Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Tatil dönüşü pratik ve profesyonel yaşamınızda çok fazla enerji sarf etmenize sebep oluyor ama 11 Eylül'den itibaren Venüs arkadaşlıklarınızı da romantik ilişkilerinizi de olumlu yönde etkiliyor. Bekarsanız baştan çıkarıcı formunuza kavuşuyorsunuz ve tartışmasız bir cazibe ortaya koyuyorsunuz. İletişim becerilerinizin köreleceği ay sonunda dikkatli olun. Eylül 2021 Mottosu

Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu

Eylül 2021

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar; kariyerinizle ilgili büyük çıkışlar yapabileceğiniz bir Eylül ayı sizi karşılıyor. Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi, bazı hakların teslim edilmesini sağlayabilir. Çalışma ortamınızda daha uzlaşmacı bir dilin ve havanın hakim olması, lehinize sonuçlanabilir. Şayet çalışmıyorsanız, bu ayı girişimlere ve görüşmelere ayırmalısınız. Hakkınızı aramanız,hayatına dair fikirlerinizi paylaşmanız karşılıksız kalmayacaktır.

07 Eylül, Başak burcundaki yeniay ile gitmek istediğiniz fakat gerçekleşmesi için imkan bulamadığınız yolculuklarınız için güzel başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni bir felsefik bakış açısı ile hayata daha pozitif bakıyorsunuz. Hayata daha emin olduğunuz ve daha iyi bildiğiniz bir yerden bakabilirsiniz. Çalışmanın ve üretmenin sizde bıraktığı etkiyi, çevrenizle paylaşmaktan keyif alacaksınız.

10 Eylül,Venüs Akrep burcuna geçiyor ve sizde sosyal çevrenize karşı kontrol ve onay merkezi olmak isteği uyandırıyor. Her projede bulunmanız gerektiğini ifade ederken, farkında olmadan abartılı davranışlarınızda bulunabilirsiniz. Aslında amacınızın iyiye çalışan bir liderlik olduğunu göstermek istiyorsanız, çevrenize şans vermeyi ve dinlemeyi denemelisiniz. Değer verirseniz, değer görmeniz kaçınılmaz olacaktır.

15 Eylül, Mars’ın Terazi burcuna geçmesi, sizi yoğun günlere götürebilir. Planlarınız ve projeleriniz hayata geçiyor. Bunun haricinde ekip çalışmaları ve farklı insanlarlabirlikleri de gündeminizde yer alabilir. Seçimlerinizin netleşmesi kazanımlarınızı da iyi bir sonuca bağlayabilir.

21 Eylül,Balık burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde bazı kararları gün yüzüne taşıyabilirsiniz. Yaşananlar konusunda ne hissettiğinizi açıkça ifade etmek, bitişlerin iyi başlangıçlara yol almasını sağlayabilir. Devletle ilgili konularınızda da, beklediğiniz sonuçlara bir adım daha yaklaşmış olabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz süreç karşısında dikkat etmeniz gereken hususlar ön plana çıkıyor.

22 Eylül, Güneş de Terazi burcuna geçiyor. Çalışma hayatınızda düşüncelerinizi hayata geçirmek sandığınızdan daha kolay olabilir. Kendinizle çeliştiğiniz noktada aslında hedefleriniz ve kendiniz arasında bir denge kurabileceksiniz. Aile bireyleriniz, özellikle anne ile olan iletişiminiz daha yapıcı ve mutlu bir hal alabilir. Motive olmak, sizi toplum içinde daha özgür kılıyor.

27 Eylül, Merkür’ün Terazi burcunda gerilemesi, herkesin kenara çekildiği bir zamanda etrafı toparlamanın kolaylığı gibi bir his verebilir. Eksik ve yarım kalan işlerle ilgilenebilirsiniz. Eğer planladığınız gibi gitmeyen konular varsa, daha yavaş ve dikkatli hareket ederek açığı kapatabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Rüzgârın yönü değişmez ama yelkenler doğru yönü bulmak için vardır.”

Eylül 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 24' 58" R
Ay
Yay
14° 20' 09"
Merkür
Koç
16° 05' 40"
Venüs
Koç
27° 11' 01"
Mars
Balık
27° 20' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 11"
Satürn
Balık
16° 17' 51"
Uranüs
Boğa
22° 10' 16"
Neptün
Balık
28° 48' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 28' 59"
Lilith
Başak
22° 59' 39"
True Node
Koç
15° 29' 44"
Son Güncelleme : 27/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>