Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
4 Şubat'ta düz hareketine başlayan Merkür'ün yanı sıra Mars ve Jüpiter sizi ay boyunca motive ediyor ve işinizde gelişme göstermenizi sağlıyor. Uranüs farkınızı ortaya koymanıza yardımcı oluyor ve özellikle ayın 18'i civarı çabalarınızın karşılığını alma şansınız yüksek. Şubat 2022 Mottosu

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu

Şubat 2022

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, kariyerinizle ilgili önemli kararları uygulamaya alacağınız bir haftaya giriyorsunuz. Kova burcunda gerçekleşecek yeniay ile birlikte itibarınızı geri kazanabilir ve bu kez daha farklı yol alabilirsiniz. Teklifleri iyi değerlendirin ve beklentilerinizin, isteklerinizin dışında işler yapmaktan geri durmayın. Kazancınız koyduğunuz farkla doğru orantılı olacaktır. Güneş ve Satürn’ün Kova burcundaki kavuşumu, attığınız adımları sağlamlaştırıyor. 2021 yılında karşılaştığınız zorluklara verdiğiniz cevaplar, şimdi yerini bulabilir.

Merkür’ün Oğlak burcunda ileri hareketine geçmesi, Venüs ve Mars’ın da burada kavuşum yapması yaşam standartlarınızı belirlemek konusundaki tüm engelleri kaldırıyor. Daha doğrusu artık siz bu engellerin dışına çıkacak gücü bulmaya başlıyorsunuz. Yeni bir eğitime başlayabilir, bağlantılarınızı ve bilgilerinizi kazanca dönüştürecek girişimlerde bulunabilirsiniz. Eğitim hayatına yönelebilir, farklı bir alana yerleşmek ya da farklı bir alandayapmak isteyebilirsiniz. 15 Şubat itibariyle Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle birlikte,hayatınızdaki pürüzler ve eksiklikler son bulmaya başlıyor. Devletle ilgili işleriniz, kariyerinizle ilgili çalışmalarınızda beklenmedik sonuçlar alabilir, yeni ve farklı girişimlere atılabilirsiniz. Planlarınızın dışında hareket etmekten memnun olacağınız döneme yeniden giriyorsunuz.

Aslan burcunda 16 Şubat’ta gerçekleşecek dolunay ile, temellerini sağlam bir şekilde attığınızı düşündüğünüz her şeyi özellikle ev ve aile hayatınızla ilgili konuları yeniden ve son kez değerlendiriyorsunuz. Verdiğiniz maddi ve manevi değerin karşılığını bulacağınız yerleşim alanları ve ilişkiler önceliğiniz olacaktır. Bu süreci öfkeli bir şekilde geçirmek işleri sizin istediğinizin dışında bir yere götürebilir. Özellikle aile büyüklerinizle ya da ailenizdeki çocuk ya da çocuklarla ilgili yaşayacağınız sorunlar karşısında düşünmeden ve fikir alışverişi yapmadan ani kararlar almamalısınız.

Şubat’ın son haftasına Ay’ın Akrep burcundaki seyriyle başlayacaksınız. İlişkilerinizle ilgili tutumlarınız önemli olabilir. Gizlediğiniz ya da zamanını beklediğiniz bazı konularda düşüncelerinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Güney Ay Düğümü ‘nün de Akrep burcunda ileri hareketine geçmesiyle birlikte, her şeyi açığa çıkarmak ve yeni, kesin kararlar vermek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde yeni bir sayfa açmak üzeresiniz.

Motivasyon Sözü: “Her şeye rağmen denemeye devam edin. Neyin mümkün olacağını bilemezsiniz.”

Şubat 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 01' 48" R
Ay
Akrep
00° 55' 50" R
Merkür
Koç
16° 07' 11"
Venüs
Koç
22° 53' 43"
Mars
Balık
24° 38' 50"
Jüpiter
Boğa
22° 25' 53"
Satürn
Balık
15° 58' 24"
Uranüs
Boğa
21° 58' 31"
Neptün
Balık
28° 42' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 04"
Chiron
Koç
20° 16' 59"
Lilith
Başak
22° 36' 30"
True Node
Koç
15° 38' 39"
Son Güncelleme : 23/04/2024 20:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>