Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Ayın ilk yarısında burcunuzda Kavuşum yapan ancak Satürn'le olumsuz bir açı yapan Mars ve Uranüs'ün etkisi altındasınız. Önünüze çıkan engelleri aşmak istiyorsunuz ama yaratıcı önerilerinize rağmen bir türlü olmuyor. Ama endişelenmeyin, sonrasında her şey yoluna girecektir. Ağustos 2022 Mottosu

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu

Ağustos 2022

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, Mars ve Uranüs’ün Boğa burcunda kavuşmasıyla yaşamınız ve kendiniz hakkında radikal kararlar alabilirsiniz. Direnmek ve devam etmek arasında seçim yaparken öfke hissedebilirsiniz. Hareketlerinizden emin olun. İlişkilerinizle ilgili yeni konular ortaya çıkarken dinlenmeye özen gösterin. Aydınlanıyorsunuz.

Merkür’ün Başak burcundaki seyriyle geçmişten ders alıyorsunuz ve ilişkilerinizde daha dikkatlisiniz; eleştirel olmayın. Çocuğunuzla tatil planı düşünebilirsiniz.

Yönetici gezegeniniz Venüs’ün Aslan burcuna geçmesiyle evinizde keyifli olmak için alışveriş yapabilirsiniz; harcamalarınıza dikkat edin. Maddi konularda dikkatli olun. Birikimlerinizi gayrimenkul sahibi olmak inin kullanabilirsiniz. Tüm aileyi bir araya getirebilirsiniz. Konfor alanınızı terk ediyor ve yeni kazanç elde ediyorsunuz.

12 Ağustos’taki Kova Dolunay’ı ile kariyerinizde kırılma anı yaşayabilirsiniz; adaptasyonunuzu geliştirin. İş arkadaşlarınızdan destek görebilir, kalıpların dışına çıkarak yeni teklifler alabilirsiniz. Yapacağınız planlama, ev vedengesini kurmanıza yardımcı olabilir.

Mars’ın İkizler burcuna geçişi ile ekonomik durumunuzu iyileştirebilirsiniz. Yolunuzda kararlı olun. Bu süreçten fayda elde etmek için düşüncelerinizi kontrol edin. Yenikonusunda aileniz ve ortaklarınızdan destek görüyorsunuz. Çevrenizden aldığınız destekle birlikte tecrübelerinizi kazanca dönüştürebilir, güvenilir kişilerden fikir alabilirsiniz.

Burcunuzda ilerleyen Kuzey Ay Düğümü ile Merkür üçgeni,koşullarınızda fırsat yakalamanızı ve kalıcı değişikliğe gitmenizi sağlayabilir. Yaşamınızı değiştirmek uzun vadede kazandırabilir.

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna geçtikten sonra rahatlıyor ve yeni aktivitelere katılıyorsunuz. İsteğinizi doğru tespit ederek vaktinizi doğru değerlendirin ve yeni kazanımlar elde edin. Doğada vakit geçirin. Burada 27 Ağustos’ta gerçekleşecek Yeni Ay ile özellikle duygusal başlangıçlar yapabilir, öğrendiklerinizi yararınıza kullanabilirsiniz.

Uranüs’ün Boğa burcunda retro olması, sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Hayatınızda yaptığınız değişikliklerde eksikliklerinizi gidermeye gayret etmeniz olumlu sonuç doğuracaktır. Ani kararların sağlığınızı riske atmaması için geçmişten ders çıkarın.

Merkür’ün Terazi burcuna geçişiyle hayatınızı güzelleştirmek istiyorsunuz ve hayatınız hız kazanıyor. Alışkanlıklarınızı değiştirmeniz ihmal ettiğiniz konularda alan açabilir. Artan enerjinizle çalışma ortamınızda yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Estetik operasyonlara sıcak bakabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: "Bir gün aradığın kahramanın kendin olduğunu anlayacaksın."

Ağustos 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 12' 25" R
Ay
Akrep
28° 32' 34"
Merkür
Koç
15° 59' 18"
Venüs
Koç
25° 39' 06"
Mars
Balık
26° 22' 32"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 53"
Satürn
Balık
16° 10' 59"
Uranüs
Boğa
22° 06' 03"
Neptün
Balık
28° 46' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 42"
Lilith
Başak
22° 51' 22"
True Node
Koç
15° 33' 47"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>