Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güvensizliğinizi belli ki kendi içinizde halletmeniz gerekiyor. Sevildiğinizden emin olmak istiyorsunuz. Sevgiliniz ise arkadaşlarına, her gün sizi nasıl sevdiğini anlatıyor.

Bir çalışma arkadaşınızla birlikte gösterdiğiniz dayanışma zevkli birortamı yarattığı gibi, diğer çalışma arkadaşlarınıza da güzel bir örnek oluyor. Akşama doğru önemli bir telefonunuz var.

Parasal şikayetlerinizi en aza indirmeniz halinde bile çok tatminkar olamayacaksınız. Çünkü siz esas sorunu kazancınızla yaşıyorsunuz. Biraz daha masrafsız yaşamayı becerebilmelisiniz.

Aslında az sevilme endişesi değil, partnerinize karşı gizli bir güvensizlik yaşıyorsunuz. Öncelikle bunu kabul etmeniz ve bununla savaşmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş çevrenizde seviliyorsunuz. Dengeleyici karakteriniz sizi aranılan insan yapıyor. Güne iyi başladınız. Bütün gününüz aynı iyimserlikle geçecek. Akşama doğru, yaşadığınız bir sorun üzerine düşünme fırsatı bulacaksınız. Aile ilişkilerinizde hepinizi düşündüren bir sorun var. Bu sorunu çözmek için yakında aile dışından yardım almanız gerekebilir. Aşk yaşamı : Ayaklarınızı yerden kesen cazibeyle ilgili aldığınız uyarılar sizi kızdırıyor. Onu yakından tanıdığınızda gözünüzde büyütmüş olduğunuzu düşünebilirsiniz. Gelecek düş kırıklıklarının önünü kesmeniz zor değil.

1 Şubat 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta ilerlemesine devam eden Ay 03:46 olduğunda Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Bugün iletişim trafiğiniz yoğun olabilir. İnsanların her istediğine yetişmeniz zor olabilir. Çalışıyorsanız üstünüzdekiyükü sizi gergin hissettirebilir. Bugün zaten stresli etkiler almaktayız. Eğitim hayatınızda işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Kardeşiniz veya akrabanıza karşı ani bir tepki verebilirsiniz. Aynı durumhayatınızda da olabilir. Her türlü bugün söyleyeceğiniz bir sözün ileride geri dönüşü olmayabilir. Sevgiler, Astromeri

1 Şubat 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Duygularını anlatıyorsun!Gün içinde sözlere aldanma ya da yanılsama gibi konuların gelişmesi mümkün olabilir. Birkaç arkadaş bir araya gelmiş sömestr tatilinden faydalanma amacında iken evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Arkadaşlık, yakın çevre hatta patronuna kadar güven ilişkisi aranacağın bugünün gezegen seyri hedef peşinde koşarken karşılıklı anlayışın ne kadar kıymetli olduğunu sana hatırlatabilir. Kazanmak için rekabet arzunun arttığı bir gün. Aşk hayatında ve ilişkilerinde atakta bulunmak için doğru zamanın geldiğini anlayacağın bir dönemdesin. Hoşlandığın biri varsa, duygularını anlatacağın bir mesajla itirafta bulunabilirsin. Tüm bunlarla birlikte bugün yeni hobi ve ilgi alanları edinebileceğin bir gün.

1 Şubat 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre iletişimlerinizin gündemde olduğu bir gün. Dostlarınızla eskiye dair olan oluşumlar ve olayları yeniden konuşmanız gereken bazı şeyler olabilir.

1 Şubat 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde iletişim yönünden hareketli bir gündeminiz olabilir. Yakın çevrenizle ilgili gelişmelerden etkilenebilirsiniz. Yapacağınız sözleşmelerde detaylar ön plana çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konularda eksiklikleri tamamlamak için daha fazla çalışmanız gerekebilir. Akşam saatlerinde duygu derinliği içinde olacağınız zamanlar var.

1 Şubat 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayata karşı gösterdiğiniz tutum daha sakin ve arkadaş canlısı. Bunun bir arttı olarak çevreniz genişliyor.

1 Şubat 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün olayların akışı sizi canlandıracak. Fakat, aynı zamanda biraz telaşlı ve tedirgin olacaksınız. İstekleriniz giderek artıyor. Kendinize olan güveniniz de yükselecek. Olumlu duygular içine girmeyi başaracaksınız.

1 Şubat 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu zihniniz gelecek planları ile meşgul olabilir. Anda kalmak önemli. Teknolojik fuarlar, sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Yaşam alanınızı yenileme ihtiyacınız var, önerilere açık olmak faydalı olur.

1 Şubat 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kardeşle olan iletişimde mantıklı ve akılcı bir yol izleyebileceksiniz. Aile içi kararlarda ortak bakış açısıyla hareket etmek önemlidir. Bir elin nesi var iki elin sesi var! Kısa seyahatler gündeme gelebilir. Eğitim ve kursların hayatınızdaki önemi artacaktır. Araba değiştirmek ya da servise götürmek için uygun.

1 Şubat 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın dostlarınızla beraber vakit geçirmek isteyebilir, bunun için çeşitli programlar yapabilirsiniz. Bu kişiler de sizin yaptığınız programlara uyacak ve davetlerinizi kabul edeceklerdir. Birlikte çeşitli eğlence faaliyetlerinde bulunmanız veya değişik sosyal ortamlar içinde yer almanız mümkündür.

1 Şubat 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 22' 12" R
Ay
Başak
10° 22' 42"
Merkür
Boğa
01° 20' 21"
Venüs
Boğa
21° 17' 23"
Mars
Koç
12° 21' 41"
Jüpiter
Boğa
27° 49' 56"
Satürn
Balık
17° 52' 10"
Uranüs
Boğa
23° 18' 01"
Neptün
Balık
29° 21' 21"
Plüton
Kova
02° 03' 30"
Chiron
Koç
21° 32' 45"
Lilith
Başak
25° 09' 55"
True Node
Koç
14° 53' 21"
Son Güncelleme : 16/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>