Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Ayın 6'sına kadar Venüs, Jüpiter, Neptün ve Plüton sizi tutku, huzur ve sevgi dolu bir atmosferle kuşatıyor. Şehvetiniz zirve yapıyor. Ruh eşinizle daha çok yakınlaşmak ya da sevdiğiniz kişinin kalbini çalmak için ideal bir ayın tadına varacaksınız.  Ekim 2021 Mottosu

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu

Ekim 2021

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar; hayatınıza keyif ve kazanç katacağınız bir Ekim ayına başlıyorsunuz. 6 Ekim'de Terazi burcunda gerçekleşecek yeniay ile çalışma hayatınıza düzen getirmek için yeni planlar yapabilirsiniz. Güzel sonuçlar almak için güzel bir emek vermeniz gerektiğini anlıyorsunuz. Aynı gün Plüton'un da ileri hareketi, bu durumunuzu destekliyor ve sizi artık bir şeylerin değişmesinin zorunlu olmasıyla yüzleştiriyor.

7 Ekim’de Yönetici gezegeniniz Venüs'ün Yay burcuna geçmesiyle, parasal anlamda keyfiniz yerine gelebilir. Kaynaklarınızı doğru kullanabilir, yüksek kazanç elde edebilir ve bu sayede kendinizle ilgili yeni bir şeyler keşfedebilirsiniz.

8 Ekim’de Terazi burcundaki Güneş ve Mars'ın birlikte hareket edecek olması, çalışma hayatınızda yaşadığınız haksızlıkların sonunu getiriyor. İlahi adaletin tecelli etmesi, alacaklarınızı kazanmanız konusunu ön plana getiriyor. Artık önünüz açıldığına göre bazı planlarınızı hayata geçirmeniz de kolaylaşacaktır. Bu sürede öfke kontrolü stresten kaynaklanan sağlık sorunları yaşamanızı da önleyecektir. Güneş'in 9 Ekim’de de geri hareketteki Merkür ile kavuşumu, sizin için iyi gelişmelere gebe olan bu süreçte dikkatli ve kararlı olmanız gerektiğini hatırlatıyor. Geri dönen işler ve herhangi bir sebepten yarım bıraktığınız dosyalarla ilgilenmeniz gerekebilir. Vadesi uzayan konularla ilgili geri dönüşler, maddi manevi alacaklarınız gündeme gelebilir.

11 Ekim’de Kova burcundaki Satürn ileri hareketine başlıyor. Kariyerinizde sorumluluk alabilecek bir değişim söz konusu olabilir. Kitlelere hitap etme gücünüz sizi ön plana çıkarıyor. Bugüne kadar sizi sınayarak yavaşlatan bazı gelişmelerin olumlu dönüşlerine hazırlıklı olun. Çabalarınız takdir görebilir. 19 Ekim’de Jüpiter’in düz hareketi, bu konudaki olumlu geri dönüşlere hem hız hem de büyük etki alanı tanıyacaktır.

18 Ekim’de Merkür'ün ileri hareketine başlamasıyla birlikte üzerinizdeki halsizlik ve isteksizlik sona eriyor. İşlerinize ve düşüncelerinize dört elle sarılacak motivasyonu bulabilirsiniz

Günlük hayatınızın yoluna girmeye başladığını görebilirsiniz. Sorunların sadece zamanı ötelediğini ve asıl kurtarıcının sizin bu süreçteki tutumunuz olduğunu anlıyorsunuz.

20 Ekim'de Koç burcunda gerçekleşecek dolunay, kendinizi daha fazla sınırlamama noktasında bazı mesajlar veriyor. Kapalı kapıların açıldığını ve artık sadece İleri bakmanız gerektiğini görebilirsiniz. Hayatınızı yeniden kuracak güce sahip olduğunuzu, bir şeyler yapmak için heyecanlandığınızda anlayacaksınız.

23 Ekim’de Güneş Akrep burcuna geçiyor ve gündeminiz ilişkiler oluyor. İkili ilişkilerinizde stratejik ve tutkulu davranışlar sergileyebilirsiniz. 30 Ekim tarihinde Mars da Akrep burcuna geçiş yapıyor. Ortaklı işlerinizde hareketli dönem başlıyor. Sosyal ilişkileriniz ve ticari faaliyetleriniz size ilham olacaktır.

Motivasyon Sözü: "İnsan vazgeçme cesareti gösterdiğinde, kaderini kazanır ve gerçekten yaşamaya başlar."

Ekim 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 15' 15" R
Ay
Akrep
29° 09' 15"
Merkür
Koç
15° 59' 24"
Venüs
Koç
25° 42' 41"
Mars
Balık
26° 24' 47"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 34"
Satürn
Balık
16° 11' 15"
Uranüs
Boğa
22° 06' 13"
Neptün
Balık
28° 46' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 52"
Lilith
Başak
22° 51' 42"
True Node
Koç
15° 33' 39"
Son Güncelleme : 26/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>