Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Çocuğunla İlgileniyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2021, Salı

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 90%

Bugün, eğer aşk istiyorsanız, dışarı çıkıp onu almanız gereken günlerden biri. Zamanınızı evde oturup surat asarak geçirmeyin. Maceracı olun ve ilk adımı atın. Kendinizi monotonluktan çekip çıkarabilen birisiniz, bunu yapın. Bugün aşk hayatınızdaki isteklerinizin arkasında büyük bir tutku yatıyor, bu yüzden Eros'un okunun nereye isabet ettiğine dikkat edin.

Bugün açık konuşmak konusunda dikkat edin. Gezegenlerin açıları, özellikle ofisteki iletişimsizliğin sebebi olabilir. İnsanlar günün dengesini sağlamak için size bel bağlıyorlar, bu yüzden herkese eşit bir şekilde davranmak için elinizden geleni yapın. Ortaya çıkan herhangi bir gerilim muhtemelen altta yatan sorunlardan ziyade iletişim sorunlarından kaynaklanmaktadır. Ofis e-postası hatalı çalışıyor olabilir, bu nedenle iletiler yanlış yönlendiriliyor veya yanlış gönderiliyor. Bunların hiçbirini çok ciddiye almayın. En sonunda gün hatalardan oluşan bir komediye dönüşse de en azından bir komedi!

Bugün aklınıza yeni ve heyecan verici birstratejisi gelebilir. Eğer bir işletmenin sahibiyseniz, yeni bir piyasa planı icat edebilirsiniz. Aklınızdan geçen ilhamlara kulak verin. Önemli bir şeyin peşinde olabilirsiniz. Yatırım alanında, stok ve bonolardaki hızlı dolaşıma dikkat edin. Değerleri bir anda yükseltecek heyecan verici bir artış yaşanabilir. Bu nedenle, para kazanma konusunda çekimser davranmayın!

Eril kişilerle iletişimin güçlenebileceği bir gün. İrtibatının koptuğu erkeklerle tekrar iletişime geçebilirsin. Eril enerji, hayatına bambaşka bir bakış açısı getirebilir. Bu perspektife saygı duy ve onu onurlandır fakat bir kadın olarak da kendinden bir şey kaybetme. Feminen enerji kuvvetlidir ve erkeğin enerjisi tarafından gölgelenmemelidir.Son birkaç gündür epey yoğundunuz ve bugün biraz rahatlayıp gevşemek isteyeceksiniz. Bin tane işe yetişeceğim diye koşturmayın, zira bedeninizin ve zihninizin biraz yavaşlamaya ihtiyacı var. Mümkünse kendinize tembellik izni tanıyın! Uzun zamandır görmek istediğiniz bir film kiralayıp televizyonun karşısında dinlenin ya da bir süredir okumayı ertelediğiniz bir kitaba gömülün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Cömertliğiniz gezegeninizin en önemli özelliklerinden biri, bu yüzden verdiğiniz şeylerin karşılığında bir şey beklemiyorsunuz. Gücünüz ve ışığınız cömertliğinizden geliyor. Eğer isterseniz küçük bir çabayla gerçek bir aziz gibi hiçbir karşılık beklemeyen o cömert insanlardan biri olabilirsiniz.

1 Haziran 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün negatif düşüncelere ve sorunlara odaklı olmamaya özen gösterin. Akılcı ilerleme isteği şüphe ve vesveseleri arttırabilir. Banka işlemlerinizde dikkatli olun.

1 Haziran 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerinde gelen telefon programını değiştirebilir. Evinde yapmayı planladığın düzenlemeleri başka bir güne erteleyebilir ve dışarıya çıkabilirsin. Çalıştığı işte mutsuz olan bir Akrep burcuysan,değişikliği gündeme gelecek. Çocuk sahibi olan bir Akrep burcuysan, çocuğunun eğitimine yoğunlaşacaksın. Çocuğun için iyi bir gelecek istiyorsun.

1 Haziran 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne pozitif başlıyorsunuz. Duygusal olarak kendinizi güvende hissedebilir ve motivasyon gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu içsel gücü doğru kullanarak yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. 

1 Haziran 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Geçmişe ait konular tekrar önem kazanabilir. İkili ilişkilerinizde sabırlı davranmaya özen gösterin, farkındalığınızı arttırın. Bugün sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Beklentilerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza zaman ayırmak size iyi gelecektir.

1 Haziran 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda sözlü olarak size bir şeyler söylenebilir. Mutlu oldukça mutluluk da sizinle beraber gelecek ve işinize de güler yüzünüz yansıyabilecek.

1 Haziran 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 13.00’dan sonrahayatınızla ilgili görüşmelerinizden fayda elde ederken, aile büyükleriniz, yaşça büyük kişiler ve patronlarınızla olumlu diyaloglar geliştirebilirsiniz. Kendinizi toplum içinde sağlam kararlarınız, enerjiniz ve yapmak istediklerinizle muazzam iyi ifade ediyorsunuz.

1 Haziran 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Doğru meslekte olup olmadığınızı merak ettiniz mi? Alanınızla ilgili hayal kırıklığı, stresten dolayı hafif derecede hasta hissetmenize ve bir kariyer değişikliği düşünmenize neden olabilir. Belki de bu, alınması gereken doğru karardır. Kim bilir?

1 Haziran 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapmayı hedeflediğiniz işle ilgili olarak, desteğini beklediğiniz kişiyi şımartabilirsiniz. Sağduyulu olmak adına üstün bir çaba sarf ediyor, ilginizi ondan esirgemiyorsunuz. Bırakın, biraz da sizi çevreniz düşünsün. 

1 Haziran 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi sıkıntınız sona eriyor. Hiç ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Böylece herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun.

1 Haziran 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizi muhteşem hissedeceksiniz ve çevrenizdeki insanlar size hayran kalacak. İş yerinizde hoşunuza gitmeyen bazı olaylar oluyor. Aile bireylerinize ve arkadaşlarınıza yeteri kadar zaman ayırdığınızdan emin olun.

1 Haziran 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün inatla kendi fikirleriniz savunmak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz kişiyle ters bir şey yaşamak istemiyorsanız olayları çok fazla irdelemekten vazgeçmelisiniz. Duygusal derinliğiniz konusunda gizemli davranmayı yeğleyebilirsiniz. Çevrenizi üzmeyin.

1 Haziran 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 38' 10" R
Ay
Aslan
18° 52' 18" R
Merkür
Koç
29° 05' 36"
Venüs
Boğa
19° 04' 37"
Mars
Koç
10° 59' 25"
Jüpiter
Boğa
27° 24' 28"
Satürn
Balık
17° 44' 41"
Uranüs
Boğa
23° 11' 45"
Neptün
Balık
29° 18' 44"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
21° 27' 15"
Lilith
Başak
24° 57' 57"
True Node
Koç
14° 52' 36"
Son Güncelleme : 15/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>