İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ayın 15'ine kadar aileniz, çocuklarınız ve yakınlarınız için epey çaba sarf ediyorsunuz. Bir işe yaradığınızı hissetmeye ve çevrenizdeki insanların iyiliği için çaba sarf ettiğinizi hissetmeye ihtiyacınız var. Sonrasında Terazi burcunda konumlanan Venüs sizi daha romantik kılıyor. Partnerinizle baş başa geçirdiğiniz zamanların tadını çıkarıyorsunuz. Ağustos 2021 Mottosu

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Ağustos 2021

İkizler Burcu

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar; hayatınızı büyük ölçüde ve iyi yönde düzenleyeceğiniz bir aya giriyorsunuz. Güneş’in yönetici gezegeniz Merkür ile Aslan burcunda kavuşumu, yakın çevrenizde isminizin üst sıralara taşınmasını sağlayabilir. Güneş’in de kendi yönettiği burçta bulunması, bu etkiyi sizde daha görünür ve uzun vadeli hale getirebilir. Hayata dair bazı fikirler edinebilir, tecrübelerinizi daha çok konuşturmak isteyebilirsiniz.

Aslan burcunda gerçekleşecek yeniay, kurgularınızı hayata geçirmenize yardımcı olmaya geliyor. Özellikle sosyal mecralar, size bu konuda en iyi şekilde hizmet edebilir. Mevcut bir alana ya da işbirliğine sahip değilseniz, bu açılışı yapmak için iyi bir zamanda olduğunuzu söylemek mümkün. Hayatınızı daha keyifli hale getirebilir, yakın çevrenizle olan iletişiminizi güçlendirecek bazı organizasyonlar yapabilirsiniz.

Yönetici gezegeniniz Merkür, size güzel etkiler taşıyacak Başak burcuna geçiyor. Aile ve ev hayatınızla ilgili konularda birçok düzenleme yapabilirsiniz. Daha sade ve kolaylık getirecek bir dekorasyonu, sadece eşyalarınız konusunda değil aile içi ilişkilerinizde de devreye koyabilirsiniz. Eviniz ve gayrimenkullerinizle ilgili konularda daha sistemli bir şekilde ilerlemek için fikirleriniz oldukça yön verici olacaktır. 

Venüs ay ortalarında Terazi burcuna geçerek sosyal çevrenizde ve kendi hususi alanlarınızda daha keyifli olacağınız bir dönemi başlatıyor. Aşk hayatınızın da eşzamanlı olarak renk ve hareket kazandığına şahitlik edebilirsiniz. İstekleriniz paylaşmak, paylaştığınız kişilerle bir arada bulunmak ve fikirlerinizi daha güçlü hale getirecek mekanizmalar oluşturmak için yeni çevreler kurmak isteyebilirsiniz.

Uranüs’ün ay sonuna doğru geri Boğa burcunda geri hareketine başlamasıyla, içinizde tutmakla kalmayıp daha fazla geri planda tuttuğunuz konularla yüzleşmeniz gerekebilir. Korkularınız veya sizi yaralayan bazı konularla ilgili tutumlarınızı değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Bu retro süreci değiştirdiğiniz ve direnç gösterdiğiniz konuları, artıları ve eksileriyle size sunacaktır.

Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile, gitmek ve kalmak arasında kaldığınız duygularınızda artık netleşiyorsunuz. Tutmakta ve bırakmakta zorlandığınız fikirlerinizin aslında özgürlüğünüzün kilit noktası olduğunu anlayabilirsiniz. Bunu sadece bir fikirden ayrılmak olarak görmemelisiniz. Bir yer ve alan değişikliği, uzun soluklu bir seyahat süreci ya da eğitim planı hayatınıza dahil olabilir.

Güneş ayın son haftasında Başak’taki seyahatine başlıyor. Gündeminiz aile hayatınız olurken, buradaki sorunları çözmekle kalmayıp birbiriniz için bir yeni bir başlangıç yapmak da mümkün olabilir. Ailenize, aile kavramına hizmet edebilir; refahınıza giden yolun açıldığını görebilirsiniz. Aynı zamanda, burasıyla ilgili bilinmeyen gerçeklerin de ortaya çıkacağı ihtimalini değerlendirerek bir plan ve tutum geliştirme halinde olmalısınız.

Motivasyon Sözü: "Kabul edilemeyeni değiştirin ve değiştirilemeyeni kabul edin."

Ağustos 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 15' 04" R
Ay
Başak
14° 46' 03"
Merkür
Koç
17° 19' 12"
Venüs
Koç
18° 07' 01"
Mars
Balık
21° 38' 53"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 29"
Satürn
Balık
15° 35' 56"
Uranüs
Boğa
21° 45' 39"
Neptün
Balık
28° 34' 29"
Plüton
Kova
02° 03' 52"
Chiron
Koç
20° 03' 28"
Lilith
Başak
22° 10' 42"
True Node
Koç
15° 37' 13"
Son Güncelleme : 19/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>