Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Aslan burcunda konumlanan Venüs sizi pozitif enerjiyle besliyor. Cömert ve tutku dolu duygulara sahipsiniz. 13 Temmuz civarı, Mars'a eşlik eden Venüs sayesinde partnerinize bağlarınız daha da güçleniyor. Eğer bekarsanız bu şenlikli dönemde umut vadeden bir tanışıklık yaşamanız olası. Temmuz 2021 Mottosu

Koç Burcu Aylık Burç Yorumu

Temmuz 2021

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, hem işlerinizi hem de psikolojinizi toparlayıp yola daha iyi şekilde devam edeceğiniz bir aya giriyorsunuz. Yengeç burcundaki yeniay, sizi bu noktaya desteklemeye geliyor. Yeni bir şeylerin temelini atmak istiyorsanız ya da öncesinde attıysa, çalışmalarınızın şekillendiğini görebilirsiniz. Bu şekiller konfor alanlarınıza bir hava katacağı gibi aile hayatınızı da olumlu yönde etkileyebilir. Gerek sıfırdan gerek var olan düzenden başlayın, ama mutlaka bir şeylerin o ilk adımı atın. Yeniayın hemen sonrasında Merkür’ün de Yengeç burcuna geçmesi, burayı iletişim ve anlaşmalar konusunda da destekleyecektir. Daha empatik ve ılımlı bir ruh halinde olabileceğiniz gibi, hassasiyetiniz artabilir ve kendinizi geri çekmek isteyebilirsiniz. Bu mesafenin size ve aile bireylerinize bir sorun teşkil etmeyeceğinden emin olmalısınız.

Burcunuzdaki Chiron geri hareketine başladığında yara aldığınız konular yeniden ve eğer buna izin verirseniz son kez hayatınıza gelmiş olacaktır. Kendiniz, insanlarla olan sınırlarınız ve görüşleriniz konusunda kabuk atıyorsunuz. Hepsinin bir tecrübe olduğunu idrak ettiğinizde kendinizi daha hafiflemiş hissedebilirsiniz. Geride bırakabilmenin en şifalı halini yaşayacaksınız.Güneş kendi evine yani Aslan burcuna geçiyor ve aşk hayatınızla ilgili harika bir dönemi açıyor. Yalnız bir Koç burcuysanız teklif alma-etme konusu gündeminizde yer edinebilir. Bir ilişkiniz varsa, yaşadığınız hissiyatın boyutunu daha iyi görebilir ve kararlarınızı buna göre şekillendirebilirsiniz. Ayrıca yeteneklerinizi ortaya çıkarmak ve bunların ışığında ilerlemek konusunda da oldukça şanslısınız. Venüs’ün Başak burcuna geçmesi, sizi tüm gösterişin ve parlaklığın içinde bir sadeliğe götürebilir. Daha seçici ve eleştirel bir ruh halinde olmanız, özellikle birlikte çalıştığınız kişiler için sorun olabilir. Sınırı korumaya dikkat etmelisiniz. Ayın son haftasına girerken, Kova burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Özellikle arkadaş çevreniz ve burada yaptıklarınızla ilgili konular gündeminizde yer tutabilir. Nerede durup nerede durmak istemediğinize karar verebilirsiniz. İlişkileriniz, mesafeleriniz ve yatırımlarınıza son şeklini vermek için bireyselliğini öne çıkaracak yönde sorgulamalar yapabilirsiniz. Merkür’ün Aslan burcuna geçmesi ve gerileyen Jüpiter’in Kova burcuna gelmesiyle, fikirlerinizden, yeteneklerinizden yeni kaynaklar oluşturmanız; var olan imkanları tüm açılarıyla ele alıp değerlendirmeniz mümkün olabilir. Beklettiğiniz ya da harekete geçmek için motive olamadığınızı düşündüğünüz, yara aldığınızı hissettiğiniz dönem sona eriyor.

Yönetici gezegeniniz Mars’ın Aslan burcundaki seyahatini sonlandırıp Başak burcuna geçmesiyle, yeni bir aya başlamadan önce yarım kalan her şeyi topluyor, sadeleşiyorsunuz. Çalışma ortamınızda yoğunluğunuz artabilir, yorgunluk ve çok yönlülüğe bağlı küçük kazalar yaşanabilir. Sağlığınızla ilgili kontrolleri yaptırmayı ihmal etmemelisiniz. Motivasyon Sözü: "Yeni manzaralar aramak yerine yeni gözler geliştirin."

Temmuz 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 24' 18"
Ay
Akrep
14° 58' 30"
Merkür
Koç
26° 05' 03"
Venüs
Balık
20° 39' 39"
Mars
Balık
04° 22' 24"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 58"
Satürn
Balık
13° 12' 50"
Uranüs
Boğa
20° 37' 35"
Neptün
Balık
27° 46' 48"
Plüton
Kova
01° 48' 49"
Chiron
Koç
18° 44' 55"
Lilith
Başak
19° 42' 42"
True Node
Koç
15° 35' 30"
Son Güncelleme : 28/03/2024 17:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>