Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Ayın 5'inden itibaren burcunuzda konumlanan Mars sizi epey rahatlatacak. Kaç yaşında olursanız olun içinizin enerji ve gençlikle dolduğunu ve ruhunuzun yenilendiğini hissediyorsunuz. Ayın 19'una kadar Güneş ve Merkür girişimler ve pazarlıklar konusunda size destek oluyor. Harekete geçin! Temmuz 2022 Mottosu

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu

Temmuz 2022

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, bu ay sizler için en dikkat çekici olay Mars’ın burcunuzdaki seyahatine başlaması olacak. Sizi eskimiş düşüncelerden ve tavırlardan uzaklaştırabilirken bir yandan tembelleştirebilir. Kendinizi eliniz kolunuz kalkmaz bir şekilde hissedebilirsiniz. Aksine bu ay hızlı bir şekilde spora dönüş yapın. İş hayatınızda bazı iftiralar ya da yanlış anlaşılmalar size daha fazla manipülasyon yaratabilir. Bazen insanın nerede vazgeçmesi gerektiğini bilmesi gerekir. Tahammül sınırlarınızın zorlanması, gösterdiğiniz dirençle doğru orantılıdır. Dolayısıyla direnmeyi bıraktığınız konularda işlerin sizin düşündüğünüz gibi olmadığını görebilirsiniz. Spor ve yeme alışkanlıklarınızla ilgili düzenlemeler yapmak için ideal bir zamandasınız. Hem kendinize hem de çevrenize yeni bir sınır çiziyorsunuz. Kendinizi daha cesur hissedebilirsiniz. Bir şeyler yapabildiğinizi gördükçe bu durumu kullanmak da kolaylaşacaktır. Yüzleşeceklerinize hazır olun.

Merkür’ün Yengeç burcundaki seyrine başlamasıyla daha çok gezegeceğiniz, araştırıp öğreneceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Özlediğiniz anları şimdiki zamana uyarlamak, geçmişin tozunu atmak ve ertelenen konulara yönelmek için ideal bir zamandasınız. Devletle ilgili konularda şanslı olabilirsiniz. Lilith’in burada Merkür’e eşlik etmesi, size bildiklerinizin dışında şeyler de öğretebilir. Özellikle yakınlarınızla ilgili konular ve onlarla olan paylaşımlarınız önem kazanıyor. Trafikte dalgınlıklara, tuzaklara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay ile hayatınızı istediğiniz noktadan yaşamaya başlayabilirsiniz. Artık bazı konularda son noktaya geldiğinizi düşünebilirsiniz. Bu da size gerçekler istekleriniz doğrultusunda harekete geçme dürtüsü katacaktır. Artık emek vermekten, çalışmaktan kaçınmamanız gerektiği gerçeğini kabulleniyorsunuz. Dil eğitimi, yurtdışı ya da başka bir şehirde yaşamakla ilgili kriterleriniz, girişimleriniz son halini alabilir. Devletle ilgili işlemleriniz, hukuksal beklentileriniz çözüme kavuşabilir. Parasal anlamda da ise söz verilmiş ve hak edilmiş ödemelerinizi tahsil edebilirsiniz. Ekonomik olarak kendinizi güçlü hissedeceksiniz.

Güneş ve Merkür’ün Yengeç burcundaki kavuşumuyla, ticari konularda önemli gelişmeler yaşanabilir. Kendi işinizi kurmak, ticari atılımlarda bulunmak, ailenizin kadın üyeleri ve yakın arkadaşlarınızın desteğiyle yeni çevrelere açılmak planlarınız arasında yer bulabilir. Yeni yerler görmek, tanıştığınız insanların tecrübelerinden yararlanmak için ideal bir dönem olabilir.

Yönetici gezegeniniz Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte sosyal çevrenizde özellikle kadınlarla olan iletişiminiz dikkatleri çekebilir. Göreceğiniz maddi ve manevi destekler ilerlemenizi kolaylaştırabilir. Daha cana yakın ve samimi ilişkiler kurabilirsiniz. Aileniz aracılığıyla tanışacağınız insanlarla işbirliklerine gidebilir, duygusal ilişkiler başlatabilirsiniz. Ay Venüs karesinin etkili olması, ilişkilerdeki fedakarlık oranını doğru belirlemeniz konusunda sizi uyarabilir. Kime güveneceğinizi iyi seçin.

Merkür ve Güneş’in peş peşe Aslan burcuna geçmesiyle 19 Temmuz itibariyle ev hayatınızı hareketlendirebilir. Ailenizle ilgili bilmediklerinizi öğrenebilirsiniz. Öğreneceklerinize göre tavır takınırken bunu bir takıntı ya da sorun haline dönüştürmemelisiniz. İşlerin istediğiniz gibi ilerlemesi buna bağlı olacaktır. Ev değiştirme, yaşam alanlarında düzenlemeye gitmeyle ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni bir sayfa açmak isteyebilirsiniz. Kendinize, ailenize verdiğiniz değer size daha iyisini yapmak için fırat tanıyabilir.

Chiron’un Koç burcunda geri hareketine başlaması kaygılarınızı gün yüzüne çıkarabilir. Sakladığınız ve kaçtığınız konularla yüzleşmelisiniz. Bunun size bir faydasının olmadığını göreceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yaşadıklarınızın farkına varmak onlardan kurtulmak ya onların etkisini arttırmak için önemli bir detaydır. Başkalarına verdiğiniz desteği kendinize verme zamanındasınız. Kendinize yol alın.

Motivasyon Sözü: "Ay için nişan al, kaçırırsan bir yıldız vurabilirsin!"

Temmuz 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 18' 54" R
Ay
Akrep
29° 56' 27"
Merkür
Koç
15° 59' 34"
Venüs
Koç
25° 47' 19"
Mars
Balık
26° 27' 41"
Jüpiter
Boğa
22° 58' 26"
Satürn
Balık
16° 11' 36"
Uranüs
Boğa
22° 06' 25"
Neptün
Balık
28° 46' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 05"
Lilith
Başak
22° 52' 07"
True Node
Koç
15° 33' 27"
Son Güncelleme : 26/04/2024 04:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>