Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Ayın 4\'üne doğru Mars ve Satürn bazı girişimlerinizi sınırlandırıyor. Karşınıza çıkan bir engel ya da bir rakip planlarınızı bozabilir. Ayın 11\'inden itibaren burcunuzda konumlanan Merkür becerikliliğiniz sayesinde tuzaklardan kaçmanıza yardımcı oluyor. Ayın ikinci yarısında Balık burcunda konumlanan Mars girişimlerinizi destekliyor. Nisan 2022 Mottosu

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu

Nisan 2022

Boğa Burcu

1 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek yeniay, Güneş Merkür ve Chiron’un da buraya yerleşecek olmasıyla bir dinlenme tesisinde arabasının tekeri patlamış birinin kadere sövdüğü gibi hissedebilirsiniz. Kendinizi hazırlamış olduğunuzu düşündüğünüz ama aslında hala halletmeniz gereken konularla yüzleşebilirsiniz. Hayata geçirmek istediğiniz çalışma projeleri ya da sosyal sorumluluk alanlarındaki işlerinize son şeklini verebilirsiniz. Bu geçici bir durum. Bazı şeyleri abartmadan önce düşünün. Bu anlamda birtakım psikolojik veya çevresel faktörlerle sınanabilirsiniz. Her birinin geçici olduğunu ve bunun sizin hamlelerinizin sağlayacağını unutmamalısınız. Bu beklemenin harekete geçmek için bir hazırlanma süreci olduğunu bilerek zamanı değerlendirin.

Merkür’ün Boğa burcuna geçmesiyle birlikte adınızdan söz ettirmeye başlıyorsunuz. İletişim becerileriniz güçlenmeye doğru ilerlerken oldukça son sözü söyleyen kişi olacaksınız. Bu yüzden daha göz kamaştırıcı görünmek adına 11 Nisan sonrasını değerlendirebilirsiniz. Sabrınızın ve ağırbaşlılığınızın karşılığını ortaya koyacağınız işleriniz ve duruşunuzla daha da büyütebilirsiniz. Hareketli geçen bir sürecin ardından elde ettiğiniz sonuçları sağlamlaştırmakla ilgili çalışmalar yapabilir, emin olduğunuz konularda yeni düzenlemelere gidebilirsiniz. Güvenilir ilişkiler kurmak bu dönem yapacağınız görüşmelerin temeli niteliğinde olabilir. Parasal durumunuzda bazı değişimler sizleri oldukça umutlandıracak. Para kazanmaya başlıyorsunuz. Bazı dengeleri yeniden kuruyorsunuz.

Jüpiter ve Neptün Balık burcunda bir araya gelerek hayattaki idealleriniz ve ortaya koymak istedikleriniz konusunda size birtakım fırsatlar sunabilir. 20 Nisan sonrası Güneş’in boğa burcuna geçmesiyle doğum günü zamanınız başlıyor. Gördüklerinizi doğru değerlendirmek yeni bir bakış açısı kazanmanızı sağlayacaktır. Bu sayede kendinizi ve fikirlerinizi daha iyi ifade edeceğiniz için, yeni insanlarla tanışarak önemli organizasyonlara dahil olabilirsiniz. Vizyonunuzu genişletecek insanlarla bir arada olmak hemhem de arkadaşlıklarınızla ilgili fikirlerinizi kazanıma dönüştürebilir ya da siz çevrenize bu konuda ilham olacak işlere öncülük edebilirsiniz.

16 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay ile aynı anda hem değişmeyi hem de işleri istediğiniz düzene koymayı deneyimliyorsunuz. Kafa karıştırıcı ve yoran işlere son verebilirsiniz. Bu da size esas sorumluluklarınıza daha iyi zaman ayırma fırsatı sunacaktır. Ne yapacağınızdan emin olduğunuzda hem mevcut çalışma alanınızda yenilikler yapabilir, hem de farklı bir işle ilgili düşüncelerinizi hayata geçirebilirsiniz.

Sağlıklı yaşam ve beslenme konusuna özen göstermeniz gerekebilir, şeker ve gluten kullanıma karşı daha dikkatli olmalısınız.18 Nisan ve sonrası sizin için artık daha önemli bir dönem başlıyor olacak. Merkür ve Uranüs boğa burcunda kavuşuma ilerleyecek. Bu durum sizler için beklenilmeyen bazı sürprizli işlerinize karşılık alacağınızı ya da sürpriz telefonlar alacağınıza işaret ediyor. Bu dönem sonrasında yapacağınız anlaşmalar oldukça keyifli ve yüksek başarı getirecek düzeyde olacaktır.

30 Nisan’da burcunuzda gerçekleşecek olan yeniay adeta sihirli bir kapının açılışı gibi olacak. Hayatınızda değişmeyen her şeyin değiştiğini göreceksiniz.Bu deneyim heyecan verici olacak.Bunu daha detaylı mayıs raporlarında konuşacağız.

Motivasyon Sözü: “Hayatımı sadece ben değiştirebilirim. Kimse benim için bunu yapmaz!”

Nisan 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 09' 30" R
Ay
Akrep
02° 32' 04" R
Merkür
Koç
16° 06' 01"
Venüs
Koç
23° 03' 28"
Mars
Balık
24° 44' 57"
Jüpiter
Boğa
22° 27' 42"
Satürn
Balık
15° 59' 09"
Uranüs
Boğa
21° 58' 58"
Neptün
Balık
28° 42' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 06"
Chiron
Koç
20° 17' 26"
Lilith
Başak
22° 37' 22"
True Node
Koç
15° 38' 29"
Son Güncelleme : 23/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>