İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Venüs ayın 9'unda burcunuza giriş yapacak ve ay boyunca orada kalacak. Bu geçişin etkisiyle daha alçakgönüllü ve saygılı tavırlar sergiliyorsunuz. Tartışmalardan kaçınmak için doğru sözcükleri seçmesini biliyorsunuz. Tüm ilişkileriniz ortak saygı çerçevesinde konumlanıyor. Bekarsanız, ayın 29'undan önce bir tanışıklık yaşayabilirsiniz. Mayıs 2021 Mottosu

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Mayıs 2021

İkizler Burcu

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, bütün ihtişamınızla parlayacağınız bir mayıs ayına başlıyorsunuz. Haftanın başında ve sonunda yönetici gezegeniniz Merkür ile Venüs’ün burcunuza geçmesiyle, aktif bir zihin ve hareketli bir konuşma stiliyle, sizin için tuttuğunu koparan, eğlenceli bir dönem açılıyor. Kararsızlığınızın ayyuka çıktığını hissetmeniz mümkün. Ama ikili ilişkiler konusunda bu kadar şanslı olduğunuz bir zaman dilimine girmişken bunun etkisini kaybettirecek davranışlardan uzak durmalısınız.

Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay, size biten ve sonrasında yeniden başlayan bir döngünün sinyallerini veriyor. Bazı düşünceleriniz ve saklı hislerinizle baş etmek sizin için zorlayıcı olabilir. Bırakmanız gereken her şey için gücünüzü toplayacağınız bu etki, size korkuların içinden doğacak bir özgüveni beraberinde getirecektir.

Jüpiter’in 14 Mayıs’ta Balık burcuna geçmesiyle toplum önünde ve statünüzle olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yerinizi sağlamlaştırmak ve daha iyi çalışmalar ortaya koymak için önünüze bazı fırsatlar gelebilir, bunları değerlendirmelisiniz. Kararınız ne olursa olsun, elinizden geleni yapıp sonrasını akışa teslim etmeyi öğreneceğiniz bir geçiş olacaktır. Hassas olduğunuz konulara karşı çevrenizin de aynı hassasiyeti gösterdiğini fark edebilirsiniz. Bu size düşünme ve daha iyi ilerleme şansı veriyor.

Ayın son on gününe doğru giderken Güneş İkizler burcuna geçiyor ve sizin sezonunuz başlamış oluyor. Artık ay boyunca yaptıklarınızın sonuçlarını alabilecek, önünüzün açıldığını görecek ve kişisel alanlarınıza, kendinize karşı yolunuza düşen ışığın da etkisiyle özgüvenle hareket edebileceksiniz.

Kova burcunda ilerleyen Satürn 23 Mayıs’ta geri hareketine başlayacak. İnandığınız bazı değerleri sorgulama yolundasınız. Aradığınız cevapları bulmak için aklınızdaki sorular üzerinde fazlaca düşünebilirsiniz. Daha önce yapmış olduğunuz çalışmaların neticesini tüm aksaklık ve yönleriyle göreceğiniz için, ne yapmanız ve yapmamanız gerektiği konusunda farklı sonuçlar bulmanız mümkün. Pazar günü Satürn gerilemesi başlıyor. Gerileme sizlerden içsel sorgulamalar oluştururken, aradığınız soruların cevaplarını göremediğiniz için daha yoğun bir şekilde içe yönelmeniz olacaktır.

26 Mayıs’ta karşıt burcunuz Yay burcunda gerçekleşecek ay tutulmasıyla, ikili ilişkilerinizde tutkularınızı yeniden dizayn ederek hayatınızda yeni bir yön başlatıyorsunuz. Burada bir karar aşamasına gidebilirsiniz. Size hizmet etmeyen ya da sizin hizmet edemediğiniz bir şeyler varsa konuyla ilgili gelişmeler önünüze gelebilir. Yapıcı olun ve bunda sizin için bir hayır olduğunu düşünerek hareket edin.

30 Mayıs’ta yönetici gezegeniniz Merkür’ün bu yılki ikinci geri hareketi burcunuzda gerçekleşecek. İşlerinizin yavaşlaması, sizi sıkabilir. Bu sıkıntının içinde bir boş vermişlik ya da farklı yöne eğilme durumunuzun olması sizi daha zor durumda bırakacaktır. Kendinize izin verin ve verilmiş bu fırsatı aynı sıkıntıya tekrar düşmemek için değerlendirin. İfade eksiklikleri, yanlış anlaşılmalar gibi durumlar hem kişisel hem özel hem dehayatınızda istemediğiniz sonuçlar doğurabilir. Daha dikkatli ve özenli olmalısınız. Güzel bir ay dileriz.

Motivasyon Sözü: "Hatanı kabul ediyorsan büyüksün, hatandan ders çıkarıyorsan akıllısın ve hatanı düzeltmek için çabalıyorsan güçlüsün."

Mayıs 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 30' 15" R
Ay
Akrep
19° 31' 07" R
Merkür
Koç
15° 59' 07"
Venüs
Koç
24° 45' 41"
Mars
Balık
25° 49' 03"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 51"
Satürn
Balık
16° 06' 57"
Uranüs
Boğa
22° 03' 37"
Neptün
Balık
28° 45' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 13"
Lilith
Başak
22° 46' 34"
True Node
Koç
15° 35' 48"
Son Güncelleme : 25/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>