Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Mars üzerinizde baskı kuruyor. Profesyonel ve özel yaşamınızda bir türlü huzura kavuşamıyorsunuz. Ayın 5'inden itibaren çatışmalar ortaya çıkabilir ve ay ortasında bir ayrılık söz konusu olabilir. Paralel olarak, yeni bir tanışıklık yeni bir başlangıç yapma isteğinizi artırabilir.  Kasım 2021 Mottosu

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasım 2021

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, “hayatımın akışının değişimi ve benim bundan duyduğum mutluluk…” diyerek söze gireceğiniz dönemi Kasım ayında başlatıyorsunuz. Değil bir yön belirlemek, bunu yapmak istediğinizden bile emin olamayabilirsiniz. Kafa karışıklıkları, ayrılıklar, belirsizlikler sizi endişelendirirken tuhaf bir heyecan ve kalp çarpıntısı hissedeceksiniz. Çünkü her şeyin en iyi ve hayırlı olanın geldiği bir ay içindesiniz. Kasım ayına başlarken Ay başak burcu fazında başladığı için kendinize güven duygunuz en yüksek noktada olacak.

Kendinize hizmet etmeyi ve sizi mutlu edecek bir şeyler üretmeyi deneyebilirsiniz. Bunu yapmalısınız da! Sabrınıza her zamankinden daha çok ihtiyacınız olacak. Bu bir kötüye sabretme durumu değil, tam tersi 5 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay öncesi yeni günleriniz için bir sabır durumudur. Hayatınızda bazı düzenlemeler ve değerlendirmeler yaparken, kriterlerinizi değiştirebilirsiniz. Kendinize yeni bir yön bulmanız gerektiğinin farkındasınız. Başka bir pencere açmanın, başka bir manzara göstereceğini bu yeniay ile içten içe hissedeceksiniz.

İlişkileriniz yeniden ve daha güçlü haliyle gündeminiz olabilir. Merkür’ün de Akrep burcuna geçecek olması, buradaki trafiği ve iletişimi yoğunlaştırıyor. Daha akılcı düşünüyor, güven olgusunu ön planda tutacağınız ilişkilere çekiliyorsunuz. 13 Kasım’da Merkür Uranüs karşıtlığı yaşanacak olması, size bazı radikal konuşmalar yaptırabilir. 28 Nisan - 5 Mayıs tarihleri arasında doğmuş bir Boğa burcuysanız, konuşmalarınıza daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Çünkü konuştuğunuz her şeyi hayata geçirecek bir güce sahipsiniz. Bunun için büyük bir hazırlık yapabilir, siz bile kendinize şaşırabilirsiniz. Dikkatinizi ve farkındalığınızı verdiğinizde işlerin aslında o kadar da zorlayıcı olmadığına şahitlik edebilirsiniz.

Yeniay günü, yönetici gezegeniniz burç değiştiriyor. Oğlak burcuna yerleşen Venüs, kariyerinizde destekleneceğine ve hak ettiğiniz imkanlarla tanışacağınız günlerin sinyalini veriyor. Otorite figürleriyle olan bağlantılarınız, yeni bir sosyal çevre gündeminizde yer tutabilir. Maddi ve manevi bir para akışı sağlayacağınız çalışmaların içinde yer alabilirsiniz. Hem yoğun bir gündem hem de farklı bakış açıları kazanmanız sebebiyle, arkadaşlık kavramına bakışınız da değişebilir, bu yüzden bazı insanlarla aranızdaki mesafeyi yeniden belirleyebilirsiniz.

Kasım ayını sizin için önemli kılan gündem 19 Kasım’da burcunda gerçekleşecek olan ay tutulmasıdır. Bu tutulma hayatınızın yeni resmini gözler önüne seriyor. Gösterdiğiniz direncin son bulması sizi huzursuz hissettirebilir. Üzülebilir, yorgun hissedebilirsiniz. Sağlığınızı ilgilendiren hususlarda özenli ve kontrollü olmanız gerekebilir. Sizi zorladığını, hayatınızı ve ilişkilerinizi çıkmaza sürüklediğini düşündüğünüz her şeyin aslında size bir kapı açtığını fark ediyorsunuz. Doğru kararlar aldığınızı zaman size gösteriyor. İlişkileriniz konusunda önemli gelişmeler yaşanabilir. Yolunuza kimlerle devam edeceğinden emin oluyorsunuz.

Güneş’in 22 Kasım’da Yay burcuna geçmesi, 24 Kasım’da Merkür’ün de buna eşlik etmesiyle birlikte kendinizi bir esaretten kurtulmuş gibi hissedebilirsiniz. Korktuğunuz şeylerin sizi özgür kılacak şifrelere sahip olduğunu anlayabilir, bu hayatı keyifle yaşamak istediğiniz konusunda özgüveniniz tazelenebilir. Gelir kaynaklarınız konusunda eskiden gelen bazı döngüleri, geçmiş aylarda kırmaya başladınız. Şimdi elinizde ne var ne yok daha iyi değerlendirebileceksiniz. Çünkü artık bunun için gerekli motivasyona, imkana ve bilgiye sahipsiniz.

Motivasyon Sözü: “Seni neyin incittiği değil, neyin gülümsettiği önemlidir.”

Kasım 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 03' 15" R
Ay
Balık
03° 03' 22"
Merkür
Koç
18° 10' 34"
Venüs
Boğa
04° 20' 13"
Mars
Koç
01° 48' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 25"
Satürn
Balık
16° 48' 37"
Uranüs
Boğa
22° 30' 09"
Neptün
Balık
28° 59' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 39"
Lilith
Başak
23° 38' 17"
True Node
Koç
15° 21' 38"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>