Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Bu ay başında yeni ilişkilere yelken açma isteğiniz var ve karşı taraftan gelen talepler de yüreğinizi ısıtıyor. İlişkilerinizde samimi ve tutku dolusunuz. Ayrıca ayın 11'indeki Venüs Plüton Kavuşumu sayesinde birilerinin maskesini düşürüyorsunuz. Hakiki aşkın peşindesiniz ve sahte insanlardan uzak duruyorsunuz. ’ Aralık 2021 Mottosu

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu

Aralık 2021

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, tabuları yıktığınız ve yıktırdığınız bir Kasım ayının ardından daha özgüvenli ve hazır hissedeceğiniz yeni bir aya giriyorsunuz. Burcunuzda gerçekleşen tutulma ile hayatınızda önemli değişiklikler yapmaya başladınız. Aralık ayında bu durum hız kazanarak devam edecektir. Artık düzenin değiştiği değil, tamamen yeni bir düzenin oluşturulması gerektiğinin farkındasınız.

Yılın son güneş tutulması 4 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşiyor. Hislerin yoğun ve uçta yaşayabilirsiniz. Sezgileriniz hayatın gerçekleri ve yaşadıklarınız konusunda size rehberlik edecektir. Ekonomik açıdan da bazı gündemleriniz olabilir. Gayrimenkul alım satımları ya da mevcut ödemelerinizle ilgili planlar yapabilir, bir süredir aklınızda olan düşünceleriyle hareket ederek zincirlerinizi koparabilirsiniz. Yenibirlikleri ve ek gelirler yaşantınıza dahil olabilir.

8 Aralık’ta Ay-Uranüs ile kare açı gerçekleştirmesi gün genelinde sizi zorlayacak ve hesabını yapmadığınız işlerle ilgilenmeniz gereken durumlara götürebilir. Bugün vereceğiniz karar çok önemli olacak. Duygusal olarak kendinizi ifade etmek, düşüncelerinizi kabul ettirmek ya da belli bir düşünceyi kabul etmek size her zamankinden daha zor gelebilir. Özellikle anne ve hayatınızdaki kadın figürlerle aranızda önemli konuşmalar, beklenmedik kararlar söz konusu olabilir.

İkizler burcunda 19 Aralık’ta gerçekleşecek dolunay ile ekonomik konular hayatınızı daha fazla meşgul edebilir. Alma satma,değiştirme, farklı fikirler ve kazanç planları üzerinde düşünme durumunuz söz konusu olabilir. Emin olmakta zorlansanız da bir karara varacaksınız. Her ne ile ilgileniyorsanız veya ne üzerinde çalışıyorsanız, çok yönlü olabilirsiniz. Birçok insanla görüşebilir, birçok konuyla ilgilenebilir ve bunların arasından bir seçim yapmak isteyebilirsiniz.

Yönetici gezegeniniz Venüs Oğlak burcunda geri hareketi ve Plüton ile bir kavuşum gerçekleştirmesi, sizde tuttuğunu koparma hissi uyandırabilir. Kendi doğanızın dışında hareket etmek isteyebilir ya da kendinizi buna mecbur hissedebilirsiniz. Kuralları sizin belirlemeniz gerektiği fikriyle hareket edebilirsiniz. Bu dürtü size kuracağınız yeni bağlantılar konusunda önemli yol ayrımları getirebilir.

24 Aralık’ta Satürn Uranüs karesinin kesinleşmesi, yılın başından beri sizi zorlayan ama sizin de farklı bir mücadele ile karşıladığınız durumlarda son düğümü açıyor. Yaşantınızı nasıl şekillendirmeniz gerektiği ve nasıl birile çevrenize hitap etmeniz gerektiği konusundaki çalışmalarınız, burada karşılaştığınız sorunlara artık son dokunuşunuzu yapıyorsunuz. Benzer zorlukları yine yaşayabilir, üstlerinizle bir kez daha karşı karşıya gelebilirsiniz. Şimdi tam bir profesyonel gibi davranın ve hayatın sizi mecbur bıraktığı yerde kurduğunuz sistemin keyfini çıkarın.

Motivasyon Sözü: “Hayatımızda ne olursa olsun, zafer vazgeçmeyi reddetmektir.”

Aralık 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 35' 55" R
Ay
Akrep
20° 43' 38" R
Merkür
Koç
15° 58' 59"
Venüs
Koç
24° 52' 52"
Mars
Balık
25° 53' 34"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 12"
Satürn
Balık
16° 07' 30"
Uranüs
Boğa
22° 03' 56"
Neptün
Balık
28° 45' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 33"
Lilith
Başak
22° 47' 13"
True Node
Koç
15° 35' 33"
Son Güncelleme : 25/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>