Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Uranüs ve Satürn sizi iki arada bir derede bırakıyor. İlerlemek istiyorsunuz ama mevcut durum, istediğiniz kadar hızlı ve verimli bir şekilde gelişmenize izin vermiyor. Ancak, Mars sayesinde kazanımlarınızı korumak ya da maddi konforunuzu artırmak söz konusu olduğunda yeri göğü oynatmaktan da geri durmuyorsunuz. Eylül 2022 Mottosu

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu

Eylül 2022

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, Yönetici gezegeniniz Venüs’ün Başak burcundaki seyri aşk hayatınızda yüzünüzü güldürecek gelişmeleri ortaya çıkarabilir. Hayatınıza, daha önceki girişimlerinizi sonucu olarak olumlu etkiler dahil olabilir. Duygusal ve ticari anlamda tatmin olacağınız fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Detayları bu yönde kullanarak hayatınızı iyileştirmek için bir imkan olarak görmelisiniz. Bu sayede hislerinizi ifade etmek ya da karşılaştıklarınızı anlamlandırmak da kolay olacaktır. Tatil planları, kendinize ayıracağınız özel zamanlar gündeminizde yer tutabilir. Çocuk sahibi iseniz, bu plana onların da dahil olması zamanı hep birlikte ve daha keyifli bir şekilde geçirmenizi sağlayabilir.

10 Eylül’de Balık burcunda gerçekleşecek dolunay size arkadaş çevrenizle ilgili bazı olumsuz durumları ve yanlışlıkları görme imkanı sunuyor. Bunu çözüm yöntemi olarak değerlendirdiğinizde hem daha güçlü ilişkiler kuracak hem de daha önce düştüğünüz hatalara düşmemiş olacaksınız. Duygusallık yerine mantığınızın ağır basacağı bir süreç olabilir. Bu da geleceğe yönelik adımlarınızı şekillendirebilir. İş koşullarınız ve hedeflediğiniz farklı konular varsa, burada bugüne kadarki yaşadıklarınızın sonuçlarını görebilirsiniz. Fedakarlıklarınız hayatınıza olumlu yönde etki etmeye başlıyor.

Terazi burcunda geri hareketine geçen Merkür çalışma ortamınızda işlerinizi toparlamak ve tamamlamak adına size fırsatlar verebilir. Yeni işlere adım atmaktan ziyade elinizdekilerle ilgilenmek zihninizi de toparlamanızı sağlayacaktır. Çalışma arkadaşlarınız ve üstlerinizle olan ilişkileriniz dikkat çekebilir. Yanlış anlaşılma ve söylemlere sebebiyet vermemek için ne durumda olduğunuzdan ve ne hissettiğinizden emin olmalısınız. Bazı sağlık kontrollerine gereken önemi ve zamanı vermelisiniz.

Burcunuzdaki Kuzey Ay Düğümü ile Ay’ın kavuşumu sizi Eylül ayının ikinci yarısına daha etkili ve kararlı bir şekilde hazırlıyor. Hayatınız verdiğiniz kararların önemine tanıklık edebilir ya da bunu anlamanızı sağlayacak girişimlerde bulunabilirsiniz. Her ne yaparsanız uzun vadede sonuçlarını göreceğiniz birkaç gün olabilir. Dolayısıyla istedikleriniz, beklentilerinizi doğru yönlendirmenizde fayda var.

Venüs Uranüs üçgeninin etkisi hayatınıza sürpriz bir şekilde dahil olan konular ve insanlarla görebilirsiniz. Özellikle duygusal anlamda yeni gelişmeler kapınızı çalabilir. Kendinizi mutlu etmek ve mutluluğunuzu sürdürmek için ince eleyip sık dokuduğunuz bir süreç olabilir. Bu emeğinizin karşılığını beklenmedik şekilde alabilirsiniz. İş ve sosyal düzeyde, parasal getiriler edineceğiniz bazı teklifler alabilirsiniz. Kendinize bir ortam kurmak ya da önünüze açılan kapılara dikkat etmek, yeteneklerinizi sunacağınız ve bundan kazanımlar çıkaracağınız süreçleri başlatabilir.

Güneş’in Terazi burcundaki seyahatine başlamasıyla psikolojik olarak üzerinizde yük olan konuları bulmanız ve bunlarla yüzleşmeniz söz konusu olabilir. Bu bakıldığında korkutucu gibi dursa da aslında sizin için önemli ve iyicil etkiler barındırıyor. Rahatsızlık duyduğunuz ya da bir şekilde problem yaşadığınız konuları çözüme kavuşturabilirsiniz. Özellikle ailenizin maddi ve manevi desteği işinizi kolaylaştıracaktır. Aranızdaki sorunları da bu vesileyle çözebilirsiniz. Parasal konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Şanslı bir dönemdesiniz. Ama Güneş’in geri hareketteki Merkür ile kavuşumu önceki alacak verecek konularını gündeme getirebilir, unutulan ya da ertelenen ödemeleri ön plana alabilir. İyi bir muhasebe sorun yaşamanıza engel olacaktır. İş görüşmeleriniz ya da önceki işlerinizin geri dönüşleri sizi rahatlatabilir. Özgüveninizi tazelemek için biraz düşünce çokça emek yeterli gelebilir.

Terazi burcunda 26 Eylül’de gerçekleşecek yeniay ile sadeleştikçe güzelleşen bir dönemi başlatıyorsunuz. Hayatınıza hangi aksiyonları katacağınıza ve buna nasıl ayak uyduracağınıza dair seçimlerinizi düşünebilirsiniz. Yeme içme, uyku, kişisel bakım, ev vekoşullarınız, kısacası günlük yaşantınızın tüm dinamiklerini değiştiriyorsunuz. Yeni insanlarla tanışmak,görüşmeleri yapmak ve mevcut durumunuzu iyileştirecek tekliflere, alanlara yönelmek için ideal bir zamandasınız. Düşüncelerinizi hayata geçirdiğinizde her şeyin yolunda gittiğini fark edeceksiniz. Beklediğiniz zamanların acısını çıkarıyorsunuz. Yönetici gezegeniniz Venüs’ün de Terazi burcuna geçişi buradaki tüm çabalarınızı daha anlamlı ve işlevsel hale getirebilir. Özellikle çalışma arkadaşlarınız veortamınızdaki düzenlemeler size büyük destek sağlayabilir. Sorunların çözülmesi sürekli aynı şeyleri düşünmekten sizi kurtarıyor. Hem kendinizde hem de bulunduğunuz ortamlarda fiziksel değişiklikleri hazırlayabilirsiniz. Size parasal getiri sağlayacakbirlikleri kurulabilir.

Merkür ve Venüs’ün Başak burcundaki kavuşumuyla aşk hayatınızla ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. Bir karar verirken nelere dikkat etmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Bu sizi daha seçici ya da eleştirel biri gibi gösterebilir. Sınırı aşmamak için seçimlerinizin iki tarafın da iyiliğine olacak şekilde bir doz belirlemelisiniz. Hissettiklerinizden emin olmak süreci daha kolay hale getirebilir.

Motivasyon Sözü: "Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz sürece düşmezsiniz."

Eylül 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 48' 25" R
Ay
Başak
21° 29' 03"
Merkür
Koç
17° 04' 11"
Venüs
Koç
18° 49' 10"
Mars
Balık
22° 05' 21"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 18"
Satürn
Balık
15° 39' 17"
Uranüs
Boğa
21° 47' 31"
Neptün
Balık
28° 35' 38"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
20° 05' 28"
Lilith
Başak
22° 14' 30"
True Node
Koç
15° 37' 57"
Son Güncelleme : 20/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>