İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ayın 22'sine kadar burcunuzda retro hareketini sürdüren Merkür sizi çalışma yöntemlerinizi ve diğer insanlarla ilişkilerinizi gözden geçirmeye davet ediyor. Daha spontane davranmaya çalışırken dil sürçmelerine ya da yanlış anlaşılmalara sebep olabilirsiniz. Ne söyleyeceğinizi iyice ölçüp tartarsanız her şey yolunda gidecektir. Haziran 2021 Mottosu

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Haziran 2021

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve Yükselen Burcu İkizler olanlar, parlayacağınız ve hayatınıza iyi yönde, kalıcı değişiklikler katacağınız bir aya başlıyorsunuz. Burcunuzda hareket eden Güneş ve Kuzey Ay Düğümü’nün kavuşumu hem kendinizi hem ilişkilerinizi besleyeceğiniz bir zamanı başlatıyor. Kendinizle ilgili bazı kararlara gidebilir, arkasında durabildiğiniz müddetçe de pişman olmayacağınız sonuçlar alabilirsiniz. Eğer yalnızsanız aşk kapınızı çalabilir, bir birlikteliğiniz varsa da bunu bir adım daha ileriye taşıyacak gelişmelere şahit olabilirsiniz.

Bir süredir burcunuzda seyahat eden Venüs, ayın ilk günlerinde Yengeç burcuna geçiyor ve size maddi anlamda da kazanç elde edeceğiniz yolları açıyor. Yeni gelir kaynaklarına yönelebilir, yatırımlarınızı değerlendireceğiniz yeni yöntemler geliştirebilirsiniz. Bu konuda ailenizin desteğini ya da kadın figürlerinin de desteğini alabilirsiniz.

Haziran ayının sizin için en önemli gelişmesi, 10 Haziran’da burcunuzda bir Güneş tutulmasının gerçekleşecek olması! Geçmiş ve gelecek arasındaki dönüm noktalarından birine varıyor ve artık hayatınıza sadece yeni olan şeyleri dahil etmeye başlıyorsunuz. Dış görünüşünüzü, fikirlerinizi ve sizi siz yapan her şeyi bu süreçte daha iyi görebileceksiniz. Bu da size değiştirmeniz ve geliştirmeniz gereken yönleri getireceği için, planlarınızı daha sağlıklı bir şekilde hayata geçirebilirsiniz. Süreç içinde dikkat etmeniz gereken hususları da, yine geri hareketteki yönetici gezegeninizle kavuşan Güneş hatırlatıyor. İletişim kazaları, yanlış anlaşılmaları ve hatalı uygulamaları gözden geçirmek ve bunlara çözümler aramakla ilgilenebilirsiniz.

Mars Aslan burcuna geçtiğinde özellikle yakın çevreyle olan iletişiminizde sevgi dolu, heyecanlı ve samimi olabilir ama bir o kadar yukarıdan bakma hissine kapılacağınız gelişmeler yaşanabilir. Olaylarda ilk adımı karşı taraftan beklemek ve yaşananların size hizmet etmesini istemek, istemediğiniz durumları veya iki tarafı da öfkelendirecek sonuçları doğurabilir. Bu süreçte kontrollü olabilirseniz kazanan siz olursunuz.

Balık burcunda geri hareketine başlayan Jüpiter, kariyeriniz ile ilgili kaçırdığınız fırsatları önünüze getirebilir, süreci nasıl değerlendirmeniz gerektiği noktasında size bir telafi sınavı hazırlayabilir. Yeni hedeflerinizi planlarken, bugüne kadar yaptıklarınız ve geldiğiniz nokta belirleyici olacaktır.

Burcunuzda hareket eden Güneş, 21 Haziran’da Yengeç burcuna geçiyor. Maddi alanlarınızda harcamalarınızı yeniden değerlendirme noktasına gidiyorsunuz. Sahip olmak istediklerinizi manevi isteklerinize göre şekillendireceksiniz. Yönetici gezegeninizin de ileri hareketine başlamasıyla bu şekillendirme döneminde kendinizi daha iyi anlayıp daha net ifade edebileceksiniz. Ne istediğinizin farkında olmak bu dönemin kilit konularından biri olacaktır.

Ayın son haftasında Oğlak burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Miras konuları, yapılandırdığınız ödemelerle ilgili daha net sonuçlara varabilirsiniz. Ayaklarınızda bir pranga varmış hissinden kurtulacağınız için, bir daha böyle hissetmemek için ne yapmanız ve ne yapmamanız gerektiğini daha iyi anlayabileceksiniz.

Neptün uzun soluklu Balık seyahatinde geri harekete başlıyor. Kariyerinize duygularınızla yön vermeye çalışırken sizi bekleyen farkındalıkları görmezden gelmeye çalışabilirsiniz. Kendinizi bu konuda zorlamak yerine kendinizi olduğu gibi kabul etmelisiniz. gücünüzühayatınızı, bulunduğunuz konumu iyileştirmek için farkındalığınızı kullanmayı seçmelisiniz. Venüs’ün Aslan burcuna geçmesiyle Haziran ayını kendinize daha çok zaman ayıracak aktivitelerle kapatabilirsiniz. Sadece kendinize ait zamanlar ve alanlar açmanız özellikle çocuk sahibi iseniz onlara karşı sorumluluklarınızı aksatmanıza neden olabilir. Keyfi planlar yaparken sorumluluklarınızı göz ardı etmediğinizde, günün sonunda yakaladığınız mutluluğu hem kendiniz hem de sevdikleriniz için çoğaltmanız mümkün. Kalbiniz boş ise, nasıl bir sevgi ile doldurmanız gerektiğini bu süreçte daha iyi anlayabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: "Kendiniz olun. Fazlası olmaya çalışırsanız bir hiç olursunuz."

Haziran 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 15' 29" R
Ay
Başak
14° 50' 58"
Merkür
Koç
17° 19' 01"
Venüs
Koç
18° 07' 32"
Mars
Balık
21° 39' 13"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 34"
Satürn
Balık
15° 35' 58"
Uranüs
Boğa
21° 45' 40"
Neptün
Balık
28° 34' 30"
Plüton
Kova
02° 03' 52"
Chiron
Koç
20° 03' 30"
Lilith
Başak
22° 10' 45"
True Node
Koç
15° 37' 14"
Son Güncelleme : 19/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>