Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Neredeyse tüm ay boyunca retro konumda olan Venüs duygularınızı yoğun bir şekilde ifade etmenize engel olsa da sizi arzularınız ve kurduğunuz bağlar üzerinde düşünmeye yönlendiriyor. 29'unda düz hareketine geri döndüğünde bunun size faydası olduğunu göreceksiniz. Hayatınızda yeni bir sayfa açmak istiyorsanız ay sonunu bekleyin! Ocak 2022 Mottosu

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu

Ocak 2022

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, 2 Ocak’ta yönetici gezegeniniz Venüs’ün geri hareket ettiği Oğlak burcundaki yeniay ile ufkunuzu faydalı bir şekilde nasıl genişleteceğiniz ve bulunduğunuz konumdan ne kadar verim alacağınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Bazı alışkanlıklarınızdan kurtulmanız, bazı tutumlarınızı değiştirmeniz ve bunları sağlam bir neden üzerine oturtmanız gerekiyor. Mücadeleci ve planlı olmanın size kalıcı getirileri olacaktır. Çalıştığınız ya da ilgi duyduğunuz bir konuyla ilgili eğitim almak, bu konuyla ilgili insanlarla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Bunu bir kez başardığınızda düşündüğünüz kadar zor olmadığını ama düşündüğünüzden daha etkili olacağını görebilirsiniz.

9 Ocak’ta Güneş yönetici gezegeniniz Venüs ile kavuşuyor. Sizin için havada olduğunu düşündüğünüz ya da bir mantığa oturtamadığınız konularda çözüme ulaşabilirsiniz. Her şeyi tüm mantığı ve açıklığıyla görecek olmak, önemli kararlar vebirlikleri getirebilir. Bu kararlarınızda, eski gündemlerinizden ders çıkarmak, üstünüze düşeni tam anlamıyla yerine getirmek oldukça önemli olacaktır. Hukuksal konularınızla ilgili geri dönüşler yaşanabilir, sosyal mecralarda yaptığınız işleriniz ya da uğraşlarınız varsa bunlarla ilgili bazı eksiklikleri tamamlamanız gerekebilir.

Ocak ayının ve 2022 yılının sizin için en önemli günlerinden biri, ay düğümlerinin Boğa-Akrep hattına geçtiği ve Uranüs’ün ileri hareketine başladığı 18 Ocak tarihi olacak! Kabuklarınızı kırmanın, tarzınızı ve ilişkilere bakış açınızı değiştirmenin zorluğunu yaşadınız. Şimdi bu zorlukların karşılığını daha hızlı, sağlam ve etkin bir şekilde almaya başlıyorsunuz. Kendinizi bir anda içinde bulduğunuz tüm ilişkileriniz, çalışmalarınız bu tarih itibariyle daha anlamlı gelecektir. Ayın ve yılın geri kalan kısmında, yaşantınızla ilgili önemli değişikliklere ve hayatınızın tamamını etkileyecek adımlara hazırlıklı olun. Sizi oldukça sürprizli ve kazançlı günler bekliyor. Buna uyum sağlamaya çalışmak, maddi ve manevi kazanımlarınızı arttıracaktır.

2021’in son günlerinde geri hareketine başlayan Venüs, 29 Ocak itibariyle ileri hareketine geçiyor. Yavaş yavaş hazırlığını yaptığınız, anlamlandırmaya çalıştığınız her şey için artık hazırsınız. Yabancı ortaklı girişimleriniz, çevrenizle olanbirlikleriniz, davalarınızla ilgili gündemler hız ve sonuç kazanabilir. Kendinizi psikolojik olarak daha rahat hissedebilir, harcama dengenizi yeniden kurabilir ve ertelediğiniz seyahat planlarınızı yeniden gündeme getirebilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Şu ana kadar başarılan harika şeyler, içlerindeki bir şeyin koşulların üstünde olduğuna inanma cesareti gösterenler tarafından yapılmıştır.”

Ocak 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 46' 08" R
Ay
Terazi
27° 40' 52" R
Merkür
Koç
16° 09' 48"
Venüs
Koç
22° 33' 53"
Mars
Balık
24° 26' 23"
Jüpiter
Boğa
22° 22' 10"
Satürn
Balık
15° 56' 52"
Uranüs
Boğa
21° 57' 37"
Neptün
Balık
28° 41' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 00"
Chiron
Koç
20° 16' 03"
Lilith
Başak
22° 34' 42"
True Node
Koç
15° 38' 56"
Son Güncelleme : 23/04/2024 13:44

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>