Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Mayıs başında Mars, Uranüs ve Güneş sayesinde zorlu mücadeleler ve talepler karşısında yaratıcılığınızı ortaya koymayı başarıyorsunuz. Ayın 10'undan itibaren iş hayatınızı etkisi altına alan Merkür retrosu hem işleriniz hem de görüşmeleriniz sırasında daha dikkatli olmanız gerektiğini hatırlatıyor. Mayıs 2022 Mottosu

Başak Burcu Aylık Burç Yorumu

Mayıs 2022

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, işlerin lehinize döndüğünü göreceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Jüpiter ve Venüs’ün Balık burcunda birlikte olması, çevrenizdeki insanlardan ve kuracağınız ilişkilerden iyi yönde besleneceğiniz gelişmeleri beraberinde getiriyor. Evlilik ve kariyer hayatınıza doğrudan etki edecek, hayallerinizi ortak olacağını düşündüğünüz insanlarla tanışabilirsiniz. Kendi mutluluğunuz için adım atmak adına gökyüzünden alacağınız önemli desteklerden biri de yönetici gezegeniniz Merkür’ün de üçgen açıyla bu kavuşuma etki etmesi olacaktır. Yer değiştirme, taşınma, devletle ilgili konularla ve evlilikle ilgili önemli imzalar, sözleşmeler söz konusu olabilir. Şu an ilişki içinde bulunduğunuz kişiyle gel git dolu bir ilişkiniz varsa bu mayıs ayında kendisine rest çekmeniz söz konusu olabilir.

Boğa burcundaki Güneş ve Uranüs’ün kavuşumuyla hayatınıza daha yakından bakıyor ve yapılması gerekenler için harekete geçiyorsunuz. Dil eğitimi, geniş kapsamlı olan işler gündeminizde olabilir. Hakkınızı savunmak ve elde etmek için çalışmaya devam etmelisiniz. Hatta bu dönemde yapacağınız girişimler kazanımlarınızı katlamanız konusunda da sizi destekliyor. Hayatın iyi yanlarına ve değişime yeniden inanacağınız sebepler buluyorsunuz. Bu hukuki bir süreçle de hayatınıza dahil olabilir, çevrenizde insanlar aracılığıyla da olabilir. Artık gözlerini açın ve görmeyi deneyin.

11-12-13 Mayıs tarihlerinde Ay’ın burcunuzdaki seyri ve Merkür’ün İkizler burcundaki geri hareketi, toparlanmanız gereken noktaları hatırlatabilir. Özellikle kariyerinizle ilgili beklentileriniz aksayabilir ya da önünüze bir imkan geldiğinde sizin daha yavaş hareket etmeniz gerekebilir. Bu sizi daha sakin biri haline getirebilir, böylelikleortamında yaşayacağınız olası gerilimleri de önleyebilirsiniz. Çevrenizdeki kötü niyetli kişilere koz vermemek adına, hiçbir işinizi yarım bırakmamaya özen göstermelisiniz. Merkür’ün Koç burcuna geçen Jüpiter’le hızlı bir üçgen açı oluşturması, elinizden kaçan imkanları yeniden ve daha iyi bir şekilde değerlendirmenizi destekliyor.

Jüpiter’in Koç burcundaki seyri sizi maddi anlamda fazlasıyla doyurabilir. Miras ve alacak verecekle ilgili konularla ilgilenmeye başlayabilir, eşiniz üzerinden maddi ve manevi destekler alabilirsiniz. Bu sayede özellikle ekonomik anlamdaki sorunları çözmek için elinize iyi fırsatlar geçebilir. Aile içindeki ya da bulunduğunuz çevreyle ilgili problemleri çözüme kavuşturacak adım atabilirsiniz. Borç alışverişi konusunda dikkatli olmalı, düşünmeden hareket etmemelisiniz.

Akrep burcunda gerçekleşecek ay tutulmasıyla birlikte aileniz ya da yakın çevrenizden gelebilecek sorunlara karşı hazırlıklı olmalısınız. Gerektiği kadar konuşmak, sorunu büyütmeye değil çözmeye ve etkisiz bırakmaya yönelik bir tutum sergilemek sizi zor durumda kalmaktan kurtaracaktır. İletişiminiz ve insanlarla kurduğunuz bağlarınız, daha çok faydaya yönelik olabilir. Kendi halinde yaşamak, işiyle ilgilenmek kavramları bu dönemde hayatınızda çok baskın gelebilir. Üslubunuz sertleşebilir, tahammül eşiğinizi aşabilirsiniz. Ancak bunu hissettiğinizde, bugüne kadar sabırlı olduğunuz noktaları ve sonrasındaki kazanımlarınızı düşünmenizde fayda var. Ticari ve duygusal girişimleriniz sakinliğinizle ve iyi niyetinizle daha da iyileşecektir.

Mars ve Neptün’ün Balık burcunda bir araya gelmesi, sizi de hayallerinizdeki aşk ve anlaşmalarla bir araya getirebilir. İlişkileriniz konusunda kalıcı kararlar alıyorsunuz. Bulunduğunuz durumla ilgili değerlendirmeleri yapabilir, kendiniz için ideal olduğunu düşündüğünüz durumları tespit edebilirsiniz. Evlilik, nişan gibi ilişkiyi ileri seviyeye taşıyacak gündemleriniz olabilir. Diğer yandan, kariyerinizle ilgili yeni anlaşmaların hazırlığını yapabilirsiniz. Yenibirlikleri için ideal bir zamandasınız ancak yönetici gezegeninizin geri harekette olduğunu da hesaba katarak hamle yapmanız, sizi olası hayal kırıklıkları ve aldatmalardan koruyacaktır.

Güneş’in yönetici gezegeniniz Merkür ile İkizler burcunda bir araya gelişi, size kariyerinizdeki tüm sorunları geride bırakıp yeni bir sayfa açacak motivasyonu sağlayacaktır. Bunu, bugüne kadar verdiğiniz emeklerin karşılığı olarak düşünebilirsiniz. Yeni başlangıçlara, yer ve sorumluluk değişikliklerine çok açıksınız. Üzerinde düşüneceğiniz birçok projeniz olabilir, kendinizi göstereceğiniz yeni topluluklara girebilirsiniz. Artık başkalarının değil, kendi hayatınızı omuzlamanın zamanı geldi. Detayları kendiniz için kullanın.

Mars’ın Koça burcuna geçmesiyle ekonomik dengelerinizi yeniden düzenliyorsunuz. Gelir getirecek yeni işler alabilir, alacak verecek ve miras gibi konular gündeme gelebilir. Evliyseniz eşinizle birlikte yöneteceğiniz bir ekonomik koşul sözkonusu olabilir. Her zamankinin dışında bir cesarete eriştiğinizi fark edebilirsiniz. Bu durum, çekindiğiniz ve adım atmaktan korktuğunuz pek çok konuda ilk adımı güçlü bir şekilde atmanızı sağlayacaktır. Araç kullanımı, işle ilgili kriterleriniz, sağlığınızı ilgilendiren konular bu noktada başı çekebilir.

Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle özellikle hukuksal ve devletle ilgili konulardan kazançlı geri dönüşler alabilirsiniz. Yolculuk yapma isteğiniz artabilir, mutluluğa ve gelişiminize hizmet edecek yeni yerler keşfedebilirsiniz. Akademik kariyer planlarınız, dil öğrenimiyle ilgili başvurularınız sonuçlanıyor. İnançlarınıza göre hayatınızı şekillendirirken en büyük değişimi inandığınız değerler üzerinde yapacaksınız.

İkizler burcunda gerçekleşecek yeniay ile kariyerinizde yeni bir sayfa açıyorsunuz. Toplumdaki yerinize ve adınıza karar vermek için girişimleriniz olabilir. Yoğun bir tempoya girebilir, konuşmalar yapacağınız organizasyonlar ve sunumlar gerçekleştirebilirsiniz. Yazıyla ilgili işler yapıyorsunuz bu konuda yeni bir gelişme yaşanabilir, farklı bir mecraya geçebilir ya da alanınızı genişletebilirsiniz. Ses getiriyorsunuz.

Motivasyon Sözü: "Yapmaya giden yol, olmaktan geçer."

Mayıs 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 39' 02" R
Ay
Aslan
25° 22' 51"
Merkür
Koç
18° 10' 07"
Venüs
Koç
16° 05' 44"
Mars
Balık
20° 22' 42"
Jüpiter
Boğa
21° 10' 02"
Satürn
Balık
15° 26' 10"
Uranüs
Boğa
21° 40' 16"
Neptün
Balık
28° 31' 11"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
19° 57' 43"
Lilith
Başak
21° 59' 48"
True Node
Koç
15° 35' 07"
Son Güncelleme : 18/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>