Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Ayın 3'ü ve 6'sı arasında Mars ve Plüton harekete geçmenizi, hedeflerinize ulaşmanıza engel olan her türlü korkuyu ve sınırlamaları aşmanızı sağlıyor. Daha sonra iradeniz ve hırsınızdan hiçbir şey eksilmese de ayın 20'sinden sonra sınırları zorlayan tavrınız işinizde bazı çatışmalara sebep olabilir. Mart 2022 Mottosu

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu

Mart 2022

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, mart ayının daha ilk haftasında kazançlı çıkacağınız günler görebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Venüs’ün Kuzey Ay Düğümü ile destekleyici açısı itibarınızı tazeleyen gelirinizi katlayan imkanlar tanıyabilir. Hayat standartlarınızı yükseltmek ve girmeniz gereken yolları tespit etmek için oldukça ideal bir haftadasınız. Aklınıza koyduğunuz her şeyin bir getirisi olabilir, bu yüzden aklınıza ne koyacağınız önemli olacaktır. Kendinizi yeni insanlara açabilirsiniz, hukuksal konularınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir.

Merkür ve Satürn’ün Kova burcundaki kavuşumuhayatınızla ilgili bazı kararlar ve sorumluluklar almanızı gerektirebilir. Mevcut planlarınızla ilgili yeni alternatifler oluşturmanız gerekebilir, üstlerinizle olan görüşmelerinizde esnek olmaya ve öfkeden uzak durmaya özen göstermelisiniz. Venüs’ün Kova burcuna geçerek Mars ile burada kavuşması, yoğunluğunuzu arttırabilir. Balık burcunda gerçekleşecek yeni ay, Güneş ve Jüpiter’in de Balık burcunda kavuşacak olması çekimser kaldığınız konularda fikirlerinizi ortaya çıkaracağınız imkanlara ve insanlara vesile olabilir. Gerçeklikten uzak hedefleriniz olabilir, bunları nasıl hayatınıza dahil edeceğinizi düşünebilirsiniz.

7 Mart’ta Ay ve Uranüs’ün burcunuzdaki kavuşumu size kalıcı ve şaşırtıcı işler yapmanız konusunda destek verebilir. Orijinal fikirlere oldukça açıksınız. Bir şeyleri yenilemeye ikna olduğunuz konularda gerekli motivasyonu bulabilirsiniz. Ancak bunu doğru kullanmalı, farklı bir adım atmak isterken tepki göreceğiniz işlerden ve söylemlerden uzak durmalısınız. Bunu dikkate almanız, Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle biraz daha önem kazanıyor. Düşüncelerinizi toparlamakta zorlanacağınız için ne hissettiğinizi ve ne yapmanız gerektiğini netleştirmekle ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bunu başardığınızda sosyal çevrenizle ilgili önemli konuşmalar yapabilir, mesafeleri yeniden belirleyebilirsiniz.

18 Mart’ta Başak burcunda gerçekleşecek dolunay ile hayatın içine karışmak için harekete geçiyorsunuz. Kendinize zaman ayırmanıza engel olarak işleriniz ve düşüncelerinizden nasıl kurtulacağınızın yolunu buluyorsunuz. Organizasyonlara katılmak, tatile çıkmak ve yeni insanlarla tanışacağınız yerlerde bulunmak bu süreçte iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Bu iyilik hali duygusal anlamda kendinize ket vurduğunuz noktaları düzenlemenize yardımcı olacağı için, tanışacağınız insanlarla aranızda bazı duygusal etkileşimler oluşmasına da olanak tanıyabilir.

Güneş’in Koç burcuna geçmesiyle birlikte iç dünyanızla ilgili birçok sır perdesi aralanabilir, bazı gerçeklerle tanışabilirsiniz. Önünüze serilen konularla ilgili hemen aksiyon almak, müdahale etmek isteyebilirsiniz. Hem günlük yaşantınızı hem de kendine özel alanlarınızı iyileştirmek adına girişimleriniz olacaktır. Merkür hızlı bir şekilde seyrine devam edip ayın son haftasında, 27 Mart’ta Koç burcuna geçiyor. Düşündüğünüz, söylediğiniz her şey çok hızlı olmaya devam edecektir. Sakinliği koruyacağınız, kendinizi dinleyeceğiniz ve ne yapmak istediğinize net karar vereceğiniz planlar yapmalısınız. Meditasyon ve sosyal sorumluluk çalışmaları size iyi gelebilir. Bu süre zarfında Venüs ve Uranüs arasında gergin bir açının oluşması, sizi yalnızlık ve beraberlik noktasında çelişkiye düşürebilir. Seçiminiz her ne olursa bunun geçici bir etki olduğunu düşünerek hareket etmeli, beklenmedik krizleri büyütmeden çözüm bulmaya çalışmalısınız. Her konuda yeniden başlamanın keyfine odaklanın, tepkilerinizin de bunu desteklemesine olanak tanıyın.

Yönetici gezegeniniz Venüs’ün Satürn ile kavuşumu, kariyerinizle ilgili kalıcı kararları beraberinde getirebilir. Daha ciddi ve kararlı bir duruş sergilemek, kuracağınızbirliklerinde etkisini gösterecektir. Tecrübelerinizden çıkardığınız dersler ve karşılaştığınız sorunları bir fırsat olarak görmek sizi bir adım öne çıkarabilir.

Motivasyon Sözü: “Bırakabiliyorsan bırak. Bırakamıyorsan, şikâyet etmeyi bırak; bu senin seçtiğin şeydir.”

Mart 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 16' 42" R
Ay
Başak
15° 05' 43"
Merkür
Koç
17° 18' 26"
Venüs
Koç
18° 09' 05"
Mars
Balık
21° 40' 11"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 51"
Satürn
Balık
15° 36' 05"
Uranüs
Boğa
21° 45' 44"
Neptün
Balık
28° 34' 33"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
20° 03' 34"
Lilith
Başak
22° 10' 53"
True Node
Koç
15° 37' 16"
Son Güncelleme : 19/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>