Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda iki kişi arasında kalmış durumdasınız. Hoşlandığınız ve sizinle ilgilenen iki kişi var. Bunlardan hangisi ile birlikte olacağınıza bir türlü karar veremiyorsunuz.

İşlerinizi hakkıyla yerine getiriyorsunuz fakat ona rağmen işyerinizde bazı sorunlardan bir türlü sıyrılamıyorsunuz. Bugün bunları halletmekle zaman harcayacaksınız.

Kendinize bugün borç kaynakları aramaya çalışacaksınız. Ama borçlarınızın çoğalmamasına da dikkat etmelisiniz. Aradığınız parayı büyük ihtimalle temin edeceksiniz.

Dinlenmeye bir türlü fırsat bulamıyor, bulduğunuz fırsatları da değerlendirmiyorsunuz. Sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç güne kalmadan yakın akraba ilişkilerinizde çoktandır beklediğiniz bir kırgınlığın haberi gelebilir. Yapıcı tutumunuzla, bu kırgınlığı ortadan kaldırma girişimleriniz olacak. Gizli inatçılığınız bugünlerde size yön veriyor. Yaptığınız araştırmalar tahmin ettiğiniz gibi çıkmayabilir. Bu konudaki ısrarcılığınızın, yanılgınızdaki payını sonradan anlayacaksınız.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Boğa burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Ay ve Neptün olumlu kontağı sayesinde ilişkinizde romantik dakikalar geçirebilirsiniz. Ay, akşam saatlerinde bu sefer aşkın gezegeni Venüs ile temas kuruyor. Yalnızlar için yeni bir ilişkinin ilk adımlarının atılacağı bir akşam olabilir. Ortaklıkla kurduğunuz işte de başarı kazanabilirsiniz.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Emeklerin önem kazanıyor!Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Verdiğin emeklerin daha da önem kazandığı bir gün! İyi niyetini suiistimal etmeye çalışanlara karşı tepkini ortaya koyacaksın fakat bunu biraz daha sakin bir şekilde yapman senin için iyi olacaktır. Hangi işe başlayacağını şaşırabilirsin çünkü seni oldukça yoğun bir gün bekliyor. Canını sıkan olaylara dahi yorum yapmaman çevrendeki kişilerin dikkatini çekecek. Bir de üzerine ailenden alacağın telefon aklındaki tüm planların bir anda gitmesine neden olabilir. Sevgilinle arandaki problemleri doğru iletişim kurarak çözebilirsin, uzak kalmak sana iyi gelmeyebilir. Daha ince düşünerek hareket etmende fayda var.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün maddi yönde harcamaların artacağı bir gün yaşayabilirsiniz. Aniden ortaya çıkan borçlar sizi zorlasa da karşınıza çıkan fırsatlar bunları tolere edecek şekilde olacaktır.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Boğa burcunda küçülmekte. Ortaklaşa konular, eşiniz ya da ilişkiler açısından hassas bir gün olabilir. Güzellikler yaratabilirsiniz.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda derin düşünmeden akışında kalmasına izin vermelisiniz. Kontrol edemeyeceğinizi kabullendiğinizde büyük bir rahatlık gelecektir.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akrep; partnerin,ortağının ya da aile büyüklerinle ilişkinde yaşanabilecek sürpriz olaylar karşısında tepkilerini kontrol altında tutmaya çalışmanda fayda var. Yakınlarınla yaptığınbirlikleri beklentilerinin üzerinde olumlu seyrederken sonrasında ailenle oluşabilecek ufak tartışmalara da açık olabilirsin.

1 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir yatırımla ilgili bilgi alabilirsiniz ama bu bilginin kesinliğinden emin değilseniz, risk almayın. Özellikle yüksek riskli bir yatırımsa, aleyhinize işleyebilir.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dünden beri Boğa burcunda seyahat eden size güven temasının ne kadar önemli olduğunu bir kere daha hatırlatır. Partnerinizin isteklerine ve arzularına kulak vermelisiniz. Tutkulu bir ilişki bitebilir ve siz vakit kaybetmeden yenisine yelken açabilirsiniz. Önceliklerinizi belirlemeli ve hayatınıza köklü bir düzen değişikliği getirmelisiniz.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi sıkıntınız sona eriyor. Hiç ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Böylece herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun.

1 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 37' 52" R
Ay
Aslan
06° 06' 16" R
Merkür
Koç
27° 51' 26"
Venüs
Boğa
17° 47' 43"
Mars
Koç
10° 11' 43"
Jüpiter
Boğa
27° 09' 43"
Satürn
Balık
17° 40' 14"
Uranüs
Boğa
23° 08' 07"
Neptün
Balık
29° 17' 11"
Plüton
Kova
02° 04' 30"
Chiron
Koç
21° 24' 01"
Lilith
Başak
24° 51' 01"
True Node
Koç
14° 54' 13"
Son Güncelleme : 14/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>