Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ayın 14'üne kadar ilişkilerinizi etkileri altına alan Güneş, Venüs ve Merkür etrafınızdaki huzurlu atmosferi, sempatik paylaşımları ve samimiyeti ön plana çıkarıyor. Eğer bekarsanız karşınıza yeni insanlarla tanışma fırsatları da çıkıyor. Sonrasında da bu tempoyu devam ettiriyorsunuz. Aşk ve tutku sizi bekliyor! Nisan 2021 Mottosu

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Nisan 2021

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Merkür’ün karşıt burcunuza geçmesiyle Nisan ayına hızlı bir giriş yapıyorsunuz. İkili ilişkilerinizde yeni bir iletişim diline sahip olurken, nezaketinize ek olarak hızlı ve dobra kelimeler de tercih edebilirsiniz. Söyleyeceklerinizin nereye varacağına dikkat etmenizde fayda var. Zira 12 Nisan’da burada gerçekleşecek yeniay size ilişkileriniz konusunda alacağınız yeni kararların ve gündeminize özlemini duyduğunuz konuların da sinyalini yakacaktır. Bu zamana kadar engellendiğinizi düşündüğünüz konularda artık hızlanıyorsunuz.

14 Nisan’da yönetici gezegeniniz Venüs, Boğa burcuna geçiyor. Paylaştığınız kaynaklarınızı artık kişisel yatırımlarınıza daha fazla aktarmak isteyebilirsiniz. Önceliğinizi kendinize veriyor ve bireysel konfor alanınız için çalışıyorsunuz. 19 Nisan’da Boğa burcuna gelecek ve 20 Nisan’da kavuşacak olan Merkür ve Güneş, korkularınız ve endişelerinizin üzerine gitmeniz konusunda size bazı çıkış noktaları gösterecektir. Süreç bazı kararsızlıkları da beraberinde getirebilir. Ama üstesinden gelebilecek motivasyona sahip oluyorsunuz. Özellikle finansal anlamda yeni gelişmeler yakalayabilirsiniz. Çünkü artık nerede takıldığınızı görüyor ve adımlarınızı buna göre atmaya başlıyorsunuz.

23 Nisan günü hareketlilikleri yöneten Mars, biraz zorlandığı ama yine de güzel etkiler barındırdığı Yengeç burcuna geçiyor. Kariyer alanınızı hareketlendirecek bu geçiş, duygusal davranışlarınız ile çalışma ortamınızı sahiplenme ve üstlerinizle iyicil iletişimler kurmanıza ortam hazırlayabilir.

27 Nisan’da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay, size değer yargılarınızı sorgulatabilir. Sahip olduklarınız ve yaptıklarınız ile yapamadıklarınız üzerinde düşünerek kendinize çizeceğiniz yeni yolun güzergahını belirleyebilirsiniz. Plüton’un dolunayla beraber geri hareketine başlaması, aileniz olan iletişiminizde araya bir soğukluk girmesine neden olabilir. Üzerinde düşüneceğiniz konular arasında aile içi ilişkileriniz ve kararlarınız olacaktır. Sağlığınızı ve beslenme şekillerinizi biraz daha önemseyin.

Nisan ayını Güneş ve Uranüs’ün Boğa’da kavuşmasıyla sonlandırıyor ve bu sonlanma ile sürprizlerin açılışını yapıyorsunuz. Hayatınızın "olmazsa olmazları" kökünden değişiyor. Güzel bir ay dileriz.

Motivasyon Sözü: Rüzgârın nasıl estiği fark etmez. Farkı yaratan, kanatlarınızı nasıl açtığınızdır.

Nisan 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 18' 44" R
Ay
Başak
15° 30' 17"
Merkür
Koç
17° 17' 29"
Venüs
Koç
18° 11' 39"
Mars
Balık
21° 41' 47"
Jüpiter
Boğa
21° 33' 20"
Satürn
Balık
15° 36' 18"
Uranüs
Boğa
21° 45' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 37"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
20° 03' 42"
Lilith
Başak
22° 11' 07"
True Node
Koç
15° 37' 18"
Son Güncelleme : 20/04/2024 00:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>