Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Mayıs başında yaratıcı yönünüz öne çıkıyor. Daha sonra 4 Mayıs gibi Güneş ve Uranüs farkınızı ortaya koymanız adına ihtiyaç duyduğunuz cesareti bahşediyor. Ayın 10'undan itibaren Merkür retrosu finansal durumunuzla ilgili bazı sıkıntılara yol açabilir. Ödenmemiş faturalarınızı ihmal etmeyin ve acele kararlar vermeyin. Mayıs 2022 Mottosu

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu

Mayıs 2022

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, yönetici gezegeniniz Venüs’ün önce Balık burcundaki Jüpiter ile kavuşumu ardından da Koç burcuna geçmesi, bu aya sizi oldukça yoğun bir gündemle başlatıyor. Maddi açıdan kazanç elde edeceğiniz fırsatlarla ve insanlarla karşılaşabilirsiniz. Sosyal çevrenizden gelecek teklifler, çabalarınızın görülmesi söz konusu olabilir. Bu kavuşuma Neptün’ün de eşlik edecek olması hayalleriniz için bir basamak olduğu gibi, hayal kırıklığı yaşamanıza da sebebiyet verebilir. Bu yüzden çalışmalarınızı yaparken imkanlarınızı ve içindeki bulunduğunuz çevreyi gerçeklikten uzaklaşmadan değerlendirmelisiniz. Venüs’ün Koç burcuna geçmesi, bu dönemde hem insanlardan izole olmak hem de bazı konuları kendi içinizde halletmek noktasında sizi destekliyor. 5-6 Mayıs tarihlerinde Ay’ın Yengeç burcunda olması ve Venüs ile kare açı halinde olması, olumsuz hislerinizi tetikleyebilir, ilişkilerinizde ve tutumlarınızda sorgulamaya gidebilir, kime ne kadar değer vermeniz gerektiğini düşünebilirsiniz.

Güneş ve Uranüs’ün Boğa burcundaki kavuşumuyla birlikte, hayatınızla ilgili önemli dönüm noktalarını fark edebilirsiniz. Yeni bir düzene geçmek üzereydiniz, bu kavuşumla bunu nasıl sağlamlaştıracağınızı görebilirsiniz. Güvenlik kaygılarınız yerini hayatınızı ve ilişkilerinizi daha iyiye çevirme çabasına bırakabilir. Halının altına attıklarınızdan ziyade, daha önce bakmadığınız yerleri görebilir, beklenmedik bir düşünce ya da insanla hayatınıza yön verebilirsiniz.

İkizler burcundaki Merkür’ün geri hareketi sizi parasal anlamda bazı gel gitler yaşamaya itebilir. Yatırım, borç alışverişi,anlaşmaları gibi konularda mevcut durumunuzu göz önünde bulundurarak hareket etmelisiniz. Bu yönde fikirleriniz varsa, aceleye getirmeden bir hazırlık yapmanız ve tamamen emin olduğunuzda hareket etmeniz sizin için daha sağlıklı olabilir. Fikir çeşitliliği bir süre sonrasında da kafa karışıklığı oluşturacağı için, retro boyunca sadece elinizdeki işlere yönelmelisiniz. Kazancınıza, elde ettiklerinize ve değer yargılarınıza odaklanmak eksik ya da hatalı olduğunuz noktaları daha iyi görmenizi sağlayacaktır. Neptün ve Kuzey Ay Düğümü arasındaki üçgen açı, 11-12-13-14 Mayıs günlerindeplanlarınızı uygulamaya koymak ve hayatınızda kalıcı hale getirmek için size fırsat tanıyor; bunu değerlendirin.

11 Mayıs Jüpiter’in Koç burcuna geçişi, kendinize nefes almak ve daha dingin bir stil oluşturmak için yardımcı olabilir. Günlük yaşantınızın yoğunluğu ve içsel olarak kendinizi yetersiz hissetmeniz, sizi sakinleşeceğiniz enerjinizi yönelteceğiniz alanlara itebilir. Yardım projeleri, seyahatler, destek alan ya da destek veren bir konumda olmak alternatifleriniz arasına girebilir. Bu sayede oluşabilecek zorlu durumlar, ilişkilerdeki krizler karşısında da daha sakin bir tutum sergileyebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Venüs’ün Chiron ile burada kavuşumu da aslında tam da ihtiyacınız olan bilgiyi size verebilir. Bu bilgi maddi ve manevi yönde kayıp yaşadığınız noktaları, yeniden kazanmak konusunda size rehberlik edecektir.

Akrep burcunda gerçekleşecek ay tutulması sizi ilişkiler noktasında önemli değişimlere götürüyor. Bazı zincirleri kırıyor, bazı kuralları yeniden yazıyorsunuz. İçinde bulunduğunuz duruma ve hayatınızdaki insana, insanlara olan güveninizi sorgulayacağınız gelişmeler yaşanabilir. Tutulma sürecini olumsuz algılamak yerine, sorunlarınıza kesin çözüm bulmak için bir fırsat olarak görmelisiniz. Hem duygusal hem ticari ilişkilerinizde önemli başlangıç ve bitişler yaşayabilir, bazı tutumlarınızı değiştirmeniz gerektiğini öğrenebilir, kararlarınızı da bu yönde verebilir. İyi niyetli olmadığını bilmediğiniz kişilerin eline koz vermemek sizin avantajınıza olacaktır.

Balık burcundaki Neptün ve Mars’ın kavuşumuyla birlikte, kendinizi dışarıya ve yeni ortamlara bırakabilirsiniz. Nefes almaya, değişiklikler yapmaya ve insanlarla bir arada olmaya ihtiyacınız var. Zihnen ve sezgisel olarak rahatladığınızı görmek, size doğru olanın ne olduğunu da gösterecektir. Arkadaşlık ilişkilerinizi iyileştirecek organizasyonlar düzenleyebilir, ortak bir hedef doğrultusunda birlikte çalışabilirsiniz. Aynı fikirde olduğunuz ve birbirinize katkı sağlayabildiğiniz insanlar, size hem hedefleriniz hem de arkadaşlık kavramınız konusunda yön gösterebilir. Kararlı olun.

Güneş ve Merkür’ün İkizler burcundaki kavuşumu parasal anlamda kaynak bulabileceğiniz yeni girişimler için önünüzü açabilir. Değerlerinizin, becerilerinizin ve kapasitenizin farkına varıyorsunuz. Bu da yeni çalışmalar yapmanızı kolaylaştırabilir. Enerjik ve hızlı hissedebilirsiniz, bu da size teklif yöneltmek isteyen kişilerin dikkatinden kaçmayacaktır.

Mars’ın Koç burcuna geçişiyle içinizde kurup planladığınız birçok konuyu gün yüzüne çıkarmak isteyebilirsiniz. Gereken cesareti ve fırsatı buluyorsunuz. Tüm bunları iyi niyetle, tamamen hayatınızın akışını hızlandırmak ve ortaya iyi işler koymak adına yapmalısınız. Zira bu dönemde arkanızdan dönen söylentilere, sizinle uğraşan insanlara da kafa yormanız gerekecektir. Kavgacı ve hırslı bir yapıda olmaktansa, bunu bir sorun olarak görüp çözmeye odaklanmalısınız. Jüpiter ve Mars’ın kavuşacağı 28-29-30 Mayıs tarihlerinde bu etkiyi daha fazla hissedebilirsiniz. Çalışmalarınız, herkesten sakladığınız planlarınız için olağanüstü fırsatlar karşınıza çıkabilir. Hırsınızı ve azminizi kendinize saklayın.

Yönetici gezegeniniz Venüs burcunuza geliyor ve kendinizi her zamankinden daha güzel, bakımlı ve kazançlı hissetmeye başlıyorsunuz. İlişkileriniz bir adım ileriye gidebilir, yenikurmanız mümkün olabilir ve bir alanda yerinizi ispatlayabilirsiniz. Özgüveninizin yükselmesi, kendinizle daha çok ilgilenmeniz, kişisel bakımınıza ve estetik işlemlerine zaman ayırmanız gündem maddeleriniz arasında yerini alacaktır. Aşka, tanınırlığa ve hayat standartlarınızı yükseltmeye hazırsınız. Merkür’ün geri hareket ederek burcunuza gelmesi, size bu konularla ilgili hata ve eksikleri gösterecektir. Bu sayede her şeyin çözümü ve daha iyi hale gelmesi için önemli bir fırsat yakalamış olacaksınız.

İkizler burcundaki yeniay ile mali durumunuzu iyileştirecek girişimler için harekete geçebilirsiniz. Emin olduğunuz birplanı ya da ortaklık varsa, bunların gereklerine göre hareket edebilirsiniz. Alacaklarınızın tahsiliyle ilgili konularda daha hassas olmanızda fayda var. Bazı hesapların sizin istediğiniz gibi sonuçlanmadığını görebilirsiniz. Bu durumda ne yapmanız ve kimlere güvenmeniz gerektiğine doğru karar vermeniz kazancınızı korumanızı sağlayabilir.

Motivasyon Sözü: "Bütün zaferler bir hiç uğruna olduğunu düşündüğün şeylere emeğini verebilenler sayesinde olur."

Mayıs 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 17' 27" R
Ay
Oğlak
23° 22' 49"
Merkür
Koç
16° 50' 32"
Venüs
Boğa
00° 49' 45"
Mars
Balık
29° 37' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 55' 29"
Satürn
Balık
16° 33' 48"
Uranüs
Boğa
22° 20' 21"
Neptün
Balık
28° 54' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 04"
Lilith
Başak
23° 19' 21"
True Node
Koç
15° 21' 34"
Son Güncelleme : 30/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>