Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Ayın 6'sına kadar Venüs ve Neptün etrafınızı hoşgörülü bir atmosferle kuşatıyor. Aşk hayatınızda çok daha empatik davranıyorsunuz. Sonrasında bir anda ruh haliniz değişiyor. Çok daha çekingen ve soğukkanlısınız. Bekarsanız içinize dönmeyi yeğliyorsunuz. Başka alanlarda yapacak çok işiniz var ve özgürlük ihtiyacınız baskın çıkıyor.  Ekim 2021 Mottosu

Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu

Ekim 2021

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar; zorluklardan doğan fırsatlarla geçireceğiniz bir Ekim ayı sizi karşılıyor. 6 Ekim'de Terazi yeniayı gerçekleşiyor ve kariyerinizi, bundan sonraki yaşamanızı etkileyecek ilişki ve işlere yer veriyorsunuz. Özellikle bu ilişkilerin desteği şansınızı daha da büyütebilir. Burcunuzda ilerleyen Plüton'un 6 Ekim’de ileri hareketi, size yeni bir vizyon katıyor. Bile bile aynı hataya düşmemek konusunda kendinizi ve ilişkilerinizi şekillendiriyorsunuz.

7 Ekim’de Venüs'ün Yay burcuna geçmesiyle, kendinize koyduğunuz engelleri ortadan kaldırıyorsunuz. Hayata daha iyimser bir şekilde bakmanın, kendi değerinizi kendi içinizde beslemenin önemini kavrıyorsunuz. Sosyal hayata daha çok dahil olabilirsiniz.

8 Ekim’de Güneş ve Mars'ın Terazi burcunda bir araya gelmesi,hayatınız ve çevrenizle ilgili dengelerin yeniden kurulmasını sağlayacaktır. Bu dengenin kurulmasındaki en önemli etken, herkesin hak ettiği sonuca erişmesidir. Geri hareketteki Merkür'ün de 9 Ekim’de bu kavuşuma destek olması, eski hesapların yeni sonuçlarını gözler önüne serebilir. Her ne kadar kazanan ve haklı çıkan olsanız da, kendinizi doğru ifade etmek konusunda özenli olmalısınız. Yanlış anlaşılmalar gidişatı etkileyecektir.

11 Ekim’de Satürn Kova burcundaki geri hareketine son verdiğinde, siz de ekonomik anlamda zorlayıcı geçen günlerin sınavını verebilirsiniz. Kazandığınız ve kaybettiğiniz her şey önünüze duruyor. Yapmanız gereken kendinize yeni bir fizibilite raporu çıkarmak, hayatınıza buna göre yön vermek olacaktır. Zira Jüpiter'in de 19 Ekim’de burada ileri harekete geçmesi, sizin bu konudaki şansınızı ve kazanımlarınızı etkileyebilir. Hayatınıza yeni standartlar getirebilirsiniz.

18 Ekim’de Merkür Terazi burcunda ileri hareketine başlıyor ve sizin için işler biraz daha yoluna giriyor. Dengeyi bulmakta, bulduysanız korumakta yaşadığınız sorunlara veda edebilirsiniz. Hız kazanmak ve ilişkilerinize kaldığınız yerden daha iyi şekilde devam etmek mümkün olacaktır.

20 Ekim'de Koç burcunda gerçekleşecek dolunay sayesinde, cesaretinizin tazelendiğini görebilirsiniz. Korkuları aşmak sizin için her zamankinden daha kolay ve hızlı olabilir. Değişimin sizi daha iyi yerlere taşıyacağının farkındasınız. Aile hayatınızı da bu değişime ayak uyduracak hale gelmesi, yine sizin girişimlerinizle sağlanacaktır. Hayatınızın direksiyonu başka insanlara bırakmıyorsunuz.

23 Ekim’de Güneş Akrep burcuna geçiyor ve sosyal çevrenizde gizemli ama görünür bir etki bırakıyorsunuz. Kendinizi güvende hissedeceğiniz ortamları keşfedebilir, insanlara yaklaşımlarınızda da güven duygusuna daha fazla ağırlık verebilirsiniz. Hayatınıza şekil veren bazı fikirler ya da amaçlar artık gün yüzüne çıkıyor. Mars'ın da 30 Ekim’de Akrep burcuna geçmesi, buradaki çalışmalarınızı arttıracaktır. Geride kalmak yerine ön planda ve organizasyonların içerisinde yer almak istiyorsunuz.

Motivasyon Sözü: "Bir çiçek açtığı için sulanmaz, açması ve güzelleşmesi için sulanır."

Ekim 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 10' 26"
Ay
Akrep
24° 32' 49"
Merkür
Koç
26° 27' 31"
Venüs
Balık
21° 37' 20"
Mars
Balık
04° 58' 43"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 50"
Satürn
Balık
13° 18' 11"
Uranüs
Boğa
20° 39' 44"
Neptün
Balık
27° 48' 33"
Plüton
Kova
01° 49' 34"
Chiron
Koç
18° 47' 39"
Lilith
Başak
19° 47' 53"
True Node
Koç
15° 36' 03"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>