Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Şubat 2024

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, 5 Şubat'ta Merkür'ün Kova burcuna geçişi duygularınızı fark etme ve ifade etme noktasında size yeni kapılar açabilir. Daha özgüvenli olmalısınız. İçinizde tuttuğunuz, dışarıya sunmadığınız ve bir amaca dönüştürmediğiniz hiçbir şeyin sizi memnun edeceğini düşünmemelisiniz. Nereye varmak istediğinizi, ne yaşamanız gerektiğini objektif bir şekilde değerlendirmeli ve buna uygun hareket etmelisiniz. Sevmenin yeterli olmadığı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu hafta içerisinde buna yoğunlaşın ve sevmenin bir adım ötesinin emek vermek olduğu konusunda kendinizi ikna edin. Bunu siz yapmadığınızda, size bunu yaptıracak kişilerle ve konularla karşılaşabilirsiniz. Bu karşılaşmayı olağanüstü hale getirmek ve güzelleştirmek için gereken hazırlığı yapmanızda fayda var. Saklanmayın. Hobilerinizi, yeteneklerinizi, imkanlarınızı değerlendirme yöntemlerinizi paylaşacağınız alanlarda yer alın. Sosyal mecralar bu noktada güçlü olabilir. Ancak sadece sanal olarak değil, fiziki ortamlarda da bu etkiyi bırakabilmeniz için ortam değişikliği yapmanız gerekebilir.

10 Şubat'ta Kova burcunda bir Yeniay gerçekleşiyor ve hangi konuda adım attıysanız onunla ilgili gelişmeleri başlatıyorsunuz. Aşk/evlilik hayatınızın özel bir dönemde olduğunu gösteren konularla ilgilenebilirsiniz. İlişkinizin durumu, ilerleyişi, aile hayatınız hakkında yeni kararlar alabilirsiniz. Abartılı tutumlardan, gereksiz hırs ya da endişelerden sıyrılmaya çalışın. Bu tavırlar sizde değil de partnerinizde ise yine kendi sağduyulu tutumlarınızla karşınızdaki kişiyi de bu yöne çekmeye çalışmalısınız. Sağlıklı ve mutlu bir ilişki için aynı düzlemde durabilmek önemli olacaktır. Keyfinize düşkün olabilir, kendinizi ya da karşınızdaki kişileri mutlu etmek adına cömert davranabilirsiniz. Ekonomik açıdan kendinizi zora sokmadan, ilerleyen günlerdeki çalışmalarınızı riske atmadan hareket etmenizde fayda var. İmkanlarınızı doğru ve zamanlı değerlendirmenin önemli olduğunu bu süreçte görebilirsiniz. Bir dengenin değişmesi, o dengeyi sağlayan unsurların değişmesiyle mümkündür. Kendinize bu değişim için fırsat tanıdığınızda, size tanınan fırsatları anlamanız ve işlemeniz de kolaylaşacaktır. Sosyal mecralardaki tanışmalar ve işler önemli olabilir.

13 Şubat'ta Mars'ın Kova burcunda hareket etmeye başlamasıyla birini sevmek, bir konuya ümit beslemek konusu sizi bir çabaya götürebilir. Daha cesur olabilir, kendinizi zorlayabilir, bugüne kadar atmadığınız adımlar atabilirsiniz. Karşılığı ne olursa olsun, bu cesareti ve tavrı koruduğunuzda hayatınıza her şartta iyi bir gündem katabilirsiniz. Sevmek ve güvenmekle ilgili konularda bildiklerinizin dışına çıkabilirsiniz. Kendinizden beklemediğiniz hareketler sergilemek, eğer iyi yöndeyse iyi sonuçlar almanıza yardım edebilir. Dolayısıyla sınırın ve dengenin önemini unutmadan ilerlemeniz gerekecektir. Ekonomik koşullarda bir hamle yapmak isteyebilirsiniz. Görüş alarak ilerlemeniz büyük ve gereksiz riskler almanızı önleyebilir. Yatırım, borsa, aile/eş destekleri gibi konularda yapabileceklerinizi planlayabilirsiniz. Bu anlamda kendinizi güçlü hissetmeye ihtiyacınız olduğunu görebilirsiniz.

16 Şubat'ta yönetici gezegeniniz Venüs'ün Kova burcuna geçişi ile beraber mutlu olmak ve bunu sürdürülebilir hale getirmek üzerine düşünebilirsiniz. Mutluluğunuzu bir nedene bağlama fikrinden hoşlandığınız gibi bu nedenleri değiştirmekten de hoşlanmalısınız. Zaman içerisinde tecrübelerinizin ve isteklerinizin değişimi bunu kaçınılmaz hale getirecektir. Köklü ve uzun vadeli iyi sonuçlar almaya hazır olduğunuz bir dönemde olduğunuzu unutmayın. Bunun fırsatları bazen beklemediğiniz alanlardan, insanlardan gelebilir. Önyargı, çekince ya da tam tersi yüksekten konuşma gibi durumlarda bu fırsatları yitirebilirsiniz. Dolayısıyla ne ile karşılaştığınıza dikkat etmeniz, iyi anlamanız ve hesaplamanız gereken günler yaşayabilirsiniz. Seyahat,konuları, keyfi istekler maddi anlamda kontrollü olmanızı gerektirebilir. Banka ve birikimlerle ilgili işlemlerinizi ihtiyacınız öncesinde tamamlamanızda fayda var.

19 Şubat'ta Güneş'in Balık burcuna geçişi günlük akışınızı değiştirebilir. Sorumluluklarınızı yerine getirmek, bunu yapmanın önündeki engeller ve geliştireceğiniz imkanlar konusunda bazı kararlar alabilirsiniz. Fiziksel ve zihinsel bir arınma halinde olmalısınız. Sizi zora soktuğunu, yavaşlattığını düşündüğünüz konularda daha fazla ısrarcı olmamanızda fayda var. Özelliklehayatınızla ilgili beklentileriniz, çalışma arkadaşlarınız ya da üstlerinizle ilgili konularda bunun daha önemli olduğunu unutmayın. İş yükünüz, konumunuz değişebilir. Buna bağlı olarak gelirinizin artacağı gelişmeler de yaşayabilirsiniz. Dolayısıyla sağlık durumunuzun da iyi bir noktada olması gerekecektir. Beslenme düzeninize, yemek alışkanlıklarınıza dikkat etmelisiniz. Zehirlenme, kas rahatsızlıkları gibi konularla karşılaşmamak için bedeninizin durumunu bilerek hareket etmelisiniz. Ayakta durmanızı gerektirecek işler yapacağınız zaman ayakkabı ve kıyafet seçiminizi buna göre yapmanız daha az hasar almanıza yardımcı olabilir.

23 Şubat'ta Merkür'ün Balık burcuna geçişiyledeğişikliği ile ilgili konulara daha fazla yönelebilirsiniz. Arayışta iseniz seçenekleriniz çoğabilir, bu da size gerçek potansiyelinizi ve isteklerinizi görme şansı verebilir. Ne istediğinizi bilin ve ona göre konuşmalar yapın, ona uygun eylemde bulunun. Bu durum sizin yanılma payınızı, olayın detaylarını kaçırma ihtimalinizi azaltacaktır. Sosyal mecralarda, çalışma ortamlarınızda ya da gün içinde bulunduğunuz yerlerdeki konuşmalar sizi etkileyebilir. Doğru analiz edemediğiniz, teyit edemediğiniz durumlarda aceleci olmamanız bazı kırgınlık ve yanlış anlaşılmaların önüne geçebilir. Durağan hissinizi kendinize bir plan hazırlayıp hayatınızı iyileştirmeye, kendinize daha iyi bakmaya çalışarak değiştirebilirsiniz. Bu değişimin bereketli sonuçlarını görebilirsiniz.

24 Şubat'ta Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay ile kendinize ait bir alan oluşturabilirsiniz. Fazla muhabbetin tez ayrılık getirmesiyle ilgili atasözünü kullanacağınız ve yaşayacağınız bir süreç olabilir.  Gizli saklı konuların ortaya çıkması, bazı dedikodu ve asılsız söylentilerin gündeme gelmesi neyi nasıl düşüneceğinizi, kime güveneceğinizi sorgulatabilir. Dinlenmek, analiz etmek ve kendinize bir yol belirlemek için burada yaşadıklarınızı, sorunlarınızı gerçekçi bir bakış açısıyla değerlendirmelisiniz. Hem psikolojik hem de ekonomik açıdan kendinizi toparlamak için bu dönemi kullanın. Bir şeye tutunun, bunun getirilerine odaklanın ve kendi mutluluğunuzu inşa edin. Bu tutku sizin kalkanınız olacaktır.

Güneş ve Satürn'ün 29 Şubat'ta Balık burcunda kavuşumuyla beraber sağlık sorunları ya da psikolojik bazı durumlar günlük akışınızı değiştirebilir. Kendinizce önlem almak yerine uzmanlarla veya muhataplarınızla görüşmeniz daha akıllıca olacaktır. Önemsememe davranışınızı revize etmelisiniz. Sorumluluğunuzda ve rutininizde olan hiçbir şeyi değersizleştirmeyin. Bunu yaptığınız zamanların karşılığını olumsuz bir şekilde gördüğünüzde motivasyonunuz kırılabilir. Bu hafta bu kırıklıklarla karşılaştığınızda bu davranışınızı nasıl değiştireceğiniz üzerinde durmalısınız. Bir kırılma noktası arıyorsanız onu bulabilirsiniz. Her zorluğun beraberinde bir kolaylık gelir ancak bunun için de emek gerekir; bu emeği vermeye daha fazla hazır olabilirsiniz. Olayları ve insanları değerlendirme, ciddiye alma ve hayatınızı buna göre şekillendirme noktasında yeni tecrübeler edinebilirsiniz. İş ortamınızda yeni sorumluluklar gündeme gelebilir, kendinize iyi bir program hazırladığınızda hem yerine getirmeniz kolaylaşacak hem de düzensiz olduğu için rahatsız eden durumları da ortadan kaldırabileceksiniz. Nerede akışına bırakıp nerede bu akışa yön vermeniz gerektiğini net bir şekilde görebilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Geçmişi açıkla, şimdiyi tanımla, geleceği tahmin et.”

Şubat 2024

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 57' 13" R
Ay
Oğlak
18° 41' 05"
Merkür
Koç
16° 43' 10"
Venüs
Boğa
00° 24' 04"
Mars
Balık
29° 21' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 38"
Satürn
Balık
16° 31' 57"
Uranüs
Boğa
22° 19' 10"
Neptün
Balık
28° 53' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 53"
Lilith
Başak
23° 17' 02"
True Node
Koç
15° 22' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>