuna geçiyor ve kariyer yaşantınız ve aile yaşantınızı ileriye taşımak adına önünüzü aydınlatıyor. Engellerin kalktığı, desteklerin sahneye çıktığı bir süreçtesiniz. Bu dönemdeki fırsatları iyi değerlendireceğiniz şekilde bir harita çizmelisiniz.

23 Mayıs’ta Satürn Kova burcunda geri hareketine başlıyor. İşler iyiye giderken kendinizle ve bilinçaltınızla ilgili meseleleri değerlendirmek canınızı sıkabilir. Buna müsaade etmeyin, aksaklığı tespit edin ve yolunuza devam edin. Gizli sırlar veya konuşulması gereken fakat ertelenen konuşmalar yeniden gündeminize taşınabilir.

26 Mayıs’ta Yay burcunda gerçekleşecek yeniay ile kariyerinizi uzun soluklu etkileyecek kararlar ve gelişmeler gündeminiz olabilir. Yeniden şekillendirdiğiniz bu süreçte geniş bir bakış açısıyla hareket etmeniz geleceğiniz noktayı daha da sağlamlaştırabilir. Olaylara ve becerilerinize her açıdan hakim olmalısınız.

Merkür 30 Mayıs’ta İkizler burcunda geri hareketine başlayacak. Daha çok konuşmak yerine düşünmek gereken bir zaman dilimindesiniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlayarak geçirmek size dinlenmeniz için de bir zaman açabilir. Yeter ki hiçbir şeyi görmezden gelmeyin. Güzel bir ay dileriz.

Motivasyon Sözü: "Bulutlar gelir ve gider. Ancak gökyüzü hep baki kalır."

Mayıs 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 35' 53" R
Ay
Boğa
26° 25' 24" R
Merkür
Koç
22° 26' 21"
Venüs
Boğa
11° 23' 03"
Mars
Koç
06° 12' 33"
Jüpiter
Boğa
25° 56' 02"
Satürn
Balık
17° 16' 43"
Uranüs
Boğa
22° 49' 58"
Neptün
Balık
29° 09' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 28"
Lilith
Başak
24° 16' 22"
True Node
Koç
15° 18' 49"
Son Güncelleme : 08/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>