Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Ay başında Mars ve Satürn sizi zaman kazanmak adına bazı stratejilerinizi ve çalışma yöntemlerinizi gözden geçirmeye davet ediyor. Ayın 11\'inden itibaren Merkür zihinsel kapasitelerinizi artırıyor. Konsantrasyonunuz çok yüksek. Ayın ikinci yarısında ise Mars sizi çok sert bir rekabetin içine sokabilir. Nisan 2022 Mottosu

Başak Burcu Aylık Burç Yorumu

Nisan 2022

Başak Burcu

Koç burcunda gerçekleşecek yeniay ile, kendinizi baştan aşağı yenilemek için harekete geçiyorsunuz. Halının altına atmanın geçici bir çözüm olduğunu anlayabilir, belki uzman desteği belki kendi çabanızla yüzleştiğiniz gerçeklerin gereğini yerine getirebilirsiniz. Güneş Merkür ve Chiron’un da Koç burcunda bir araya gelmesi, özgüveninizi zedeleyen ya da yanlış bir motivasyonla yol aldığınız noktaları iyileştirebilir. Özellikle ekonomik anlamda üzerinizde hissettiğiniz baskıyı kurabilirsiniz. Parasal anlamda yeni gelirler elde edeceğiniz imkanlar doğabilir, bunları kalıcı hale getirmek için girişimlerde bulabilirsiniz. Kredi ve ödemeler beklentilerinizin üzerinde ve hızlı bir şekilde ilerleyebilir. Psikolojik ve ekonomik yatırımlar için ideal bir haftadasınız, fırsatları değerlendirin.

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün Boğa burcuna geçmesiyle birlikte hem yurtdışı hem de hukuksal anlamdaki işleriniz için destek görmeye başlıyorsunuz. Kendinize yeni teminat yolları araştırabilir, mevcut durumunuzu kalıcı kılacak sözleşmelerle ilgilenebilirsiniz. Yurtdışı kaynaklı işleriniz ve görüşmelerinizde seçici davranabilirsiniz. Zira bir yer ya dadeğişikliği yapmak için şu anki durumu bozmaya değer bir sonuç elde etmek isteyebilirsiniz. İnandığınız değerlerinizi, ilişkilerinizi, fikirlerinizi ve bunlarla ilgili paylaşımlarınızı tamamen güven çizgisine getiriyorsunuz. Size getirisi olabilecek insanlarla ve işlerle tanışabilirsiniz.

Jüpiter ve Neptün’ün Balık burcundaki kavuşumu, ilişkilerinizi olduğundan daha ileri seviyeye taşıyacak fırsatlar getirebilir. Zaten mevcut durumda da kontrolü elinden bırakmayan insanlar olduğunuz için, isteklerinizi gerçekleştirmek için yepyeni bir zamana girmek size mental olarak iyi hissedebilirsiniz. Yalnız bir Başak burcuysanız, hayatınıza yeni dahil olacak insanlardan büyük faydalar görebilir, sizi hayal ettiğiniz düzene koyacak imkanlar bulabilirsiniz. İlişkileriniz bu dönemde sizin en büyük destekçiniz olabilir. Hayatınızdaki insanlar ve kurduğunuz ortaklıklarla hayatınıza yeni sorumluluklar ve bir düzen getirebilirsiniz. Mars’ın da Balık burcuna geçmesi, ilişkileri bir adım ileri götürmek noktasında size gereken motivasyonu sağlayacaktır.

16 Nisan’da Terazi burcundaki dolunay ile maddi konularda geri dönüşler ve yenibirlikleri gündeme gelebilir. Buradaki temel konu kendi rahatınız ve istekleriniz olacaktır. Size bunu sağlayacak insanlarla bir araya gelebilir, kazanç planlarınızı da buna göre yapabilirsiniz. Güvensiz hissettiğiniz ve karşılığını göremediğiniz yerde durmamakla ilgili düşünceleriniz yoğun olabilir. Öz değeriniz, değerli bulduğunuz ortamlar ve insanlar önceliğiniz olacağı için yaşam düzeninizi bu doğrultuda yeniden kuruyorsunuz.

18 Nisan’da gerçekleşecek olan Merkür ve Uranüs kavuşumu sizleri adeta bir aydınlanmaya götürüyor. Büyük bir aydınlık kazanıyorsunuz. Yakın çevrenizde bazı kopmalar ve ani duygusal yön değişiklikleri yaşayabilirsiniz. Belki uzun zamandır yakınınızda olan bir dostunuz sizi manipüle edebilir ve siz eski hayal kırıklıklarınız aklınıza gelerek hemen püskürtebilirsiniz. Bunu yapmak yerine daha fazla neye ve kime ihtiyacınız olduğunu fark etmeniz lazım. 30 Nisan boğa burcundaki güneş tutulması ile ikili ilişkilerinizde bazı gerçeklerle karşılaşabilirsiniz. Ya da yüzleşmeler yaşanabilir. İlişkinizi çok fazla idealize etmeyin ve gerçekleri görmezden gelmeyin. Şayet bu krizi aşabilirsiniz. Yeni kalıcı bir ilişki oluşturabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Başarısız olmaktan değil, hiç denememiş olmaktan korkun!”

Nisan 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 46' 52" R
Ay
Akrep
23° 03' 49" R
Merkür
Koç
15° 58' 52"
Venüs
Koç
25° 06' 44"
Mars
Balık
26° 02' 15"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 49"
Satürn
Balık
16° 08' 32"
Uranüs
Boğa
22° 04' 34"
Neptün
Balık
28° 45' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 12"
Lilith
Başak
22° 48' 28"
True Node
Koç
15° 35' 03"
Son Güncelleme : 25/04/2024 15:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>