Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Havada aşk kokusu var. Ayın ilk haftasında masalsı zamanlar geçireceksiniz ve sevgilinizle belki de yaşamlarınızı ömür boyu birleştirmeyi düşüneceksiniz. Sonrasında romantizmin, neşenin ve şefkatin hakim olduğu günler geçireceksiniz. Ay sonunda kendinizi şehvetin kollarına bırakıyorsunuz. Haziran 2021 Mottosu

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu

Haziran 2021

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, iyileşmeye içinizden başlayıp dışarıya da yansıtacağınız bir Haziran ayına giriyorsunuz. Güneş ve Kuzey Ay Düğümü’nün İkizler burcunda kavuşumu, gizlenen ve yaralayan konuları önünüze getiriyor ve bunlarla ilgili almanız gereken kararların yönünü belirliyor. Toksik fikirlerden ve ilişkilerden kurtuluyorsunuz. Hayatınızın bundan sonraki sürecinde en çok da gerçekler ve doğrular rol oynayacak.

Venüs, ayın ilk günlerinde burcunuza geliyor ve size enerjinizin yeniden yüklendiğini hissettirerek yaşama daha pozitif bakabileceğiniz bir dönem başlatıyor. Kendinizi daha iyi anlayıp göstereceğiniz ve geçmişin izlerinden sıyrılabileceğiniz, kuracağınız ilişkiler de sizi memnun edecek nitelikte olacaktır.

İkizler burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ile geçmişte yaşananlara ve korkulara dair bir son nokta koyuyorsunuz. Artık ilk adımı geleceğe ve sizi düşürmeyecek hedeflere atacağınız bir zamanın başlangıcındasınız. Bunu iyi değerlendirmeniz gerektiğini belki yavaş yavaş anlayacaksınız ama anladıklarınızdan vazgeçmediğinizde kazanmaya başladığınızı da göreceksiniz. Güneş’in burada geri hareketteki Merkür ile kavuşumu, görüş alanınız dışında olan karanlık yönleri fark etmenize yardımcı olacaktır.

Mars’ın Aslan burcuna geçmesiyle finansal anlamda risk almak isteyebilirsiniz. Kazandığınızı görmek, daha kazançlı çıkacağınıza işaret edebilir. Ama adımlarınızı emin ve sadece kendi açınızdan olmayacak şekilde atmaya çalışmalısınız.

Jüpiter Balık burcunda geri hareketine başladığında anlamını aradığınız konuların cevaplarını yeniden değerlendirmek isteyeceksiniz. Hayatınızı hangi fikir üzerinden şekillendirmeniz gerektiğiyle ilgili kaçan fırsatlar varsa bunları yeniden yakalama şansınız olabilir.

Güneş’in sizin burcunuza geçmesiyle beraber bu ayı her şeye rağmen kendinize inanarak ve iyi hissederek kapatabileceksiniz. Yapmak istedikleriniz için cesaretle adım atarken, kişiliğinizi korumak için gereken gücü elinizde tuttuğunuzu fark ediyorsunuz. Merkür’ün ileri harekete başlaması, içinizde tuttuklarınızı dışa vurma ve yüklerinizden kurtulma konusunda önünüzü açacaktır.

Karşıt burcunuz Oğlak’ta gerçekleşecek dolunay ile birlikte ikili ilişkilerinizde hatalı yönlerinizin varlığını kabul ederek değişime gitme kararı alıyorsunuz. Hem duygusal anlamda hem de çalışma hayatı noktasında sizi destekleyecek olan bu kararı, ne şekilde vermeniz ve uygulamanız gerektiğini hikayenize göre kendiniz şekillendireceksiniz. Hırsın değil dozunda bir isteğin size fayda sağlayacağını unutmayın. Neptün’ün Balık burcunda geri hareketine başlamasıyla, aklınızdan türlü türlü düşünceler geçebilir ve hangilerini elemeniz gerektiği konusunda fotoğrafı daha net bir şekilde görebilirsiniz.

Venüs ay sonuna doğru burcunuzdan ayrılarak Aslan burcuna geçiyor. Sahip olduklarınızın değerinin arttığı ve sizin de o değerle yüceldiğiniz bir dönem olacaktır. Maddi kazanımlarınızı dikkatli yönetmeli, keyfi harcamaların aşırıya kaçmasına engel olmalısınız.

Motivasyon Sözü: "Değiştirilecek şeyleri değiştirin, değiştirilemeyecek olanları kabul edin ve ikisi arasındaki farkı anlayacak kadar akıllı olun."

Haziran 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 35' 31" R
Ay
Yay
03° 32' 07"
Merkür
Koç
16° 00' 30"
Venüs
Koç
26° 08' 22"
Mars
Balık
26° 40' 53"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 23"
Satürn
Balık
16° 13' 10"
Uranüs
Boğa
22° 07' 23"
Neptün
Balık
28° 47' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 26' 04"
Lilith
Başak
22° 54' 01"
True Node
Koç
15° 32' 33"
Son Güncelleme : 26/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>