Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Satürn etkisiyle çok daha titiz hareket ediyorsunuz ve detaylara takılıyorsunuz. Buna paralel olarak Mars yüzünden an, ve mantıksız tepkiler verdiğiniz oluyor. Beklenmedik durumlarla karşılaştığınız zaman kendinize hâkim olmaya ve paniklememeye çalışın. Ayın 3'ü ve 14'ü arasında finansal konularda daha beceriklisiniz. Haziran 2022 Mottosu

Başak Burcu Aylık Burç Yorumu

Haziran 2022

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, yönetici gezegeniniz Merkür’ün Boğa burcundaki ileri hareketi sizi de ileriye taşıyor. Özellikle yurtdışı kaynaklı işleriniz, devlette bekleyen konularınızın önü açılabilir. 2-3 Haziran civarlarında Ay’ın Yengeç burcuna geçerek hem Merkür ile hem de Neptün ile olumlu birer açı oluşturması bu hafta kendinizi seçerek bir döngüyü kırmanızı, hayallerinizi gerçekleştirmenizi kolaylaştırıyor. Statü değişikliği getirecek haberler, çalışma ve yaşam koşullarınızı iyileştirecek bilgiler alabilirsiniz. Hem kariyeriniz hem de ilişkileriniz iyileşiyor.

5 haziranda Satürn’ün Kova burcunda geri hareketine başlaması, sorumluluklarınızı hem yeni hem de eski işlerle arttırabilir. Maharetlerinizi konuşturmanın avantaj ve dezavantajlarını görebilirsiniz. Bu da nasıl bir tutum sergilemeniz gerektiği konusunda bazı gerçekleri daha net bir şekilde ortaya çıkaracaktır. Sorumluluktan kaçmak yerine mevcut duruma göre hareket etmeniz gerekebilir. En azından bir süre için kendi eksiklerinizi de tamamlamak adına bunu yapmalısınız. 1-6 haziran zamanlarında Merkür /Satürn karesinin kesinleşmesi, istemediğiniz konuşmalara sebep olabilir. Sabırlı olmalı, kendi isteklerinizin dışında olan konularda esnek davranmalısınız. Sağlığınızı ihmal etmeyin.

7-8 Haziran’da Başak burcundaki Ay’ın Neptün ile karşı karşıya duruşu size bütün değer yargılarınızı yeniden düşündürebilir. İyi ya da kötü hiçbir şeyin düşlediğiniz gibi olmadığını, verdiğiniz ve aldığınız değerin karşılığını sorgulayabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız veya mali bir ilişkinizin bulunduğu kişiler konusunda hassasiyetle olduğu kadar mantığınızla da hareket etmelisiniz. Öfkeli ya da hayal kırıklığının etkisiyle depresif hissetmemek için elinizdeki gerçekleri, gerçekten yanınızda olan insanları ve imkanları seçin. Gıda zehirlenmeleri konusunda daha dikkatli olmanızda, sağlıklı zannettiğiniz yiyecekleri alerjik durumları göz önünde bulundurmanızda fayda var.

12 Haziran civarlarında Venüs ve Uranüs’ün Boğa burcundaki kavuşumu kariyeriniz için büyük ses getirecek değişiklikleri barındırıyor olabilir. Çalışmalarınızın karşılığında sadece kazancınızı değil, konumuzu da etkileyecek gündemlerle ilgilenebilirsiniz. Bu kendi işinizi kurmakla mümkün olabileceği gibi, bulunduğunuz yerde daha çok inisiyatif alacağınız bir terfiyle de gerçekleşebilir. Çekildiğiniz ya da önünüze gelen konulara daha fazla kayıtsız kalmamalısınız. Hayat görüşünüzü tümüyle değiştirecek yerler ve insanlarla karşılaşabilirsiniz. Bunlar planlamadığınız yerden çıkıp gelebilir. Şehir ya da ülke değişikliği gerektiren konularda kazançlı çıkacağınız sonuçlar alabilirsiniz. Sizi daha özgür ve hafiflemiş hissettirecek insanlara, işlere ve bakış açılarına kavuşabilirsiniz. Direnciniz kırılıyor, yeni hayatınıza ve özgürlüğünüze uyanıyorsunuz. Ekonomik açıdan destekleneceğiniz bir dönem olabilir.

Ay’ın burcunuzda ilerleyeceği 6-7-8 Haziran günlerinde titiz, çalışkan yaklaşımlarınızın abartıya kaçması, kendiniz ya da ilişkileriniz için düşündüğünüz verimi düşürebilir. Her şeyi kararında yapmak, kendinize daha etkili zaman ayırmanızı sağlayacaktır. Bu sayede kişisel bakımınızdan ilişkilerinize kadar pek çok konuda iyi sonuçlar alabilirsiniz. Ay/Neptün karşıtlığının kesinleşmesi, size bazı hayal kırıklıkları yaşatabilir. Kendinizi tamamen adadığınız konularda aslında bir kazancınızın ya da bir değerinizin olmadığını görebilirsiniz. Bu uyanış size geliştirmeniz gereken yeni tutumlar konusunda yardımcı olacaktır.

Yönetici gezegeniniz Merkür 13 Haziran itibariyle İkizler burcunda ilerlemeye başlıyor. Bu da sizi oldukça yoğun ve hareketli birhayatına götürüyor. Yeniteklifleri, bekleyen işlerin hızlanması ve sonuçlanması, sorumluluklarınızın artması başta sizi yorgun düşürebilir. Bunun verdiği stres ve kafa karışıklığının üzerinde durmayın. Yapacağınız her işle kendinizi ve yeteneklerinizi daha iyi ortaya koyacaksınız. Bu da sizinle ilgili haksız konuşmaları boşa çıkaracaktır. Kendinizi geliştirecek, yeni planlar yapabileceksiniz. Önemli yer değişiklikleri gündeme gelebilir.

14 Haziran’daki Yay dolunayı ile 2021 Aralık ayından bu yana süren konularda artık noktayı koyuyorsunuz. Uzlaşmacı, sabırlı ve iyi niyetli bir tutum size ödülünüzü verecektir. Evlilik kararları, alım satım işlemleri, aile üyeleriyle olan ilişkilerinizdeki pürüzleri yok edecek gelişmeler yaşanabilir. Bazı fedakarlıklar yapmanız istenebilir. Bunlar sizin bir mecburiyet gibi görünse de aslında günün sonunda yine kendi hayrınız için çalıştığınızı unutmayın. Cesaretiniz, yaşadığınız yeri özgürleştirmenizi ve iyileştirmenizi sağlayacaktır.

21 Haziran Güneş Yengeç burcuna geçiyor ve sosyal hayatınız eskisinden daha hızlı ve parlak bir hale geliyor. Arkadaşlarınızla düzenleyeceğiniz ev buluşmaları, yaşanacak yerlere dair planlar gündeminiz olabilir. Aranan ve dikkatleri üzerine çeken biri olabilirsiniz. Çevrenize yardımcı olmak, sosyal sorumluluk projeleri geliştirmek, yeni insanlara ulaşmak sizi manevi yönden oldukça besleyecektir. Diyaloglarınız artıyor, ilişkileriniz güçleniyor. Ancak onlara yardımcı olmak adına göstereceğiniz tavırların bir baskıya, annelik içgüdüsüne dönüşmemesine dikkat etmelisiniz. Bu yaptığınız her şeyin beklentilerinizin dışında sonuçlanmasına neden olabilir. Duygusal olarak hassassınız, bunu dozunu kullanmanızda fayda var.

Venüs İkizler burcundaki seyrine başlayarak size kazanç sağlayacak yenifırsatları, mevcut işinizle ilgili iyileşmeleri getirebilir. Yoğun bir dönemdesiniz ve bunun sizin için bir kazancının olmasını bekliyorsanız, beklentileriniz gerçekleşebilir. İlgilendiğiniz işlerin yarım kalmamasına dikkat etmelisiniz. Kariyer çevrenizden birileri hayatınıza dahil olabilir, aşk hayatınızı etkileyecek bir tanışmaimkanları üzerinden gelebilir.

28 Haziran’da Balık burcundaki Neptün’ün geri hareketine geçmesi ilişkilerinizin asıl yüzünüzü ve bugüne kadar bildiklerinizin farklı olduğunu gösterebilir. Bu bir haksızlığın son bulması, daha iyi koşulları elde etmenin çıkış yolu olarak da yaşayabilirsiniz. Hatalarınızın ve iyi niyetli adımlarınızın karşılıklarını görmek güçlü ilişkileri ayakta tutabilir. Gerçeklerden ayrılmayın, hayallerinize giden en kestirme yol buradan geçiyor. Sonunu düşünerek yapacağınız her girişim ticari ve duygusal ilişkiler konusunda şanslı olabilirsiniz. Hayati kararları alırken bu detayı ihmal etmeyin.

Yengeç burcunda 29 Haziran’da gerçekleşecek yeniay ile, korkularınızı bastırmak yerine onlara rağmen neler yapabileceğinizi fark ediyorsunuz. Sosyal çevreniz ve hedeflerinizle ilgili çalışmalarınız olabilir, dijital alanlar aracılığıyla sesinizi herkese ulaştırabilirsiniz. Özgür ve mutlu hissedeceksiniz. Bu da gireceğiniz yeni ortamlarda kendinizi daha iyi ifade etmenizi sağlayacaktır. Çevrenizdeki insanlardan ve onların tecrübelerinden faydalanın. Kendinizi bu yönde geliştirirseniz tecrübesine danışılan kişi de olabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Hayatınızı bir ‘açıklama’ yerine, bir ‘haykırış’ olarak yaşayın” Isaac Newton

Haziran 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 58' 11" R
Ay
Başak
23° 27' 04"
Merkür
Koç
17° 00' 04"
Venüs
Koç
19° 01' 30"
Mars
Balık
22° 13' 05"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 35"
Satürn
Balık
15° 40' 16"
Uranüs
Boğa
21° 48' 05"
Neptün
Balık
28° 35' 58"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
20° 06' 03"
Lilith
Başak
22° 15' 36"
True Node
Koç
15° 38' 09"
Son Güncelleme : 20/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>